keskiviikko 25. syyskuuta 2019

VEDENPINTA NOUSEE: HELSINKI EVAKUOITAVA

Punavihreiden hallitsema ilmastonmuutoksen turbo moottori Helsinki saa sitä, mitä se on kerjännyt jo vuosikymmeniä. Hallinnon, keinottelijoiden, muiden ketkujen ja heidän lakeijoidensa Helsinki hukkuu. Tänään on uutisoitu merenpinnan nousevan metrillä ja myrskyjen yleistyvän näillä seuduilla. Syy on ilmastonmuutoksen, jonka voimakkain aiheuttaja Suomessa on kivihiilellä energiaa tuottava punavihreiden hallitsema Helsinki. Viimeinkin tuo ekokatastrofin pesä täytyy ajaa alas ja noudattaa Greta Thunbergin painokkaita sanoja: KUINKA TE KEHTAATTE!

Suomessa on viimeinkin lopetettava väestön pakkosiirrot, joista hyötyvät vai muutamat keinottelijat, vuokrakasarmeilla rikastuneet ay-kihot ja hallintohemmot. Viimeinkin täytyy hoksata, että luonto ei alistu punavihreiden saastuttajien edessä, vaan se pyyhkii kivihiilionkaa ja muita saasteita ilmaan, maahan ja mereen syytävän törkypesän maailman kartalta. Helsinki on syytä evakuoida maamme lukuisiin tyhjiin asuntoihin ja sinne sijoitetut välttämättömät toiminnat tulee hajasijoittaa Suomen lukuisiin tyhjiin toimistotiloihin.

Aivan ensimmäiseksi tulee pyörtää kaikki pääkaupunkiseudulle suunnatut yhteiskunnan investoinnit. Vai haluatko lastemme tulevaisuudenvarannon hukkuvan nousevan meren ja yltyvien myrskyjen tyrskyihin. Jo nyt muun Suomen ihmiset kärsivät terveydenhuollon ja muiden peruspalveluiden tason laskusta, kun heidän maksamansa eläkevarat ja sosiaaliturvamaksut sijoitetaan pian meren alla jääviin metroihin, stadioneihin, tunneleihin und kirjastoihin. Tämä kierre täytyy lopettaa viipymättä ja etenkin punavihreiden tulee pohtia vakavissaan ja kerrankin myös muita kuin itseään ajatellen Greta Thunbergin kysymystä: KUINKA TE KEHTAATTE?

LINKKI:

Merenpinnan nousu

3 kommenttia:

 1. Et kai sinä Valkonen ihan tosissasi usko, että sillä mitä täällä kotisuomessa tehdään (tai jätetään tekemättä) on MITÄÄN vaikutusta globaalisti? No, etpä tietenkään; tarkoituksellista liioittelua tai sarkasmiahan tuo. Mutta Helsinki- ja punavihreävastaisuus herättää kyllä vastakaikua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos käynneistäsi ja kommentistasi! En todellakaan usko. Mutta mikä piristysruiske se olisi Suomelle, jos lopettaisimme vientiteollisuuden tuoton syytäminen tuohon kivihiilikylään!

   Poista
 2. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!