sunnuntai 22. syyskuuta 2019

AUTOTON-PÄIVÄ KAIKEN HUUHAAN ÄITI!

Mitä pahaa autot ovat tehneet; jokaisen sopisi todellakin kuvitella minkälainen olisi Suomessa päivä, jolloin ei kukaan käyttäisi autoja. Kuinkahan monta suomalaista kuolisi tuona yhtenä ainoana autottomana päivänä vain, siksi ettei ambulanssi nouda häntä? Kuinka monta vihreää ministeriä jäisi apaattisena kotiinsa kököttämään, kun ei saisi matkustaa mustan Audin muhevalla takapenkillä. Autojen syyllistämisen sijaan meidän tulisi tunnustaa autojen välttämättömyys Suomessa. Elämme harvaan asutussa maassa, jossa ei jokaista esim. metsuria voida viedä junalla puunjuurelta toiselle.

Jotta nekin, ketkä pitävät sähköä puhtaana vain siksi, kun se tulee töpselistä voisivat syventyä autojen tarpeellisuuteen ja pohtia minkälaiselta tuntuisi elää kuukausi ilman autoja plus polttomoottoreita. Ensimmäiseksi, ainakin talvella, pääkaupunkilaiset joko kuolisivat kylmään tai lähtisivät hiihtämällä turvaan, koska ei olisi pillareita puskemaan hiiltä pääkaupunkiseudun lämmitykseen ja energiantuotantoon. Jos mainitut tyypit eivät kulisi viluun, he kuolisivat nälkään tai joutuisivat fillaroimaan ruuan luokse pohjoiseen, koska ei olisi autoja tuomassa ruokaa!

Suomea on siunattu yhdellä julmetulla ristillä, pääkaupunkiseudulla, jossa ei tunneta suomalaisten arkielämästä tuon taivaallista. Silti juuri tuolta suunnalta syydetään mitä mystisempiä tempauksia muun maan murheeksi. Mikseivät nämä autottoman päivän ideanikkarit ja sillä elämöivät vihreät ministerit valinneet autottomaksi päiväksi arkipäivää? Olisi ollut lysti nähdä, kuinka he Audien pehmeiden nahkatakapenkkien sijaan tälläisivät ahterinsa vetoiseen riksaan tai polkupyörän satulaan. Jos ihan oikeasti halutaan jonkinmoista ilmaston pelastamista, niin aivan ensimmäiseksi ryhdytään siirtämään pääkaupungin virastoja sinne, missä energia ja lämpö syntyy jollain muulla kuin kivihiilellä - Tässä maassa löytyy tyhjää toimistotilaa ihan riittämiin!

1 kommentti:

 1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!