tiistai 3. syyskuuta 2019

KAIKKI NÄKYY MIINUKSENA VIIMEISEN VIIVAN ALLA!

Kaupungin hallituksessa hassataan rahaa vailla huolta huomisesta. Päättäjien pitäisi ymmärtää, että kaikki näkyy miinuslukuina viimeisen viivan alla. Erityisesti tämä tulisi huomioida nyt, kun maanantaiset haihattelut ynnätään viimeisen viivan alla odottaviin miljooniin euroihin. Tulevaisuudessa tämä näkyy takuu varmasti kaupungintyöntekijöiden lomautuksina, irtisanomisina ja kaupunkilaisten huonontuneina palveluina. No toisaalta: JÄÄHÄN MEILLE PUUASTIAPALATSI ja KASVAVA sekä HYVÄ PALKKAINEN HERRAKAARTI!

Konkreettisesti rahojen törsääminen turhuuteen näkyi jo eilisessä kokouksessa: Vanhuspalveluiden kipeästi huutavia virkoja ei täytetty, mutta olisipa rahaa riittänyt yhden demarittaren ruhtinaalliseen palkankorotukseen. Kyseisillä päätöksillä heikennetään kaupunkimme kykyä suoriutua tyylikkäästi lakisääteisistä palveluista eli lapset, sairaat, ikäihmiset sekä vanhukset uhrataan puuastioiden, muiden hullutusten und yhden toverittaren palkankorotuksen alttarille. Sopii kysyä, mitä ajattelevat sisimmissään esim. hallituksen ns. urheilu ihmiset - KÄYTÄNNÖSSÄ HE ESTÄVÄT PÄÄTÖKSILLÄÄN LIIKUNTAPAIKKOJEN PÄIVITTÄMISEN!

Aikoinaan kaupunginjohtaja varoitti jäävuoreen törmäämisestä. Nyt tuntuu, että tyyppi on lanseerannut uuden menetelmän mainitun törmäämisen välttämiseksi. Ehkäpä aiesopimusmies kuvittelee virheinvestoinneista ja huuhaavedoista velkaantuvan kaupungin painuvan niin syvälle, että pujahdamme varoitetun jäävuoren ali. Pitäisi johtajan hoksata, ettei kaupunki ole sukellusvene, vaan se painuu kuin kivi pohjaan. Entäpä mikä odottaa uusikaupunkilaisia, kun olemme saavuttaneet taloudellisen pohjakosketuksen: PAKKOLIITOS RAUMAAN! Ja ketkähän hyötyvät pakkoliitoksesta? -Johtajat joiden palkat suhteutetaan ja nousevat kohisten. Ehkäpä myös demaritarkin saa tuolloin uuden tittelin ja uuden palkankorotuksen? Mutta ei hätää: JÄÄHÄN MEILLE PUUASTIAT SÄÄTIÖINEEN!

15 kommenttia:

 1. Seuraavaan valikoneeseen kysymys. Asetatko puuastiat ihmisten edelle.

  VastaaPoista
 2. Ei vaan: Asetitko. .

  VastaaPoista
 3. Seuraavissa vaaleissa sairaalan sijaan adressi vanhusten tuhoamisleirin puolesta.

  VastaaPoista
 4. Demareiden törkeys raivostuttaa. Vaalilupaukset ja teot eivät voi olla enempää ristiriidassa.

  VastaaPoista
 5. Kaupunkilaisten tarpeilla ei ole mitään väliä, kun kavreita autetaan. Miksi ihmiset äänestävät näitä itsekkäitä valehtelijoita vaaleista toiseen.

  VastaaPoista
 6. Kuka viheltää pelin poikki.

  VastaaPoista
 7. Vvm kriisikuntapykälillään

  VastaaPoista
 8. Seuraavaksi liikenteeseen Pro valtuustosta adressi.

  VastaaPoista
 9. Kalantitalo on kirsikka hölmöjen leipoman kaakun päällä. Kaupunkilaisten rahoilla rauhanmies maksaa vaalivelkojaan emeriittuspäätoimittajalle.

  VastaaPoista
 10. Rauhanmies lupasi sairaalan, mutta asettaa puuastiat sairaiden ja vanhusten edelle.

  VastaaPoista
 11. Rauhan mies on historian suurin riidan kylväjä.

  VastaaPoista
 12. Käytössä olevia rakennuksia ei korjata, ostetaan sata vuotta vanha rakennus korjattavaksi. Kalantitalo, jossa ei ole mitään kaupungin toimintaa korjataan. Tämä ei ole pelkästään tyhmää ja hullua vaan tahallista vahingontekoa. Hallituksen tehtävä on vasta taloudenpidosta. Nyt rikotaan lakia.

  VastaaPoista
 13. Ja samaan aikaan kotihoidon henkilöstö tekee ylitöitä ja ihmeellisiä työvuoroilta muistuttavia pätkiä. Esimerkkinä työvuoro joka alkaa aamulla, mutta kesken päivää on muutaman tunnin tauko, jonka jälkeen pitäisi palata tekemään iltavuoro.. HALOO, rahaa ei riitä tosiaan kotihoidon henkilöstön palkkaamiseen jotta vanhuksista voitaisiin aidosti huolehtia, mutta sen sijaan vanhuksille lupaillaan yöpäivystykiä jotta saadaan lisää ääniä.. No, ei se tyhmä joka lupaa, vaan se joka uskoo.

  VastaaPoista
 14. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!