keskiviikko 18. syyskuuta 2019

MUISTAKAA KARI KOSKEN VIIMEISET SANAT!

Sihy jakaa kaupunkilaiset kahteen leiriin, jotka eivät hievahdakaan kannoistaan. Sihy hyväksyttiin aikoinaan 43-0. Tätä seurasi julkinen keskustelu, vaalit ja päätyminen elinkaarimalliin äänin 43-0. Käsittääkseni tämän jälkeen sihy on turvonnut päiväkodilla ja mm. demotiloilla. Kun elinkaarimalli hyväksyttiin, sitoutui kaupunki po. menettelyyn. Luottamushenkilöiden olisi tuolloin kuulunut vaatia niitä vastauksia, joita he esittävät nyt. Totuus lienee se, että kaupunki ei ole, oikaiskaa, jos olen väärässä, sitoutunut muuhun kuin äärettömän kalliiseen sihyvalmisteluun, jonka päätteeksi katsotaan riittävätkö Uudenkaupungin taloudelliset resurssit. On siis valtuuston käsissä, toteutuuko sihy vai ei.

On ymmärrettävää, että kaupungin historian suurin hanke nostaa pelkoja, epäilyjä ja pohjatonta toraa sekä jopa vihaa päättäjien kesken, kuten myös virkahenkilöstön sisällä. Nyt sihy hallitsee keskustelua, kuten riippusängyt aikoinaan. Sihy vie päättäjiltä kaiken huomion kuten riippusängyt veivät aikoinaan heidän huomionsa sihyn osalta. Pahimmillaan tässä palavat sillat monien kaupunkilaisten väliltä lopullisesti. Kannattaa muistaa, mistä Kari Koski sanoi aikoinaan demareille, kun Vainiota valittiin kaupunginjohtajaksi: Ajatelkaa mitä nyt sanotte Vainiosta, sillä hän saattaa olla seuraavassa kokouksessa tällä paikalla. Hieman malttia ja vähemmän henkilökohtaisuuksiin menoa, myös sihyn suhteen - ei sen myötä maailma kaadu, ehkä vain kaupunki kaatuu.

2 kommenttia:

 1. Puskaradio Fb löytyy lisätietoa. Joku puolustusasianajaja on siellä nyt sihyn esittelijänä ja puolustajana.

  VastaaPoista
 2. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!