tiistai 10. syyskuuta 2019

Al Taee TEKEE DEMAREISTA ISON VITSIN!

Al Taee, vapaaehtoisesti itse itseään ilmaistessaan vihaa homoja, juutalaisia, jenkkejä ja sunnit sekä kurditkin voisi niputtaa tämän miehen mielestä samaan kasaan. Mystiseksi tämän Ahtisaaren rauhan rengin toiminnan tekee myös se, ettei hänen oppiarvonsa pidä kutiaan miehen kertoman kanssa. Melkoisen epäluotettavalta ja enemmänkin riidankylväjältä kuin rauhantekijältä tämä Ahtisaaren pumppuun rauhantyöläiseksi rekrytoitu tyyppi vaikuttaa.

Jos Al Taeen jutut ovat olleet riitaisia kodin ulkopuolella, ei kotonakaan ole ollut kovin tyventä eikä siellä ainakaan meetoo-hengessä ymmärretty naista. Hänen vaimonsa joutui näet pakenemaan miestä ja tämän sukulaisia turvakotiin. Kun turvakotiepisodi päättyi avioeroon ja uuteen avioliittoon, alkoi rauhamiehemme hieroa rauhan  sijasta työkaveria ja töräyttipä tämän vielä paksuksi. Miehen tarina on melkoinen, hän edusti, vapaasti itseään ilmaistessaan, käytännössä juuri päinvastaista, mitä SDP julistaa. Joko Al Taee tekee demareista halvan vitsin tai SDP:n jäsenkirjan ottamisen myötä ihminen kokee valaistumisen,  pelastumisen ja uudelleen syntymisen?

Rauhanmiehen vaimo pakeni turvakotiin

2 kommenttia:

 1. joko sää java oot lakannu hakkaamasta vaimoas

  VastaaPoista
 2. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!