keskiviikko 11. syyskuuta 2019

TRUMPIN HALLITUS RINTEEN HALLITUSTA ILMASTOYSTÄVÄLLISEMPI!

Vappusatanen jäi Rinteen lunastamattomien vaalilupausten laariin. Nyt samaan laariin voidaan upottaa luvatut sairaanhoitaja/lääkärilisäykset. Perusteluiksi vaalilupausten syönnille Rinne mainitsee valtion rahapulan. Kun katsoo mihin hallituksemme rahaa syytää, ei siitä löydy inhimillisyyttä saati maailman pelastamista ilmastonmuutokselta. Hallitus syytää rahaa lisäarvoa tuottamattoman kivihiilipääkaupungin kasvattamiseen ja lisäsaastuttamiseen. Missään ei näy esim. se, että hallituksemme haluasi rajoittaa Suomen kautta tapahtuvaa lentoliikennettä ja siten yrittäisi pienentää keskieurooppalaisten huvimatkailijoiden valtavaa hiilijalanjälkeä.

Vihervasemistolaisten vaalilupausten mukaan tulisi, ilmastonmuutoksen torjumisen hengessä, kivihiilipääkaupungista tapahtuvaa valtakunnan hallintoa tulisi hajasijoittaa, missä energiatuotantomme on kestävämmällä pohjalla. Totuushan on se, että kivihiilellä tuotetulla sähköllä toimiva sähköauto saastuttaa enemmän kuin 1980-luvun 2-tahti Warre. Itse asiassa hallituksemme on vähemmän vihreä kuin Trumpin hallinto. USA löi ankarat sakot päästöhuijauksesta kärähtäneille saksalaisille autotehtaille. Entäpä meidän vihervasemmistolaiset ministerit: HE LYÖVÄT LEVEÄT VEGEAHTERINSA ILMASTOHUIJAUKSESTA KÄRÄHTÄNEEN AUDIN NAHKAISELLE TAKAPENKILLE JA NOSTAVAT TAVALLISEN KANSALAISEN ENERGIAVEROJA!

1 kommentti:

 1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!