torstai 7. maaliskuuta 2019

YLE:n KUKKAINEN: A- vai Ö-STUDIO?

Torstai-illan YLE 1:n keskusteluohjelman vetäjä kahlasi ruhtinaallisen palkkansa eteen lähetyksen läpi onnettomin tiedoin ja vihrein asentein. Toimittaja näki, että sähkö on aina puhtaampi vaihtoehto kuin bensiini tai diesel. Pitäisi hänenkin hoksata sähkönkin olevan saastuttavaa, jos tehdään vaikkapa kivihiilellä. Tällainen punavihreä tietämättömyys jarruttaa eniten ilmaston lämpenemisen torjunnan järkeviä ja tuloksellisia toimia.

Otetaan ihan käytännön esimerkit kehin: Toimittaja ajaa töihin YLE:n tiloihin sähköautolla ja sähköllä, joka on tuotettu kivihiilellä, kuten merkittävä osa pääkaupunkimme energiaa - onko hän ja hänen liikkumisensa kuinka välttämätöntä ja mikä on toimittajan hiilijalanjälki? Toinen esimerkki: Metsuri ajaa töihin kalanperkuujätteistä valmistetulla dieselillä. Metsurin kaatamat puut menevät vientiteollisuuteen, josta maksetulla verolla ostetaan Helsinkiin kivihiiltä energialähteeksi. Palkastaan tämä metsuri maksaa veroa, siis myös YLE-veroa. Onko metsuri kaiken pahan alku eli punavihreän huuhaailmastopolitiikan aiheuttaja?

3 kommenttia:

  1. Todellisuuden taju oli kaukana realismista.

    VastaaPoista
  2. Auton käyttämä sähkö ei ole varmaan sitten samaa sähköä kuin esimerkiksi rakennusten lämmitykseen käytettävä sähkö. Onhan autoihin siirrettävässä sähkössä ihan erilainen töpseli kuin rakennuksiin siirrettävässä sähkössä. Auton liitostöpseli on vihreä. Tässä selitys sähköautojen vihreyteen.
    Kieltämättä vasenvihreillä on välillä perin outoja teorioita maailman pelastamiseen.

    VastaaPoista
  3. Hei, olen Albertiina Aleksandra Suomesta Haluan antaa teille todistuksen siitä, miten sain lainan Ryan Cliftonilta. Sain 60000 euron lainan 2 prosentin korolla. HUOM: Se on luotettava ja aito. Jos olet kiinnostunut saamaan lainayhteyden EMAIL: ryancliftonfirm@gmail.com

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!