tiistai 1. lokakuuta 2019

SUOMI ON OIKEUSVALTIO VAIN JURISTEILLE JA MEDIALLE

On varsin koomista seurata Rinteen Unkariin kohdistuvaa jeesustelua oikeusvaltio vaateista ja korruption purkamisesta. Jos katsomme Kataisen nimittämistä mammuttipalkalla ohi pätevämmän hakijan jonkin jonninjoutavan lafkan johtoon, ei voida puhua mistään muusta kuin ansiottoman kaverin palkitsemisesta. Mitä valtamediaamme tulee, sen keskittymistä muutamiin käsiin tekee julkisesta sanasta yhtä samaa säveltä epävireisin viuluin soittavan omahyväisen, itsekkään ja kritiikkiä kestämättömän kakaralauman. Meillä media ei jaa tietoa vaan pyrkii manipuloimaan kansan mielipiteen valtaeliitin, niin taloudellisen kuin poliittisen, etua palvelevaksi.

Mediamme tukee oikeuslaitosta, joka jakaa, kansan oikeustajun vastaisia, löpsöjä rangaistuksia sillä seurauksilla, että turvattomuus Suomessa kasvaa. Jopa lapsia ja lapsia törkeästi kohdelleet rikolliset pääsevät lakituvasta kuin mäyräkoira piirongin alta. Suomessa oikeudenkäyntien kesto ja kalleus ovat kasvaneet niin, ettei tavallinen ihminen uskalla hakea itselleen oikeutta - hänet jyrätään joko rahalla tai näännytetään ajalla. Jos joku ihmettelee kuinka tähän on tultu ja miksei tästä päästä eroon, syy on yksinkertainen: Esim. työväenpuolue SDP:n johdossa ei istu duunari vaan juristi Antti Rinne!
Suomessa kansalainen turvautuu oikaeuslaitoksen sijaan Googleen, joten ei maatamme pitäisi hehkuttaa minään toimivana oikeusvaltiona, paitsi juristeille!

LINKIT:

Suomalaiselle riidan vieminen oikeuteen on liian kallista

14 vuotiaan raiskaus ei ole törkeä rikos

Keväällä 2018 oikeusministeri vaati kovempia rangaistuksia lasten hyväksikäyttäjille - mitä on tapahtunut?

2015 uutisoitiin: Miksi raiskaustuomiot ovat Suomessa niin lieviä? TAPAHTUIKO MITÄÄN?

1 kommentti:

 1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!