lauantai 28. syyskuuta 2019

NUORTEN KOULULAKKO - AIKAMME KRISTALLIYÖ!

Nuoret koululakkoilijat tiedostavat ilmasto-ongelmat yhtä hienosti kuin nuoret tiedostivat ydinvoiman vaarallisuuden 1970- ja 1980-luvulla ja toimivat sen mukaan eli pitävät valtavaa älinää tekemättä mitään konkreettista. Kaikesta on hyvä syyttää muita ja elää itse juuri kuten he, keitä tuomitsee. Tai oikeastaan paljon pahemmin, nykyajan nuoret saastuttavat luontoa selvästi rajummin kuin vanhemmat ikäluokat nuoruudessaan. Eivät tämän päivän nuoret hiihdä puusuksilla kouluun, eivät he käytä laskutoimituksiin hiilineutraaleja helmitauluja, ei heillä ole kotona tehtyjä vaatteita, jotka on kierrätetty isoilta siskoilta tai veljiltä. Nykynuoret matkustavat lämmössä, he juovat energiajuomia, käyttävät lapsityövoimalla tehtyjä merkkivaatteita elättävät kaikkein saastuttavinta ja voimakkaimmin kasvavinta saastutussektoria eli digitaloutta JA VALTAMEDIAA!

Kun nuoret syyttelevät muita ikäluokkia siitä mitä itse tekevät, täytyy todeta nuorten olevan vain muiden suunnittelemia sloganeita huutavia kauko-ohjattavia robotteja. Väistämättä mieleen syntyy vertauskuva historiallisesta tapauksesta, jossa valtamedia sai aikaan vihaa, tuhoa ja tuskaa. Nuoret toimivat kuin harhaan johdetut saksalaiset marraskuussa 1938 eli KRISTALLIYÖNÄ! Jos nuoret tekisivät konkreettisia tekoja muita tuomitsevan mölinän sijaan, olisi heidän toiminnassaan uskottavuutta: Nuorten tulisi luopua kännyköistä, merkkivaatteista, vaatia poismuuttoa saastuttavalta pääkaupunkiseudulta ja nuorten tulisi vaatia elämisentason tinkimistä itseltään, valtamedian kihoilta ja päättäjiltä eikä köyhyydessä eläviltä tavallisilta suomalaisilta.

Te, ette näe kännyköillä ja tableteilla harhaan johdettujen nuorten toimivan itse esimerkillisesti ilmastoa puolustaen. Te kuulette nuorten suusta vain ja ainoastaan loputonta muiden syyttelyä. Nuorten uskottavuus palautuu vasta siinä vaiheessa, kun heidän vaatimuksestaan kännyköitä ja tabletteja tuhotaan - merkkivaateet poltetaan ja korvataan kierrätysmateriaalista valmistetuilla kierrätyskuteilla - liikkumisessa siirrytään omaan lihasvoimaan - asuinpaikaksi vaaditaan saastuttavan pääkaupunkiseudun sijaan luomu-Suomi - kun vanhempia vaaditaan siirtymään nykyisestä trendityöstä toimeen, joka hyödyttää tekijänsä sijaan kaikkia suomalaisia. Ehkäpä nuoret tekisivätkin juuri näin, mutta valtamediamme kahlitsee nuorten omat ajatukset ohjaa heidät haluamilleen vesille!

LINKIT:

Nettivideoiden suoratoistolla huimat päästöt

Teollisuuden suurimmat hiilidioksidipäästäjät Suomessa

Vaateteollisuus tuottaa yhtä paljon päästöjä kuin lentoliikenne ja rahtilaivat yhteensä

Tulivuoren rikki löi teollisuuden päästöt roimasti

4 kommenttia:

 1. Tässsä tämän päivän nuorisokapinoinnissa on se omituinen piirre, että sillä on likimain koko virallisen valtakoneiston tuki takanaan. Hallitusohjelman ykkössana on "ilmastonmuutos" ja ministeritkin tuppautuvat mielenosoituksiin taputtamaan omille unelmapuheilleen. Teinityttö Greta kuljetetaan valtameren halki kuninkaallisella kyydillä YK:n ilmastokokoukseen, jossa hän maailmanlaajaa levikkiä takaavan tiedonvälityksen kameroiden edessä saa pitää ikioman, mutta varmasti vastuullisten tahojen varmistaman vihapuheensa.

  Ilmastonmuutos, monikulttuurisuus -- siinäpä ne syötit jotka nykynuoret ovat hotkaisseet intoa puhkuen. Ja propagandan seuraukset tullaan hyväksymään yhä yleisemmin, kun tämä vielä mitään tietämätön sukupolvi kasvaa valtaan ja joutuu itse syöttämään omat valheensa seuraavalle sukupolvelle. Taitaa olla jo joku vaatekaupan mainoskin, jossa tyylipuhtaasti monikulttuurinen nuorisosakki poseeraa ah niin "yksilöllisesti" pukeutuneena ja taustalla jo poltetaan autoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos käynneistä ja hyvästä kommentistasi! Vuosien saatossa ihmisten mieliä on muokattu valtamedian toimin hallitsevalle eliitille sopivaksi. Tilanne on aivan vastaava kuin nazi-Saksassa aikoinaan, jossa tavalliset ihmiset valjastettiin eliitttiä palvelevaan ajatus/arvomaailmaan. Lopulta tavalliset, hyvät ihmiset kaasuttivat naapureitaan. Kaikki on kovin helppoa eikä tarvitse kantaa vastuuta, kun joku ajattelee puolestasi.

   Poista
 2. Kännykkä ja läppäri, molemmissa akut. Voi vaan laskea miten paljon haitallisia päästöjä tulee akkujen erikoismetallien louhintaketjusta kaivoksista kauppaan. Sitten vielä niiden hävitys ja kierrätys.
  Lisätään vielä listaan Siperian ikiroudan sulaminen ja sen seurauksena tulevat metaanipäästöt.

  VastaaPoista
 3. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!