keskiviikko 4. syyskuuta 2019

KAUPUNGINHALLITUS JOUTUU VASTUUTTOMUUDESTA VASTUUSEEN!

Uudenkaupungin talous vajosi miljoonia euroja miinukselle. Luulisi kaupungin hallituksen keskittyvän talouden oikaisuun, kuten kuntalaki selkeästi määrää. Näin pyrittäisiin turvaamaan kaupunkilaisille mahdollisimman laadukkaat lakisääteiset palvelut. Lain selkeästä ohjeistuksesta huolimatta hallituksemme toimii aivan päin vastoin, se jättää täyttämättä vanhuspalvelujen virat, mutta on valmis perustamaan säätiön ja upottamaan moninkertaisesti em. virkojen vaatiman summan rakennukseen, joka ei mitenkään tue kaupunkilaisille suunnattuja lakisääteisiä palveluja.

Kyseessä on niin räikeä kuntalain vastainen toiminta, että siihen tulee tarkastuslautakunnan puuttua. Kun tähän taloudellisen katastrofin aihioon lisätään muutkin hallituksen päätökset, jotka se tekee tietoisesti kaupungin taloutta huonontaen, voi hallituksen jäsenille todeta: LAKITUPA JA KORVAUSVAATEET ODOTTAVAT! Viimeistään nyt uskoisi järjen ja kaupunkilaisten edun näkyvän hallituksen päätöksissä. Käsittääkseni yli puoluerajojen kunnioitettu vasemmistovaltuutettu on tekemässä aloitetta, jolla yritetään turvata kaupunkimme tulevaisuus, joten tarttukaa tähän pelastusrenkaaseen.

Etenkin hallituksen jäsenten on syytä pohtia tekemisiään niin säätiön kuin mainitsemani aloitteen suhteen. Nyt ei puhuta pelkästään kaupungin vaan myös omasta taloudesta. Asia ei pääty maanantain valtuustonkokoukseen tai tähän valtuustokauteen. Seuraava valtuusto saattaa ottaa asian esille ja tarkastella, millä eväillä päätöksiä tehtiin ja mitä ne tulivat kaupunkilaisille maksamaan. Jos seuraavassa valtuustossa, istuvat T. Kankaan, H. Forssin ja E. Aaltosen lisäksi J. Aaltonen, R. Tähtinen, P. Haverinen ja joutomies blanco, niin asiaan palataan varmasti ja toteutuman perusteella. Suosittelen etenkin hallituksen jäseniä miettimään, mikä saattaa olla viimeisen väärän sanan hinta!

Kuntalaki luku 7:
 39 §
Kunnanhallituksen tehtävät
Kunnanhallituksen tulee:
1) vastata kunnan hallinnosta ja taloudenhoidosta;
2) vastata valtuuston päätösten valmistelusta, täytäntöönpanosta ja laillisuuden valvonnasta;
3) valvoa kunnan etua ja, jollei hallintosäännössä toisin määrätä, edustaa kuntaa ja käyttää sen puhevaltaa;
4) edustaa kuntaa työnantajana ja vastata kunnan henkilöstöpolitiikasta;
5) vastata kunnan toiminnan yhteensovittamisesta;
6) vastata kunnan toiminnan omistajaohjauksesta;
7) huolehtia kunnan sisäisestä valvonnasta ja riskienhallinnan järjestämisestä 

13 kommenttia:

