perjantai 18. lokakuuta 2019

KUVOTTAVAA DEMARIKOTOUTUSTA!

Kotoutuksen johtoon valitaan tyyppi, joka täyttää kaupungin tärkeimmän kriteerin. Hän ei ole tohtori, ei lisensiaatti, ei kandi eikä edes ekonomi, merkonomi tai ripeä poika, vaan hän on paljon enemmän: HÄN EDUSTAA PÄTEVYYSEVOLUUTION HUIPPUA: HÄN ON DEMARI! Kyseinen tyyppi on kotvan pyörittänyt virkaansa ja siinä sivussa nauttinut muhkeaa palkankorotustaan (500€/kk). Kotoutuskihon työnjälki hämmentää oikein suurella HOOLLA!

Ensimmäinen kotoutustapaaminen, jota veti kolme kaupungin palkkalaista imaisi paikalle yhden maahanmuuttajan. Luojan kiitos tämä maahanmuuttaja oli asustanut kaupungissamme jo pari vuotta ja osasi ensimmäistä kotimaista kieltämme kiitettävästi. Ilman tätä taitoa illan vieras olisi ollut lirissä, sillä tapahtuma vedettiin maamme ykköskielellä. Jatko sujuu samalla tyylillä eli suomeksi. Tarvittaessa tapahtumissa voi saada palvelua myös englanniksi, joten ei hätää kaupungissa, jonka suurimmassa tehtaassa on, lehtitietojen mukaan, edustettuna kymmeniä eri kansallisuuksia.

Kyseinen kotoutustouhu kuvottaa jokaista lämmöllä lähimmäista ajattelevaa kaupunkilaista, sehän on silkkaa maahanmuuttajien hyväksikäyttöä. Luokittelen toiminnan äärimmäisen vastenmieliseksi plus inhottavaksi rasismiksi, jossa apua tarvitseva kohderyhmä ei saa juuri mitään, mutta puolueaktiiville järjestetään työ, jota hän ei hallitse ja vieläpä muhkea palkankorotus. Mielestäni  kaupunginhallituksen tulisi puuttua asiaan ja irtisanoa itsensä moisesta arkipäivän rasismista. Miksei kotouttajaksi valita esim. tilaisuudessa vieraillutta maahanmuuttajaa. Häneltä löytyy kahden vuoden kotoutuskokemus, jonka ohessa ykköskielemmekin on tullut opittua: Eikö hän ole juuri kulkenut sen polun ja siten kuinka haluamme muidenkin maahanmuuttajien kulkevan saman polun?

1 kommentti:

 1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!