tiistai 19. maaliskuuta 2019

RASISMINVASTAINEN VIIKKO: OIKEUTTA RAISKATUILLE LAPSILLEMME!

Parhaillaan vietetään rasisminvastaista viikkoa ja näin julistaa tapahtuman promoottorin aseman itselleen ominut SPR: "Rasisminvastaisella viikolla (viikko 12) edistetään yhdenvertaisuutta ja korostetaan yksittäisen ihmisen vastuuta toimia oikein rasistisessa tilanteessa. Jokainen kantaa vastuun omista asenteistaan ja valinnoistaan." Luonnollisesti valtamedia hehkuttaa rasisminvastaisuutta aivan kuten se on tehnyt sitä aiemminkin samalla rasistisesti toimien ja rasismia lisäten!

Menneiden päivien jymykeskusteluihin lukeutuu se, että raiskaaja jätettiin tuomitsematta, kun hänen sosiaalinen piirinsä olisi särkynyt. Samaan hengenvetoon kerrotaan venäläisen näpistelijän ja liikennerikkomuksiin syyllistyneen venäläisen lentäneen Suomesta kuin leppäkeihään. Mitä tämä osoittaa oikeuslaitoksestamme ja valtamediasta? - NE TOIMIVAT TÄYSIN RASISTISESTI LAPSIA JA ITÄNAAPURIA VÄHEKSYEN! Tämäkö on tasapuolisuutta yksilön huomioimista ja RASISMINVASTAISTA TOIMINTAA?

Koko hommaa vetää SPR, joka äärimmäisen härskisti hyötyi tänne saapuvista pakolaisista. Lafka teki miljoonien tilin ja samalla ahneudessaan ja epäpätevällä toiminnallaan aiheutti armottomia kärsimyksiä niin pakolaisille kuin kantasuomalaisille. SPR rasisminvastaisen viikon vetäjänä on kuvottavuuden huippu ja samaan kasaan kuuluu kaksinaamainen plus jeesusteleva valtamediamme. Muutama pääkaupunkilainen valtamedian kiho manipuloi kansaa härskimmin kuin nazin Saksaa Hitlerin aikana.


Jos valtamedia toimisi rasisminvastaisesti, se monikulttuurisuushehkutuksen sijaan pyrkisi estämään meillä syntyvää monikulttuurisuutta, jonka siemen itää hädästä, kurjuudesta, tuhosta ja ylimielisestä toisten kulttuurien sisäisiin asioihin puuttumisesta. Valtamedian tehtävä olisi nostaa esiin EU:n harjoittamaa ryöstökalastusta, joka vei ruuan miljoonilta afrikkalaisilta ja pisti heidät loputtomalle vaellukselle kohti pohjolaa. Valtamedia vaatisi päitä heidän päitä vadille, ketkä tuhosivat IRAK:n ja LIBYA:n ja aiheutti valtavan väestöpaon aina tänne asti.  Valtamedia vaatisi syyllisiä siihen, että monikuttuurisuushypetys muuttui pakolaisten vankilatuomioiksi ja lasten raiskauksiksi.

Monikulttuurisuuden ihanuutta toitottaessaan ja kantaväestöä haukkuessaan valtamedia salasi Suomessa vallitsevan vammaisiin, sairaisiin ja vanhuksiin kohdistuvan vastenmielisen rasismin. Voiko olla mitään kuvottavampaa kuin parhaillaan SPR:n valtamedian jeesustelema RASISMINVASTAINEN VIIKKO?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!