tiistai 15. lokakuuta 2019

HYVÄT KURDIT JA PAHA TURKKI

Valtamedia toimii äärimmäisen yksipuolisesti tiedottaessaan turkkilaisten ja kurdien välisestä aseellisesta yhteenotosta. Mistään ei löydy tiedotusvälinettä, joka pyrkisi tasapuoliseen informaation jakoon tai edes muutamalla lauseella valottaisi Turkin motiiveja ryhtyä hyökkäykseen. Valtamediamme harrastaa sen tason tiedotusta, mitä harrastettiin 1930-luvun Saksassa ja tuolloin hyväksi nostetut ihmiset kävivät säälimättä pahojen ihmisten kimppuun. Hyvät ihmiset eivät pistäneet kortta ristiin, vaan jopa auttoivat, kuin pahoiksi ihmisiksi muuttuneiden naapurien omaisuus varastettiin ja naapurit kärrättiin keskitysleireihin.

Minä en missään tapauksessa puolusta Turkin tai muidenkaan valtioiden hyökkäystoimia, en yksinkertaisesti ymmärrä näitä vieraita kulttuureja enkä vieraiden ihmisten tapoja ratkoa ongelmia. Puran pettymystäni valtamediamme uutisointityyliin, joka uutisoinnin sijaan täyttää enemmänkin manipuloinnin määritelmän. Pistänpä jutun jatkoksi muutaman linkin esimerkiksi siitä, miten valtamediamme uutisoi kurdien tempauksia joku vuosi sitten. Mitä taas Turkin uhkailuun pakolaisten päästämiseksi Eurooppaan tulee, niin totean: PITIKÖ EU:n RYHTYÄ TEKEMÄÄN MILJOONILLA IHMISILLÄ KAUPPAA TURKIN KANSSA?

LINKIT:

Turkin Alanyassa poltettiin useita rakennuksia

UM päivitti Turkin matkustustiedotetta, uudet iskut mahdollisia

Matti Nykäsen keikat peruttiin Turkissa – ”Ihmisillä on nyt suruaika”

Väkivallan kierre pahenee vaaleihin valmistautuvassa Turkissa

Kurdistanin työväenpuolue

2 kommenttia:

 1. Media on nykyään ala-arvoinen. Ituhippi journalismi.

  VastaaPoista
 2. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!