maanantai 2. syyskuuta 2019

VAUVARAHALLA VÄKILUKU NOUSUUN!

Pieni Lestijärven kunta teki vauvatempauksen, joka onnistui. Kunta lupasi syntyneestä lapsesta 10 000€. Lapselle maksettiin tonni vuodessa niin kauan, kun hän asui Lestijärvellä. Vauvaraha toimi hyvin, sillä Lestijärvellä vuosina 2013–18 Lestijärvelle syntyi 55 lasta. Edeltävänä kuutena vuotena vauvoja syntyi 33. Vauva tempaus ei ole vielä kääntänyt Lestijärven väkilukua kasvuun, mutta se on oikaissut kunnan huoltosuhdetta ja tämä taas vaikuttaa mm. kunnan saamiin valtionosuuksiin.

Yksinkertaisella matematiikalla tuhat lasta maksaisi vuodessa miljoona euroa, kaksituhatta kaksimiljoonaa jne.. Ensimmäisen miljoonan voisi ottaa keskustan kehittämisestä ja siihen liittyvistä palkkakuluista. Toisen miljoonan voisi ottaa Kalannin vanhan kunnantalon kaavailluista kuluista. Seuraavina vuosina, mikäli vauvakampanja onnistuisi, alkaisi tuottaa tuhtia korkoa niin uusien uusikaupunkilaisten maksamina veroina kuin kasvaneina valtionosuuksina.

Siinä yksi viritys Uudenkaupungin asukasmäärän kasvattamiseksi, jota voisi testata yhdessä rantojen hyödyntämisen kanssa. Jokaiselle lienee käynyt selväksi, ettei nykyinen tyyli riippusänkyjen virittely, miljoonien upottaminen rantoihin tai kaupungin vilkkaimman liikenneväylän tukkiminen tekonurmella kasvata kaupunkimme asukaslukua tahikka elävöitä keskustaamme. Paras tapa myös keskustan elävöittämiseen löytyy, kun kaupunkiin saadaan sen verran ihmisiä, että he pitävät liikkeet pystyssä ja elävöittävät niissä asioidessaan keskustaamme! Mikäli kuvio onnistusi, niin sihypähkäily voisi siirtyä juu vai ei tasolta suuri vai toisuuri tasolle.

LINKKI:

LESTIJÄRVI MAKSAA VAUVASTA 10 000€

6 kommenttia:

 1. Vai tuhat vauvaa vuodessa?

  VastaaPoista
 2. Juurihan tehtiin aloite maksuttomasta ehkäisystä.

  VastaaPoista
 3. Vauva ei huoltosuhdetta korjaa ennen kuin siirtyy yhteiskunnan palveluiden piiristä (päiväkoti, eri koulut), työelämään ja alkaa maksaa kunnallisveroja. Siihen menee yli 20 vuotta. Eli niin kauan vauva on kunnalle kulu kun kunta joutuu järjestämään vauvalle eri palvelut.

  VastaaPoista
 4. Kiitos käynneistä ja hyvistä kommenteista! Lapsi tuottaa kunnalle valtionosuuksia. Opetusta, harrastuspaikkoja jne. tuetaan valtion taholta. Lisäksi yleensä lasten vanhemmat maksavat veroja kuntaan suoraan ja käyttämiensä yksityisten palveluiden kautta. Käyttämäni termi huoltosuhde on tässä yhteydessä väärä - kiitos huomautuksesta!

  VastaaPoista
 5. Rakennusten purkamisella Uki nousuun!
  https://www.vakka.fi/a/ns002416255?c=1523358176835

  VastaaPoista
 6. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!