perjantai 18. lokakuuta 2019

Riesamme: HYVÄT VELJET ja PUUHA-PIRKOT!

Uljaasti päätä aukoen ja muita tuomiten hyvä veli -kuviomme tietää kaiken ennalta. Media ylistää tuttujen toimittajien sulotekstein pientä piiriä joka siunaa kaupunkimme asukkaita sateenvarjoin, puuhun ripustetuin tuolein, vilkkaimmalle liikenne väylälle rakennetuin tekonurmin jne.. Näiden ideoiden takaa löytyy median mukaan kaikki menestykseen vievä tieto. Mediahehkutuksen tekee murheelliseksi se asian toinen puoli: TOTUUS! Todellisuudessa osaaminen ja menestys kuuluvat kaupungissamme päättymättömään sarjaan: MEDIAKUPLAT!

Merefestit lopahti, kaikkitietävien hyvä veli -ihmisten uhon jäljiltä. Nyt nämä mediaa hallitsevat töppöhönöt ovat onnistuneet romahduttamaan vierasvenesataman suosion. Vuosien varrella kaupunki on hakannut miljoonia rantaamme hyvä veli -piirin halujen mukaisesti ja mitä kaupunkilaiset ovat saaneet vastineeksi? Mansikkakarnevaalit ilman mansikoita, liikenneruuhkat ja DDR-tyyppisen rannan, jonka talvikunnossapito on kuulemma käsittämättömän hankalaa jne..

Uudessakaupungissa pitäisi viimeinkin pistää selkeä stoppi pienen piiriin huseeraamiselle. Vuosien varrella on upotettu miljoonia euroja vierassataman tietämiin ja nyt nähdään tulos: TOTAALINEN ROMAHDUS! Vastapäätä rantaa, sillan pielessä, yrittäjä ei ruikuta kaupungilta mitään, vaan suunnittelee, tekee itse ja niin kaupunkiimme on syntynyt uusi viihtyisä hotelli vierailijoille sekä aamukahvi ja lounaspaikka paikallisille. Tällainen yrittäjä kaupungin tulisi huomioida, ei rahalla vaan kysymällä hänen ajatuksiaan ja ideoitaan. Sieltä ja samanlaisilta pohtijoilta löytyisivät eväät Uudenkaupungin matkailun kehittämiseen ja keskustan elävöittämiseen.

Nyt täysin mielikuvitukseton, luomiskyvytön, muiden ajatukset tuomitseva itsekäs ja kaupunkilaisten rahaa häikäilemättömästi kuppaava porukka tuhoaa Uudenkaupungin tulevaisuuden. Tämä kaikki tapahtuu luottamushenkilöiden hyväksynnällä, joten väkisinkin tulee mieleen 1930-luku. Tuolloin eräs AH nousi vaaleissa päättäjäksi ja alkoi härskisti pelaamaan pienen piirin kanssa itselleen valtaa. Lopulta tuo yhteistyökyvytön riidankylväjä tuhosi pienen piirinsä kanssa koko Euroopan. Nyt sama tapahtuu täällä, Uudenkaupungin tulevaisuus ja talous ovat vaakalaudalla - KAUPUNKI, JOKA MUUTAMA VUOSI SITTEN OLI SUOMEN POSITIIVIN PAIKKAKUNTA, ON NYT VALTAKUNNALLINEN NAURUN KOHDE!

Uudenkaupungin ulospäin suuntautuva tiedotus ja viestintä voidaan luokitella täydeksi nollaksi. Pienen piirin toimittajat kehuvat mediassa ystäviensä onnettomia viritelmiä kaupunkilaisille. Ja nämä matkaavat Myllyyn ja Raumaan ostoksille. Kun näin tapahtuu alkaa mediassa ruikutus, miksi mikään ei kelpaa - ei saa arvostella, vaikka mansikkakarnevaaleissa ei löydy mansikota. Viimeinkin pitäisi hoksata, etteivät hirtetyt tuolit, tekonurmella sabotoitu liikenne tai puistoon ripustetut riippusängyt houkuttele tänne väkeä saati saa omia asukkaitamme keskustaamme vaikka moisia virityksiä ylistettäisiin kissan korkuisin otsikoin. Pelkkä viestintäporukkamme vaihto alan ammattilaisiin ei auta mitään, sillä ideoimisen omineet armottomat tumpelot pitävät oivalluksinaan huolen siitä, että meillä ei mitään muualle viestittävää! Tarvitsemme luovuutta ja uusia raikkaita tuulia nykyisten huonosti käyttävien 1930-luvun tyylisten ideattomien ideoijien tilalle

6 kommenttia:

 1. KUITTI.
  T: Yrittäjä vailla ruskeaa kieltä

  VastaaPoista
 2. Jee, melkein demokatu mainittu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi demokatu tehtiin, jos siitä ei saa edes puhua?

   Poista
  2. Joku voisi kertoa, mitä demokatu maksoi ja mitä kaupunkilainen hyötyi kadusta.

   Poista
 3. demokadutu oli suojatyöpaikka. nyt siitä ei saa puhua.

  VastaaPoista
 4. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!