lauantai 9. maaliskuuta 2019

SUOMEN PUNAVIHREÄ NAZISMI!

Meillä kammoksutaan äärioikeistoa ja laitaoikeistoksi leimataan kaikki punavihreää kohellusta vastustavat mielipiteen esittäjät. Tämä kaikki tehdään pinnallisesti tosiasioihin tai historiaan perehtymättä. Valtamediassa vallitsee tuloshakuinen manipulointi ja uutiset tai jutut eivät valaise vähääkään syvällisemmin asioiden taustoja. Valtamedian mielikuvamarkkinoinnin uskottavuus ja rehellisyys huitelee ostos-tv tasolla. Sen sijaan todellinen totuus nykypäivän punavihreiden ja nazien yhteyksistä paljastuu, jos annamme rehellisyyden kairan nostaa esiin faktoja niin lähihistoriasta kuin aiemmista tapahtumista.

Aikoinaan nazien johdossa hääri vegetaristina, absolutistina, raittiusintoilijana ja eläinystävänä tunnettu itsepäinen monumenttien rakentaja ja itsekkäitä ajatuksiaan härskisti markkinoinut Adolf Hitler. Hänen luvallaan Albert Speer suunnitteli ja rakensi monumentaalisia rakennuksia Berliiniin. Tuolloin Eurooppaan luotiin tehokas joukkoliikenne, jota käytettiin massiivisiin väestönsiirtoihin. Joukkoliikennettä tarvittiin median onnistuneen markkinointimanipuloinnin jälkeen, kun osa kansaa motivoitiin tuomitsemaan entiset naapurit kuljetettavaksi kärsimyksiin ja kaasutettaviksi.

Aivan kuten Nazi-Saksassa ökyt kiisivät, kansan rahoittamilla, autobaanoilla ja mustien autojen takapenkeillä kekkereistä kekkereihin, niin meidänkin punavihreät elostelevat kansarahoille. Sen sijaan kansa verotetaan ulos henkilöautoiluista ja päästämällä kehäkolmosen ulkopuoliset tiet ajokelvottomaan kuntoon. Pääkaupunkiin rakennetaan tanssin taloa, musiikki taloa ja Odin kirjastoa kansan yhteisillä varoilla. Tämä varallisuus mitataan ulos, vanhuudenturvansa moninkertaisesti maksaneiden, ikäihmisten elämisentasosta - KÖYHILTÄ NAZIKERMALLE AJATUS TOIMII.

Vanhukset keskitetään joukkoliikettä hyväksikäyttäen mahdollisimman pienillä kustannuksilla toimiviin leireihin. Vuosia nämä leirit saivat toimia asukkailleen tuskaa, hätää ja kuolemaa tuottaen. Muistakaa sekin, että tämän kuvion suunnittelu ja toteuttaminen alkoi punavihreiden hallituskaudella. Voiton nimissä mahdollistettiin härski rahastus ihmisten hädällä, tuskalla ja kuolemalla - entisajan Auschwitz ja Birkenau muuttuivat tämän päivän Attendoksi ja Esperiksi. Paikallistasolla nykypäivän nazityyli mahdollistettiin istuttamalla, vanhuksia häikäilemättömästi rahastavien, ikäihmisleirien punavihreää paikallisjohtoa kuntien hallituksiin.

Varo esim. YLE:n manipuloivien toimittajien ajankohtaislähetyksiä jo siksi ettei niiden toimittajat täytä työnlaadultaan toimittajan statusta - YLE potki oikeat toimittajat pois ja istutti heidän tilalle entisiä aamu-tv:n juontajia. Uskomalla valtamediaa ja punavihreitä vaalilupauksia takaat oman elintasosi laskemisen, ikäihmisten, sairaiden ja köyhien kurjuuden kasvamisen sekä näistä saavutetuilla säästöillä tapahtuvan keskittämisen kivihiili-Helsinkiin kiihtyvään edelleen. Tai tietenkin äänestät valtamedian ja punavihreiden vaalilupausten mukaan, jos olet oman aikamme nazi ja haluat entistä mustempi sieluisia ministereitä, entistä mustempaa onkaa ilmakehään syytävien ,mustien Audien takapenkeille istumaan!

2 kommenttia:

  1. Kannattaa lukea myös seuraavaan artikkeliin tulleet kommentit

    https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/4507710/Analyysi+Lahes+kaikki+puolueet+sanovat+kiintiopakolaisille+kylla++perussuomalaiset+ei+paastaisi+heitakaan+Suomeen

    VastaaPoista
  2. Hei, olen Albertiina Aleksandra Suomesta Haluan antaa teille todistuksen siitä, miten sain lainan Ryan Cliftonilta. Sain 60000 euron lainan 2 prosentin korolla. HUOM: Se on luotettava ja aito. Jos olet kiinnostunut saamaan lainayhteyden EMAIL: ryancliftonfirm@gmail.com

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!