maanantai 25. maaliskuuta 2019

SOINIA EI SAA KOSKEA - LAPSEN SAA RAISKATA

Valtamedia osoittaa jälleen pinnallisuutensa jeesustelemalla ehdokkaiden saamasta kovasta palautteesta. Nyt tuomitaan ehdokkaiden saama kohtelu ja esitetään vetoomuksia sitä vastaan. Jospa edes yksi valtamedian toimittaja pohtisi ehdokaskohtelun taustoja ja syitä eli sitä, miksi osa tavallisesta kansasta käy kuumana määrättyjen tyyppien suhteen. Suosittelen toimittajia myös perehtymään kahtia jaetun Suomen tilanteeseen ennen vuotta 1918!

Pohtikaamme Soinin viime vaalien alla antamia lupauksia ja hänen hallituksensa tekoja ja sen aikaisia tapahtumia. Hallituksen jossa Soini roikkui ministerinä loppuun asti: Maahamme päästettiin ilman kontrollia yli 30 000 ihmistä - amerikkalaiset sotakoneet lentelivät Suomen Venäjän vastaisella rajalla - tavallisen kulkevaisen elintasoa kikyiltiin alas, kantasuomalaisia tapettiin - lapsia raiskattiin ilman, että raiskaaja sai kunnon tuomiota - pakolaisia ei koteutettu vaan passitettiin vankiloihin.... Listaa voisi jatkaa edelleen, mutta muistelkaa lupasiko työväenpuolueen mieheksi itseään mainostanut Soini Suomen valuvan nykyisen kaltaiseen turvattomuuteen ja anarkiaan vai aivan jotain muuta.

Itse en hyväksy väkivaltaa, mutta sillä ei ole mitään väliä heille, ketkä saivat Soinista tarpeekseen. Nyt Soini niittää sitä, mitä hän kylvi ja se ei sovi kaikkien kansalaisten pirtaan. Mielestäni olisi ihme, jos suomalaiset eivät reagoisi soinimaiseen poliittiseen toimintaan. En myöskään ihmettele, jos työväenpuolueina itseään pitävät SDP ja Vasemmistoliitto, jotka osoittavat jo ehdokasasettelulla ettei heitä duunarin hyvinvointi kiinnosta, saavat tavalliset kulkevaiset kiehumaan raivosta. Suomessa miltei 40% vaalikelpoisista kansalaisista jäättä äänestämättä, joten hälytyskellojen tulisi soida etenkin työväenpuolueissa. Jos kansa ei saa demokraattisesti sitä mitä sille kuuluu, se yrittää ottaa sen väkisin - NIIN KÄVI 1918!

2 kommenttia:

 1. Java. Hyvä kirjoitus joka toi mieleen monia tosiasioita menneeltä ajalta.Tosiasioita kaikki.Mutta mihin suuntaan nyt ollaan menossa ?

  VastaaPoista
 2. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
  Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!