sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

VIHREIDEN VALTAVA HIILIJALANJÄLKI!

Vihreiden julkilausumat ja käytännön toimet ovat samaa tasoa kuin Hitler olisi julistanut ennen keskitysleirien perustamista juutalaisten suureksi puolustajaksi. Muistelkaapa Caruna kauppoja, katsokaa mihin se johti ja nostakaa esille tyyppi, kuka ministerinä vastasi tuolloin valtionyhtiöistä. Kukas muu sieltä hääri kuin itsensä tiedemieheksi nostanut Pekka peppu. Mies tai pitäisikö sanoa henkilö kuittaa munauksensa: EI MYÖ TIIETTY!

Kun katsoo po. tyypin vaalipuheita esim. lyijyttömän bensiinin keksimisestä Suomessa, voi henkilöstä todeta, ettei sillä suunnalla tiedetä vieläkään. Ja mikä karmeinta valtamedia antaa vihreiden valheiden valua kansan keskelle kuin veden hanhen selästä. Globaalisti ja ekologian kannalta ajateltuna suurin vihreä munaus, jonka valtamedia tavalliselta kansalta salaa liittyy sademetsien tuhoamiseen palmuöljyplantaasien alta.

Vihreiden ylistäessä Sini Saarelan rohkeutta, kun tämä sabotoi venäläisten öljynetsintää, he samalla unohtivat hieman isomman ekouhan. Aasiassa hakattiin tuolloin sademetsiä palmuöljyplantaasien alta. Sittemmin näillä plantaaseilla tuotettiin raaka-ainetta Nesteen biodieseliin. Vihreät katsoivat tumput suorana, Ville Niinistöä lukuun ottamatta, sillä hän ajeli tuolloin ylinopeutta vaimonsa Lexus citymaasturilla iloisesti ilmakehää tuhoten. 


Palmuöljyn kasvatuksen vuoksi tapahtunut sademetsien raivaus tapahtui pitkälti polttamalla. Sen lisäksi, että tuhottiin valtavat määrät hiilinielua, vapautettiin samalla valtavat määrät hiilidioksidia ilmakehään. Sademetsien polttaminen aiheutti alkuperäisväestölle melkoisesti ensinnäkin hengitysongelmia ja lopulta he joutuivat muuttamaan kotiseuduiltaan eli heidän elinolonsa ja kulttuurinsa tuhottiin. Sademetsien tuhoaminen vaikutti luonnollisesti myös tuhoavasti eläimistöön.

Valtamedian suhtautuminen vihreisiin tuntuu vähintäänkin mystiseltä. Vaikka se itse uutisoi sademetsien tuhoamisen vaikutuksista globaalisti, ei se nosta niitä vähimmässäkään määrin esiin silloin, kun kyse on meidän omien päättäjien aiheuttamasta valtavasta luonnon tuhoamisesta. Tavallista pulliaista ja hänen autoiluaan kyllä vainotaan ja syyllistetään, mutta kukaan ei nosta esiin vihreiden ministereiden aiheuttamaa maailmanlaajuisesti vaikuttavaa tuhoa ilmakehälle. Sopisikin kysyä: Jos Suomi tuottaa koko maailman kasvihuonekaasuista yhden promillen, kuinka monta prosenttia kasvihuonekaasuista aiheutti vihreiden ministereiden toiminta esim. Indonesian sademetsiä tuhottaessa ja kuinka monta prosenttia tuolloin hävisi maailman hiilidioksidi nieluista?

2 kommenttia:

 1. Tietämättömät höpisee mitä sattuu.En tarkoita javaa.

  VastaaPoista
 2. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
  Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!