 1. Hallituksen jäsenet pistivät taloja peliin.

  VastaaPoista
 2. Mitä mieltä nyt ollaan? Tässä yli ymmärryksen menevää selvitystä terveyskeskusruletista. Riittääkö 18miljoonan remontit uusiin terveyskeskustiloihin!!!!
  A-sairaalasta on laadittu kuntotutkimus. Ei ole netissä. Tutkimustulosten perusteella rakennuksessa on laajempaa peruskorjaustarvetta.
  A-Insinöörien laatimasta kustannusarviosta täydellisestä peruskorjauksesta koko A-sairaalan osalle, jossa on 1960-luvulla rakennettu siipiosa
  mukana, selviää, että kokonaishinta on n. 1900€/m².
  Tiloja on yli 11300m2. Niistä noin 8000m2 on käyttöönotettavaa tilaa kun vanha huonokuntoinen siipi kaavaillaan purettavaksi.
  A-sairaala vaatisi melkoisen remontin – Kuntotutkimus ja kustannusarvio valmistuivat
  https://www.vakka.fi/a/ns0024964
  Tämän päälle tulee vielä vihreän talon kallis remontti. Nämä yhteensä ovat jo 1,5 kertaa enemmän kuin terveyskeskuksesta ilmoitettu korjauskustannus 10-12 miljoonaa!!!! Mikä meni vikaan näissä miljoonaremonteissa ja sihyn rakennuksia ei ole edes aloitettu!!!!
  Miltä niin kun vaikuttaa omasta mielestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selkeät faktat osoittavat hallituksen päätösten olevan järjettömiä ja vahingoittavan kaupungin taloutta.

   Poista
  2. Mielenkiintoista, kerrohan hieman lisää näistä faktoista.

   Poista
 3. On nämä Ukilaiset rakentajat kovia kehumaan.Marko teki.musiikkitalon Helsinkiin ja Eero koulukeskuksen Viikaisiin.Aika velikultia.

  VastaaPoista
 4. Trolliporukat puhuvat näemmä täälläkin. Ilman oikeaa tietoa. Aaltonen ihmettelee, miksi ei aikoinaan korjattu - koska peräti RAKENNUSMESTARI Aaltonen vasusti silloin Teknisessä lautakunnassa kaikkia peruskorjausesityksiä. Kaupungin 3 juoppoa purkavat katkeruuttaan lehtien sivuilla ja tuovat esiin ratkaisuja, joita 70 - 80 -luvulla käyttivät mm. tervysekskuksen ja uimahallin rakentamiseen - heitäkö nyt pitäisi kuunnella???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, sinä
   Anonyymi eilen 14.23.
   Totean seuraavaa, että
   olipa minulla näköjään poikkeuksellisen suuri valta teknisessä lautakunnassa. Yksinään lautakunnasta käsin ohi valtuuston määrärahapäätösten estin kaupungin rakennusten peruskorjauksetkin!
   Saisipa tuollaisen diktaattorin vallan takaisin.
   JAa

   Poista
 5. Olen huomannut lehtiin kirjoittavan Seppo Sjöblomi, Eero Henton ja Teppo Varpeen. Kukaan heistä ei juurikaan viinaa käytä. Häpeä kirjoittaja.

  VastaaPoista
 6. Kiitos käymisistä ja kommentoinnista! Ei viitsitä puuttua lähimmeistemme varjopuoliin, varsinkaan olemattomiin sellaisiin. Jo silloin, kun minä istuin Raken äänillä valtuustossa, Juha Aaltonen vaati kaupungin kiinteistöille kuntokartoitusta.

  VastaaPoista
 7. Luettavaa https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4693703/Rauman+Kari+Koski+ei+pelannyt+ottaa+riskeja+kaupunkilaisten+rahoilla++tyouran+loppusuoralla+on+tilinpaatoksen+aika

  VastaaPoista
 8. Koski lähti Uusikaupunki, talous kuralla, sama mies lähti Raumalta ja talous kuralla.

  VastaaPoista
 9. Päättäjille huomioitavaa
  https://www.rakennuslehti.fi/2019/09/taman-takia-ostoskeskuksia-nousee-helsinkiin-vain-punavuori-ja-kallio-tarpeeksi-tiiviita-kivijalkakaupat-eivat-menesty-juuri-muualla/

  Täma syytä tiedostaa ennen suuria hankkeita!

  VastaaPoista
 10. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!