keskiviikko 30. lokakuuta 2019

VÄISTÖTILAT TURVAAVAT KAUPUNGIN TULEVAISUUDEN!

Herra Kirkkomäki tokaisi jotenkin näin: Mitä paremmin muistat ja kauemmas tunnet menneisyyden, sitä pitemmälle näet tulevaisuuteen. Uudessakaupungissa tokaistaan: Sitä tikulla silmään, joka vanhoja muistaa. Sopiikin kysyä: Siinäkö syy, miksei menneistä opita, virheitä toistetaan ja kaupunki polkee paikoillaan. Hyvä esimerkki mainitusta tyylistä tarjoavat pakkahuoneen munkit. Ne nostivat vierasvenesataman kahvion suosituksi, mutta mikään ei ole ikuista, niin myös hiipuu munkkien vetovoima.

Aikoinaan rannassa tapahtui ja se kehittyi, sinne syntyi jopa maamme ensimmäisiä voileipäbaareja ja Porin Jazzin kansainväliset huippumuusikot vierailivat Pakkahuoneen estradilla viihdyttämässä uusikaupunkilaisia. Merefestit kuihtuivat, Crushell näivähtää, jääkiekko katosi huipulta, teatterimme hyytyy ja koripallokin tekee kuolemaa. Kaikki edellä mainittu tarjosi kaupunkilaisille virikkeitä ja viihtyisyyttä. Kun edellä listattujen toimintojen puitteet on päästetty rempalleen tai tuhottu, kuten esim. DDR-tyyppinen rantaviritys, voi vai kauhistella kaupunkimme tulevaisuutta.

Uusikaupunki täytyy saattaa nousu-uralle ja kuten historiamme osoittaa: SE EI ONNISTU NYKYISELLÄ VALMISTELULLA EIKÄ VALTAVÄELLÄ. Meidän tulee päästä yli vaalien mahdollisimman pienin kolhuin ja syntyvin veloin. Jospa pyrimme jäädyttämään nykyisen kohkaamisen ja korvaamme faktojen hämäryyksien vuoksi epäilystä herättävät  rakennushankkeet väistörakentamisella. Teemme väistötilakoulun, joka voidaan myydä, mikäli lapsimäärämme romahtaa. Nykyiset väistötilat ovat äärimmäisen toimivia ja tyylikkäitä, joten emme esim. lasten suhteen säästä opetuksen laadusta/puitteista vaan säästämme kaupunkilaisten verovaroja.

Uudenkaupungin täytyy päästä mahdollisimman vähin vaurion tämä valtuustokausi loppuun. Vähät vauriot tarkoittaa sitä, ettei kaupungin tulevaisuutta tuhota sen enempää pienen piirin hullutuksilla tai mammuttihankkeilla. Kun ei tiedä, tuntuu väkisinkin siltä, että joukko itsekkäitä plus poukkoilevia ääliötä vie kaupunkiamme kohti armotonta tuhoa. Lohduton loppumme ei kohtaa siten, että viimeinen sammuttaa valot, vaan hän etsiä pimeässä ulospääsyä, koska sähköt on jo katkaistu. Meidän tulee välttää karu kohtalomme, johon päättäjämme sitä pahimmillaan ajaa.

Tarmo Kangas esitti järkevän toiminta kuvion eli varaudumme kantokykymme riittämättömyyteen kohtuuttomuuksiin turvonneen ja edelleen paisuvan sihyn suhteen. Kun valtuusto päättää, ettei rahkeemme riitä mammuttiviritelmän toteuttamiseen, tarvitsemme B-vaihtoehdon. Tuossa vaiheessa soisi tulevan valtuuston istuvan päättäjien salissa ja toimien avoimesti faktapohjalta kaupunkilaisten kanssa keskustellen. Kaiken toimintamme perustaksi voisimme ottaa Juha Aaltosen huolet kaupunkimme rakennusten ja kunnallistekniikan toimivuudesta, jotta ne laadullisesti ja taloudellisesti tuottaisivat hyvää tavallisille uusikaupunkilaisille.

Kaupunkiorganisaation on tarkoitus tuottaa laadukkaita palveluita ja viihtyvyyttä kaupunkilaisille. Nyt meillä muutamat puuha-Pirkot upottavat kaupunkilaisten miljoonia kaikkeen kivaan, joka ei ihmeemmin kaupunkilaisten elämistä ja olemista paranna. Tästä kuvottavan itsekkäästä pienen piirin huuhaasta täytyy päästä eroon viimeistään tulevien vaalien myötä. Kun kaupunkiorganisaatiomme tuottaa kaupunkilaisille palveluita ja elämien puitteita paremmin kuin muut kunnat, alkaa Uusikaupunki samalla imeä puoleensa uusia asukkaita.

Aikoinaan täällä hakattiin rahaa elinkeinopolitiikkaan ja sanottiin: Ei ole mitään riskiä, jäähän meille halli. Tuolta ajalta on peräisin hulppean suuri rempalleen jäänyt kiinteistömassamme. Tämän vuoksi rohkenen esittää kouluongelmiin siirrettäviä  väistötiloja teemalla: Ei ole mitään riskiä, eihän meille jää edes koulua. Nykymeiningillähän, meille ei jää ainoastaan mammuttikoulu vaan myös demotilat!

LINKKI:

Väistötilat kaukana parakeista

7 kommenttia:

 1. Demarien mielestä kaupunkilaiset ovat työntekijöitä varten. Lauren puhui ja äänesti veronkorotuksen puolesta turvatakseen oman työpaikkansa. Onkohan jäävi?

  VastaaPoista
 2. Puuastioita ja omaa työpaikkaa puolustetaan. Kaupunkilaisilla maksajan rooli. Siinä demereiden arvot.

  VastaaPoista
 3. Eikös se Laureen on sairaanhoitopiirin palkkalistoilla

  VastaaPoista
 4. Den glider in
  Maahanmuuttajalapsien määrä Ukissa
  https://www.vakka.fi/a/ns002418313?c=1523358176835

  VastaaPoista
 5. Päätetään omista asioista täysin jääviä.

  VastaaPoista
 6. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!