lauantai 14. syyskuuta 2019

ARJESTA VIERAANTUNEET DEMARIT UHKA TULEVAISUUDELLE!

Rinteen esitys 10 000 euroa, jokaiselle postilaiselle, jonka palkka laskee jopa puoleen, on pöyristyttävä. Tämä osoittaa, että Rinteellä ei ole vähäisintäkään kosketuspintaa tavallisen suomalaisen arkeen tahikka elämään. Tässä yhteydessä lienee paikallaan muistuttaa Rinteen olevan juristi ja jostain kumman syystä Suomen 2 000 asianajajaa tienaavat suurin piirtein saman verran kuin 60 000 vientiteollisuuden duunaria. Kenenkähän asialla demarit ovat olleet, kun näin on päässyt tapahtumaan? Eikö Rinne hoksaa ettei 10 000 euron kertapalkkion jälkeen kukaan elä viiden euron tuntipalkalla.

Koska pakettimarkkinat ovat kasvavat, miksei postin johdolta vaadita kilpailussa pärjäämistä. Niin tekevät yksityiset yritykset. Eivät ne maksa miljoonia johtajalle, joka nostelee hintoja, heittää osaavaa väkeä pihalle ja laskee palkkoja sillä seurauksella, että yrityksen loppu häämöttää muutaman vuoden päässä. Posti on kammottava esimerkki siitä, että demarit hyväksyvät ökypalkat ja palkan alennukset tavalliselle duunarille. Kun posticaseen lisätään Rinteen kannanotto eli uusi vaalilupausten syöminen, jonka mukaan Suomella ei ole varaa muuttaa hoitajamitoitusta, voi todeta: SIINÄ MENI SUOMEN TULEVAISUUS NUORTEN JA IKÄIHMISTEN OSALTA!

Rinne höpötti synnytystalkoista, kas kun ei juntannut läpi päätöstä raskausajan lyhentämistä kolmeen viikkoon, mutta mitään realismia miehen puheista ei löydä. Totuus on se, että suomalaiset eivät uskalla ostaa asuntoja eikä lisääntyä, jos heidän palkkansa ei riitä elämiseen. Tämän näkee paikkakunnilla Uudessakaupungissa ja Äänekoskella, jossa vientiteollisuus on noussut kohisten, kummallekaan paikkakunnalle ei muuta suomalaisia työnperässä. Vientiteollisuuden tuotot valuvat pörssiökyille, sijoittajille keinottelijoille ja yhteisöverojen kautta pääkaupunkiseudulle, tuottamattomien ketkujen, hallintovirkahenkilöiden ja heidän lakeijoiden käyttöön.

Äänekoskelainen ja uusikaupunkilainen duunari ei saa työpaikkakunnallaan kunnollista terveydenhoitoa, harrastuspuitteet ovat jämähtänee kymmenien vuosien takaiselle tasolle, joten siksi he eivät muuta työnperässä. Pidän melkoisena paradoksina sitä, että samaan aikaan maan taloudellisen perustan luovat duunarit elävät kurjasti puutteellisissa oloissa, kun pääkaupungin loisille rakennetaan miljardeilla kirjastoja, tunneleita jne. Tämä on aika kaukana Forssan julistuksen sanoista ja hengestä.

Rinne syö lupauksiaan sähäkämmin kuin Soini, joten mielenkiinnolla odotan seuraavia vaaleja ja demarien vaalitulosta. Veikkaan, että keskustan kohtalo odottaa demareita. Suomi ei pyöri ilman tuottavaa työtä, tämä demareidenkin olisi ymmärrettävä ja myös se, ettei Suomella ole tulevaisuutta, jos tuottavasta työstä ei makseta kohtuullista palkkaa. Kohtuullisesta palkasta maksetaan kohtuullisesti veroja ja jos näin käy, meillä on varaa rakentaa Äänekoskesta ja Uudestakaupungista vetovoimaisia paikkakuntia ja siinä sivussa kertyy veroja myös hoitajamitoituksen kuntoon saattamiseksi. Näin palautetaan niin nuorten kuin ikäihmisten usko suomalaiseen tulevaisuuteen.

8 kommenttia:

 1. Mistä Java repäisit alustuksen viiden euron tuntipalkan? Pysyisit totuudessa äläkä kirjoittele populistista sontaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkolaiselle työntekijälle vitonen tunnissa on hyvä palkka. Rauman demaritelakka pääsi julkisuuteen muutaman euron tuntipalkoista. Enemmän riistoa kuin pakolaisapu. Demareille ero on vain semantiikkaa.

   Poista
 2. Java kirjoitti että 10 000 euron kertakorvauksen jälkeen tulee viiden euron tuntipalkka. Tämä kohdennettuna alustuksen mukaan siis postilaisille! Missäs Java näin on kerrottu? Äläkä höpise ympäripyöreitä vaan vastaa kysymykseen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos käynneistä ja nasevista kommenteista! Käsittääksi demarit eivät Raumalla eikä muuallakaan omista telakkaa. Joskus Uudessakaupungissa .... . Jos postin työntekijä tienaa nyt reilun kympin tunti ja palkkoja alennetaan kovimmillaan kuudellakymmenellä prosentilla, ei jäljelle jäävä palkka voi pajoa vitosta tunnissa olla. Mutta toisaalta maksetaanhan pääkaupunkiseudulle satojamiljoonia euroja asumistukea, joka kiertää niin ökyjen kuin ay-herrojen lompsaa lihottamaan.

  VastaaPoista
 4. Demarit ole pitkään aikaan olleet palkansaajan asialla. Demareilla on on juustomuotit tärkeimpiä kuin duunarit ja vanhukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pidä paikkaansa kaikkiin demareihin. Se nähtiin äänestyksessä.

   Poista
  2. Walan käsikassara ja enkelit äänestivät myös säätiön puolesta.

   Poista
 5. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!