tiistai 26. maaliskuuta 2019

EU:n sijaan Suomen suunnaksi Kiina, USA, Venäjä, Intia, Afrikka.....

EU ei kasva taloudellisesti ja se kulkee saastuttaen ja vaappuen kohti loppuaan. Suomalaiset itse varmaankin valitsisivat aivan toisen tien eli kansainvälisen vapaakaupan ilman EU:n rajoitteita. Tulevaisuus on Suomen kahdestakin syystä: MEILTÄ LÖYTYY PITKÄKUITUISTA SELLUA JA MEILLÄ ON VESIOSAAMISTA! Nyt EU:n suuret valtiot määräävät esim. suomalaisten puunjalostustuotteiden hinnan ja tällainen rahaliitolla tuettu päätös hyödyttää Suomen sijasta etenkin Saksaa, Ranskaa ja muita unionin isompia maita.

Ensinnäkään ei ole kovinkaan ekoloogista tukea vintikaupalla ja suomalaisen työn verottamisella esim. Saksan, Britannian ja Puolan kivihiilellä maailmaa saastuttavia talouksia. Toiseksi Kiina, Intia, USA, Etelä-Amerikka, Afrikka ja Venäjä tarjoavat suomalaisille runsaasti taloudellisia ja ekoloogisia mahdollisuuksia. Jos emme kuuluisi unioniin, voisimme käydä kauppaa omilla ehdoilla ja tehdä rutkasti voittoa. Nyt pitkälti Saksa ja Ranska määrittävät unionin avustuksella meidän puunjalostustuotteiden hinnat. Koska ne haluavat sellun ja sen jalosteet mahdollisimman halvalla, ei unioni näinkään keskeisessä asiassa palvele Suomea vaan on viennillemme selkeä rasite. EU vie Suomen mahdollisuudet kasvulta ja kestävältäkehitykseltä.

Mikäli tarkkailemme maailman talouksien kasvua, sitä ei juurikaan tapahdu unionin alueella ja jos tapahtuu valuvat kasvun hedelmät harvoille sijoittajille. Sen sijaa esim. Kiinan ja Intian talouksien kasvu on vakaata, koskee satojamiljoonia ihmisiä. Siksipä prosentin kasvu Intian ja Kiinan talouksissa tarjoaa valtavat mahdollisuudet etenkin Suomelle ja sen puunjalostusteollisuudelle. Pelkästään nettikaupan kasvu ja pakkausten siirtyminen öljyjaloisista tuotteista puuraaka-aineesta valmistettuihin pakkauksiin elättäisi koko Suomen. Kun samaan tyyliin kävisimme kauppaa USA:n, Venäjän sekä Afrikan ja Etelä-Amerikan maiden kanssa, kasvattaisi se valtiomme rahoituspohjaa rajusti.

Meidän valtamediamme, pinnallisesta ja tuloshakuisesta, pelkään hiilijalanjälkeen rajoittuvasta ympäristötiedotuksesta johtuen vain harva kiinnittää huomiota vesijalanjälkeen. Vesi, sen puhtaus ja puute hankaloittavat ihmisten elämää siinä missä hiilipäästötkin. Suomalaisten vesiosaaminen on maailman huippua ja esim. Vietnamissa niillä seuduilla, joilla vesijärjestelmät ovat suomalaisten suunnittelemia ja rakentamia, ovat asuntojen hinnat muita alueita korkeammat. Meidän vesiosaamisesta ei puhuta vaikka se on maallemme suuri mahdollisuus. Valtamediamme uutisoinnin jämäyttämä keskustelu pyörii akselilla: paikallisille sähköauto polttomoottoriauton sijaan - JOKAINEN HOKSAA, ETTEI TUOLLA OLE MITÄÄN VAIKUTUSTA MAAILMAN SAASTEONGELMIIN. Sen sijaan vesiongelman parantamisella ja poistamisella voimme parantaa satojen miljoonien ihmisten terveyttä ja elämänlaatua.

Joku väittää, että esim. Mersujen teko loppuu Suomessa, jos lähdemme EU:sta. Totuus on päinvastainen. EU:n ja USA:n käydessä loputonta tullikiistaa, unionin ulkopuolinen Suomi voisi ketterästi tehdä tullisopimuksen USA:n kanssa. EU:n ulkopuolinen Suomi voisi olla jopa unioni maiden portti vapaille, unionin ulkopuolisille, markkinoille. Oikein toimien puolueettomana, kaikille hyödyllisenä ystävällismielisenä maana Suomi hyödyttäisi muuta maailmaa eniten ja hyötyisi siitä itsekin eniten.

1 kommentti:

 1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
  Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!