maanantai 11. maaliskuuta 2019

HELSINKILÄISET ON EVAKUOITAVA MAASEUDULLE!

Helsinki on Suomelle pahempi rasite kuin Moskova oli Neuvostoliitolle. Moskovan viranhaltijoiden/päättäjien pääkaupunkiseutukeskeiset päätökset ajoivat neuvostokansojen hilpeän liiton rujosti rappiolle. Syrjäisempiä seutuja kupattiin häikäilemättä, jotta Moskovan pojilla piisasi mandariineja, vodkaa, ökytaiteita ja muuta mukavaa. Tämän toiminnan yhtenä suurimpana hintana voitaneen pitää Araljärven kuivahtamista ja siitä seurannutta ekokatastrofia! Toisaalta tekiväthän moskovalaiset sentään jotain konkreettisesti hyvääkin kaikkien neuvostokansojen eteen. Moskovan lahja isolle maalle oli liikenteellinen apu: Henkilöauto Moskvitš eli suomennettuna Moskovan poika.

Moskovan lahja Moskvitš tarjosi neuvostoliittolaisille hetkellisen liikkumisen riemun lisäksi runsaasti töitä, jotka eivät rajoittuneetpelkkiin  öljynvaihtoihin, laajan maan autokorjaamoilla. Entäpä meidän oma hallintokeskuksemme Helsinki, mitä hyvää se tarjoaa muulle maalle? -Sieltä ei ihmeemmin mitään hyötytuotteita sinkoile muuhun Suomeen, jos ei lasketa yliopistollista sairaanhoitoa lehmille. Suoraan sanoen ja totuutta vääntelemättä Helsinki on vampyyri Suomi neidon kurkussa. Kasvavalla hallinnolla, verottamisella ja omistamisen avulla se köyhdyttää muuta Suomea, joka kuihtuu kuin Araljärvi aikoinaan.

Moskovalaiset sentään pääsivät iloisesti vodka huuruissaan elostelemaan neuvostokansojen kustannuksella, mutta täysin toiseen jamaan on ajautunut pääkaupunkimme väestön enemmistö. Neuvostotyylisessä pääkaupungissamme kaupunkilaiset asuvat pienissä kalkuta tyylisissä kopperoissa. Näistä nämä sorretut reppanat joutuvat maksamaan niin käsittämättömiä vuokria, ettei heillä ole varaa edes välttävän laadukkaaseen elämään. Ainoa prameus mikä Helsinkiin  syntyy , kuten Oodi kirjasto Lasten Sairaala jne., hyödyttää po. hankkeilla rikastuvia härskejä ökyjä.

Kaiken kukkuraksi Helsinki muodostaa helsinkiläisille armottoman terveysuhan. Slummiutuneen ja neuvostoilmeisen kaupungin köyhät asukkaat joutuvat vaeltamaan sakeassa kivihiilisaasteessa, jota paikalliset energiantuttoyksiköt syytävät synkistä piipuista asukkaiden keuhkojen tuhoksi. Eikä vahingon aiheuttaminen rajoitu pelkästään helsinkiläisten terveyteen, sillä kivihiilipölyn saastuttamat lumet kipataan käsittelemättä mereen Itämeren kansojen terveyden riesaksi ja luonnon tuhoksi. Tämän itsekkyyteen perustuvan luonnon ja ihmisten kurittamisen ja kärsimysten lisäämisen soisi loppua sähäkästi.

Kanta Suomi tarjoaa runsaasti terveitä maisemia, puhdasta ilmaa, tyhjiä asuntoja saasteista kärsiville helsinkiläisille ja viihtyisiä plus tyhjiä toimitiloja nykyoloissa köhivälle hallinnolle. Ennen kuin pääkaupunkiseudun asuntokupla puhkeaa ja ökyt ovat siirtäneet köyhiltä kuppaamansa varat paratiisisaarille, meidän täytyy pelastaa helsinkiläiset. Pääkaupunkilaisten terveyden, elämänlaadun ja varallisuuden, pienen eliitin hyväksi, uhraamiselle täytyy inhimillisyyden nimissä pistää piste. Pikimmiten niin helsinkiläiset kuin siellä sijaitseva hallinto täytyy hajasijoittaa. Valtiovallan täytyy luoda toimiva evakuointiohjelma ja siinä sivussa kansallistaa pääkaupunkiseudulla hölmöiltä höynäytetty omaisuus. Meillä on kiire, sillä Helsingin asuntokupla poksahtaa pian! Kyse on inhimillisyydestä ja kristillisestä lähimmäisen rakkaudesta, joten  ryhdytään toimeen vaaliteemalla: PELASTETAAN SUOMI - EVAKUOIDAAN HELSINKILÄISET!

6 kommenttia:

 1. Huomaa että kirjoittaja ei itse asu Helsingissä. Eipä mitiä. Voihan sitä vaikka eduskuntavaaleissa ehdokkaana ollessaan esittää suomalaisen verotuksen muuttamista kokonaan. Saahan näitä esittää. Nyt alan tutustumaan perussuomalaisten vaaliohjelmaan.

  VastaaPoista
 2. facebookissa jukka salminen ei arvosta sinua java

  VastaaPoista
 3. HaFon blogista
  Pohjaton kassa kirjoitti 12.3.2019 klo 18.05
  Muissa asioissa ei olla toimettomia. Kalanti-talossa on ilmennyt pakollinen putkiremontti, hinta vähintään puoli miljoonaa. Eilen asia josta Harto ei tohtinut kirjoittaa on sihyyn tarvittavan lisää rahaa 2-3 miljoonaa työhon jota ei ole ennen huomioitu.

  Yllätyksiäkö???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on maan tapa Uudessakaupungissa. Järjetön toiminta jatkuu, vaikka maksaisi kuinka paljon.

   Poista
 4. Kiitos käynneistä ja kommenteista! En tunne Jukka Salmista, mutta arvostan hänen mielipidettään. Kohta saamme tietoa kaikesta kivasta, kun tulee kesä, kärpäset ja varmaankin kaikkea kivaa. Jos pistetään viime kesää paremmaksi ja tekonurmen sijaan rakennetaan kaupungin vilkkaimmin liikennöidylle kohdalle tekojää, jossa ei saa luistella.

  VastaaPoista
 5. Hei, olen Albertiina Aleksandra Suomesta Haluan antaa teille todistuksen siitä, miten sain lainan Ryan Cliftonilta. Sain 60000 euron lainan 2 prosentin korolla. HUOM: Se on luotettava ja aito. Jos olet kiinnostunut saamaan lainayhteyden EMAIL: ryancliftonfirm@gmail.com

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!