sunnuntai 29. syyskuuta 2019

YKSI NORJALAISPERHE KEPITTÄÄ SUOMEN DOHASSA!

Dohassa suomalaiset urheilijat loistavat onnistumista ja tyytyväisyyttä pudotessaan kisoissa heti alkukättelyssä. Samoin urheiluherramme kiljuvat riemusta kuinka hyvin Suomella sujuu. Olemme pieni kansa eikä meillä ole liikaa rahaa, todetaan herrojen ja median suulla. Suomen kansa kutistuukin urheilussa melkoisesti. Se näivettyy jopa pienemmäksi kuin yksi norjalainen perhe, jonka kolme veljestä selvisivät Dohassa finaaliin. Suomalaista urheilua ei vaivaa edes pysähtyneisyys vaan armoton takapakki. Niin kisoihin lähtevien suomalaisurheilijoiden tavoitteet kuin saavutukset ottavat taka-askeleita, muiden mennessä eteenpäin.

Seuraavaksi onnettoman urheilumenestyksen puolustajat repivät esiin Suomen rahapulan. Kun katsoo kauppojen auloissa pelaavia mummoja, vaareja, nuoria ja etenkin peliriippuvaisia, jotka syytävät automaatteihin miljoonia euroja, sopii kysyä: MIKÄ RAHAPULA, MINNE RAHAT MENEVÄT? Me käytämme yhteen pääkaupunkiseuduin stadioniin noin 300 miljoonaa euroa. Valmistuttuaan kyseinen rakennelma palvelee yhtä pääkaupunkiseudun jalkapalloseuraa ja lisäksi siellä järjestetään muutamia mittavia tapahtumia vuosittain. Suurin osa reilusta viidestämiljoonasta suomalaisesta ei koskaan astu jalallakaan rahoittamaansa rakennelmaan - HEILLE JÄÄ VAIN MAKSAMISEN RIEMU!

Mikäpä olisi suomalaisten urheilijoiden taso ja menestys maailmalla, jos liikuntaan käytettävää varallisuutta jaettaisiin tasaisemmin ympäri maata. Esim. Olympiastadionin remontin hinnalla olisi rakennettu maahamme lähes sata uutta monitoimitaloa tai muuta liikuntapaikkaa. Rohkenen väittää, että samalla Suomeen olisi syntynyt/syntyisi uusia nuoria urheilun harrastajia, jotka menestyisivät myös kansainvälisillä kentillä. Nyt emme tiedä mitään suomalaisen urheilun tulevaisuudesta. Ainoa asia mikä urheilumme tulevaisuudessa tuntuu varmalta, löytyy Suomen osallistujalistasta: VAIKKA YKSIKÄÄN SUOMALAINEN URHEILIJA EI SAAVUTTAISI KISARAJAA, KARKELOIHIN LÄHTEVÄT AINA ANTTI PIHLAKOSKI ja ILKKA KANERVA!

1 kommentti:

 1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!