tiistai 1. lokakuuta 2019

MAMUTILAISUUDESSA KOLME JÄRJESTÄJÄÄ JA YKSI ASIAKAS?

Uudessakaupungissa järjestettiin infotilaisuus uusisille uusikaupunkilaisille. Paikalla oli kolme tapahtuman järjestäjää ja yksi asiakas.Uudenkaupungin Sanomissa oli puolen sivun juttu kaupungin järjestämästä infosta, jolla uudet uusikaupunkilaiset opastetaan paikkakunnan palveluiden, puitteiden, tapahtumien ja harrastusten pariin. Kaupunki rekrytoi tapahtumaan kolme työntekijää, ketkä eivät taatusti tee mitään ilmaiseksi. Infoillasta ei muodostunut mitään valtavaa successeeta. Paikalle saapui, jutun kuvien perusteella, vain yksi maahanmuuttaja.

Tulee väkisinkin mieleen vanha Neuvostoliitto, jossa projektien lopputuloksen päälle ei juurikaan perustettu: siellä riitti, kun normit saatiin täytettyä. Nyt Uudessakaupungissa istuu maahanmuuttokoordinaattori, joka hoitaa hommaa samalla tehokkuudella kuin legendaarinen lossiton lossinkuljettaja Neuvostoliitossa. Pääasia mainituissa piireissä lienee se, että palkka juoksee. Luonnollisesti, kaupungin työntekijöiden lisäksi, tapahtumalla rahallisiin nettoajiin lukeutui sisällön tapahtumasta paikalliseen lehteen tuottanut "toimittaja". Joskaan hän ei oivaltanut, että erilaisella otsikolla jutun lukuarvo olisi noussut kohisten ja siitä olisi tullut jopa kahvikeskusteluiden kakkosaihe - vai juuri tätäkö otsikoinnilla vältettiin?

En lähde kirjoitusta isommin pohtimaan, kunhan tykönäni aprikoin: kuinka kaupunginhallituksen muutama viikko sitten palkkaama maahanmuuttokoordinaattori, hoiti po. hommia jo kesällä? Tapahtuman osanottajamäärä plus oheinen lehtikirjoitus todistavat murheellisella tavalla, että toimittaminen, viestintä ja markkinointi kuuluvat sen sortin touhuihin, joita tässä kylässä ei hallita edes välttävästi. Toivottavasti tämä rustaus saa keskustelua sen verran aikaiseksi, että uudet uusikaupunkilaiset tietävät tällaisia tapahtumia järjestettävän.

1 kommentti:

 1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!