sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

YLE:ä NÖYRYTETTIIN: PRESIDENTTI PUUTTUI VAALIOHJELMIIN!

YLE:n vaaliohjelmat ovat kasvamassa kaikessa rajallisuudessaan Suomen historian suurimmaksi mediafiaskoksi. Jo käytyjen presidentinvaalien perusteella ja siellä tapahtuneen Laura Huhtasaaren haastattelun jälkeen, olisi yhden vaalijututtajan luullut poistuvan paikaltaan. Mutta vielä mitä, varmaankin hän istuu YLE-tyylin noissa hommissa hamaan eläkkeeseensä asti. Yleensäkin ihmetyttää YLE:n valintakriteerit poliittiseksi toimittajaksi: Kun aamutoimittaja ei enää jaksa herätä aamulla, siirretäänkö hänet poliittiseksi/ajankohtaistoimittajaksi?

Katsoessamme YLE:stä lähteneitä toimittajia esim. Korkki ja Ervasti, ihmetyttää nykyisten tyyppien valinta, jos ei nyt ratkaisemaan Suomen vaalit niin ainakin määräämään keskustelun suunnan. Suruksi täytyy todeta ettei näitä pääkaupunkilaisia ja sikäläiseen tyyliin itsekeskeisiä ja yleissivistyksestä paitsi jääneitä aamujuontajia voi pitää vähääkään vaalitehtävään sopivana. Ervastia lukuun ottamatta ns. vaalianalysoijatkaan eivät tuo ohjelmiin syvyyttä tai kritiikkiä. Kaikkein eniten hämmästyttää pääomapiirejä edustavan Nato-vouhottaja Apusen kestoleiviskä vaalitenteissä.

Juuri Bilderberg Apusen läsnäolon vuoksiko vai ns. "toimittajien" mielihalujen seurauksena keskusteluaiheista puuttuu totaalisesti mm. ulkopolitiikka ja turvallisuus. Tätä puutetta on ihmetelty viikkotolkulla Suomen huoltoasemien baareissa. Nyt presidentti Sauli Niinistö opasti toimittajia ottamaan näin keskeisen asian esiin. On ennenkuulumatonta, että istuva presidentti joutuu demokraattisessa maassa puuttumaan vaaliohjelmien yksipuoliseen sisältöön. Kun kyse on Suomen maantieteellisellä paikalla sijaitsevan valtion ulkopolitiikan ja turvallisuuden unohtamisesta, pitää päitä pudota ylhäältä YLE:ssä ja aina hallintoneuvostoa myöden. 500 miljoonan euron budjetilla toimivaa kansarahoitteista mediaa ei voi valjastaa pienen pääkaupunkilaisen klikin ehdoilla.

Ilmasto-ongelmien ja niiden vähentämisen esiin nosto on tervetullut asia, mutta silloin täytyy mututuntuman sijaan puuttua asioihin realismi ja faktat huomioiden. Meillä liikenteen päästön ovat noin 10% ja asumisen päästöt 40%, luulisi siis keskustelun liikkuvan enemmän saastuttavassa kiinteistöjen lämmittämisessä kuin autoilussa, joka on välttämättöntäkehäkolmosen ulkopuolella. Tätä eivät po. "vaali/ajankohtaistoimittajat" hoksaa. Miksei ohjelmissa puututa Helsinkiin, jossa energia tuotetaan pitkälti kivihiilellä. Kun vielä huomioidaan se, että Helsingin kivihiilivoimaloita ei logistisista syistä voi korvata puu/hakevoimaloilla, luulisi siinä olevan poliitikoille pulmaa kerrakseen. Mutta eihän tälle ongelmalle voi etsiä ympäristöystävällistä ratkaisua pääkaupunkilaisten "toimittajien" vetämissä keskusteluissa, koska ongelman ainoa vihreä ratkaisu löytyy HELSINGIN ALASAJOSTA JA SEN TOIMINTOJEN SIIRTÄMISESTÄ MUUALLE!

Suomen kuppiloissa käydyissä keskusteluissa YLE:n vaaliohjelmille nauretaan aivan avoimesti. Viimeistään silloin luulisi hälytyskellojen soivan myös YLE:n isojen kihojen ja vaaliohjelmia vetävien "toimittajien" päissä. Jopa ehdokkaat hymyilevät ja naureskelevat vaalikeskustelujen vetäjille ja kuittailevat mielipiteitään esittäville vaaliasiantuntijoille. Oli liki etteivät Andersson ja Halla-aho hymyilyn lisäksi ratkenneet remakkaan sotilasnauruun tenttaajien, heidän kysymysten ja jatkuvien näennäistomerien vastausten keskeyttämisten vuoksi. Haluan huomauttaa, että YLE:stä löytyy tietotaitoa ja kykyä vaalitenttien vetämiseen. Jos joku epäilee tätä, niin menköön YLE Areenaan ja kuunnelkoon radio-ohjelmia, dokumetteja tai valitkoon YLE PUHE - kanavalta arkisin klo: 11:00 alkavan Aktin, jossa vetäjien kärkevyys, tieto ja kuulijoiden kunnioittaminen täydentävät toisiaan!

9 kommenttia:

  1. Hyvä että Yleäkin muistutetaan. Sitten tämäkin asia näyttää unohtuvan. Näin tätä maata johdetaan. Attendo palkkaa opiskelijoita ja koululaisia hoitokotiensa henkilökunnaksi. Ongelmaksi muodostuu eräs erityinen seikka kun sijoittajat eivät pidä palkkakulujen noususta. Maksavien asiakkaiden turvallisuudella ei ole tässä niin väliä
    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/4c75c1da-8286-4e46-b33d-db4dba18bf1d

    VastaaPoista
  2. Näissä blogeissa löytyy paljon media osaamista. Se tulisi siirtää Ylen käyttöön. Kansa saisi veroilleen enemmän vastinetta.

    VastaaPoista
  3. Ai että "pitää päitä pudota ylhäältä YLE:ssä ja aina hallintoneuvostoa myöden." Sen kun näkisi, että tässä maassa oikeasti eikä vain koppavissa puheissa kannetaan poliittista vastuuta! Vaan taitaapa se minulta ja Valkoseltakin jäädä näkemättä; niin paljoa vuosia ei liene luvassa.

    VastaaPoista
  4. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Ainahan sopii toimia muutosta parempaa ja ehkäpä nyt presidentin puuttuessa asiaan saattaa jotain tapahtua. Normaalissa oloissa meikäläin ehtii kasvamaan useat koiranputket ennen muutosta.

    VastaaPoista
  5. Muutamat blogit on hyviä. Useimmat surkeita. Parhaar blogistit saattaisivat tienata rahaa kirjotuksillaan. Ne on parempia kuin Hesarin kolumnit. Tämän ja monen muun blogin jutut voisi julkaista isossa lehdessä maksua vastaan.

    VastaaPoista
  6. Tämän blogin pitäjä on entinen toimittaja. Siksi blogin sisältö saattaa välillä sivaltaa heikompia sivuraiteille.

    VastaaPoista
  7. Tuskin tätä blogia ilmaiseksi pyöritetään. Joku maksaa aina, uskon tämänkin blogin syntyvän kunnan, valtion tai yliopiston työajalla.

    VastaaPoista
  8. Kaikki paremmat blogit syntyvät työajalla. Yleensä yliopistoissa dosentit ja professorit kuluttavat luppoaikaa.

    VastaaPoista
  9. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
    Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!