perjantai 4. lokakuuta 2019

RINNE TEKI SOINIT - SDP KEPUT!

Timo Soini sai maineen Suomeen nopeimpana takinkääntäjänä ja vaalilupausten syöjänä. Tämän saavutuksen uskottiin pysyvän miehellä pitkään, mutta nyt voimme todeta Rinteen olleen rutkasti Soinia sähäkämpi kansan höynäyttämisessä. Vappusataset Rinne repi viikoissa, tavalliset duunarit unohtuivat samassa ajassa ja nyt muutaman kuukauden vierähdettyä voimme todeta hoitajamitoituksenkin jääneen historiaan katteettomana vaalilupauksena. Jos joku vielä hokee, että hallitukselle täytyy antaa aikaa eikä sitä saa tuomita heti, ei näin sanonut seuraa aikaa eikä muista Rinteen vaalilupauksia!

SDP:n sanojen syönti näkyy puolueen kannatuksen laskuna. SDP:lle sopii odottaa samaa kannatuskehitystä, minkä Sipilä sai aikaiseksi keskustapuolelle. Keskusta vaihtoi johtajaan, joka herätti toivoa maakunnissa, joille Sipilän hallitus oli kääntänyt tylyn törkeästi selkänsä. Keskustasta löytyi selkeä vaihtoehto sipiläläisbergeriläiselle politiikalle. Tämä vaihtoehto elää maakunnissa. Nyt jokaisen sopii pohtia, löytyykö Rinteelle Kulmunin kaltaista vaihtoehtoa demareista. Sopii yleensäkin etsiä demaripuolueen sisältä erilaisia poliittisia linjoja. Etsintä päättyy tylyyn toteamukseen: Niitä ei löydy ellei vajota aina Jungerin/Urpilaisen rakkaushöttöaikaan!

Demarit kulkee virkahenkilölinjalla ja ratsastaa yleisen tason ympäripyöreillä höpinöillä. SDP unohti totaalisesti juurensa ja voimansa kumpuavan tavallisista suomalaisista. Kun demareiden voimalla huomioitiin tavallinen kansa eli demarien johdolla synnytettiin kahdeksan tuntinen työpäivä, viisipäiväinen työviikko, kesälomarahat, peruskoulu, sosiaaliturvan kehittäminen jne. eli luotiin tasa-arvoinen hyvinvointi Suomi, puolue kasvoi maamme suurimmaksi. Nyt SDP:n unohtaa tavallisen suomalaisen ajaessaan globaali viherhuuhaasanomaansa ja kaivaa omaa hautaansa.

Vasemmistoliitto kykenee tarjoamaan selkeän duunarivaihtoehdon Mustajärven ja Yrttiahon ruumiillistumina, sanokaapa mistä löytyy SDP:n äänekäs duunarikansanedustaja. Sellaista ei yksinkertaisesti löydy ja syynkin voi kertoa: SELLAISTA EI OLE OLEMASSA! SDP:n tulevaisuuden kannalta tilanne näyttää hälyttävältä ja muita puolueita lähinnä naurattaa, kun demari ökyt, tohtorit, lääkärit, opettajat jne. vääntyvät kerran vuodessa estradille ääni väristen höpisemään: HYVÄT TOVERIT TAISTELU JATKUU! Viimeinenkin uskottavuus jää koomisuuden jyräämäksi, kun nämä, tavallisen suomalaisen arjesta vieraantuneet poliittisen eliitin ahneet edustajat alkavat veisata kansainvälistä.

SDP:n kannatus laskee ja puolue pannaan niin sanotusti lihoiksi. Oman osansa demariäänestäjistä ovat ottaneet perussuomalaiset ja se suuntaus jatkuu edelleen. Vasemmistoliitto lohkaisee joka kerta osan demareista, kun Yrttiaho avaa suunsa. Ja jos vasemmistoliitto valitsee duunarin puheenjohtajakseen, tämän suupalan suurus tekee vasemmistoliitosta kerta heitolla demareita suuremman puolueen. Kun demareiden kannatus laskee ja viimein lähenee kymmentä prosenttia, alkaa myös ns. lukeneiston joukkopako vihreisiin ja kokoomukseen. Mietit asiaa miten tahansa, SDP on se, mikä on - puolue ilman sisäisiä vaihtoehtoja matkalla poliittiselta kartalta mananmaille!

8 kommenttia:

 1. No, eihän tämä kansan unohtaminen pelkästään sdpn synti ole. Käytännössä kaikki puolueet, miinus PS, ovat tähän ahneuksissaan langenneet. Ainoa mikä jaksaa hämmästyttää on se, että eikö ihmiset VIELÄKÄÄN ymmärrä yhtään mitään?
  Mikäli eivät, niin siinä tapauksessa ansaitsevat kaiken sen paskan mitä niskaan lapioidaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos käynneistä ja hyvästä kommentista! Ainhan puolueet ovat pettäneet, mutta siinä, missä keskusta käänsi selkänsä maakuntien kepulisteille, demarit ovat kadottaneet lopullisesti otteensa tavallisiin suomalaisiin. Puolueesta ei löydy duunarivaihtoehtoa Rinteelle - Tuppuraisia, Marineja, Haataisia löytyy, mutta missä duunarivaihtoehto?

  VastaaPoista
 3. Demarit on täysin unohtanut työväestön, myös Uudenkaupungin demarit kokee tärkeämmäksi ajaa juustomuottein asiaa kuin henkilökunnan, tarkoitan nyt tekeviä käsiä enkä demari päälliköitä joille annetaan noin 30 prosentin palkankorotus.

  VastaaPoista
 4. Javan demariviha on käsittämätöntä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Demareiden haukkuminen täyttää Valkosen elämän.

   Poista
  2. Hyvä että Valkosella on sisältöä elämässä. Demarien haukkum8nen.

   Poista
 5. jos demareita ei olisi, Valkosella ei olisi mitään sanottavaa.

  VastaaPoista
 6. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!