sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

VALTAMEDIA JYMÄYTTÄÄ VAALIKANSAA

Vaalikoneita ylistetään valtamediassa, koska ne ovat valtamedian suunnittelemia ja tähtäävät valtamedian tukeman valtaeliitin tukemiseen plus pitämiseen vallassa. Todellisuudessa valtamedian tuotokset ovat tälläkin saralla samaa tasoa vaalilähetysten vetäjät. Vaaliohjelmista ei löydy minkäänlaista syvällisyyttä tai todellista käytännön asioiden vastaan asettelua. Toimittajilta puuttuu yksinkertaisesti yleissivistys, kokemus, puolueettomuus ja jopa hyvät tavat tai vaihtoehtoisesti he pyrkivät vaikuttamaan vaalitulokseen.

Otetaan esimerkiksi sote -Missään ei koskaan kysytty: miksi meidän täytyy luopua nykyisistä terveyspalveluista, vaikka Suomi on huomattavasti vauraampi kuin 1980-luvulla, jolloin nykyisten terveyspalveluiden rakentaminen alkoi ja meillä on lääkäreitä enemmän kuin koskaan. Soten suhteen niin toimittajien kuin vaalikoneiden pohjakysymys olisi: Mihin rahat menivät, minkä arvovalinnan päättäjämme tekivät hylätessään hyvinvointivaltion rahoitusperustan?

Tyly vastaus päättäjien arvovalinnasta ja sitä seuranneesta yhteisten varojen käytöstä on se, että pienen piirin torvisoitto, tanssi ja ilkamointi syrjäytti kansan välttämättömät perustarpeet. Tätä on jatkunut kiihtyvästi kymmenet vuodet valtamedian siunauksella. Pitäisi mieluimmin kysyä: Antaisitko tuhannen ihmisen terveyspalveluihin miljoona per tyyppi tai miljoonan kansalaisen terveyspalveluihin tonni per tapaus vai käyttäisitkö rahat siihen, että muutama tuhat ihmistä pääsee muutaman minuutin nopeammin pääkaupungin humuun?

Vaikka Suomen vauraus oli vain murto-osa nykyisestä 1970- ja 1980-lukujen aikana maahamme rakennettiin kymmeniä jäähalleja, uimahalleja urheilukenttiä jne.. Sopii kysyä miksi meillä ei ole enää varaa pitää kyseisiä rakennelmia ja mihin rahat hukkuvat? -Olemme tehneet arvovalinnan jonka seurauksena Suomen kansa jää saamatta sata liikunta/kulttuurirakennelmaa, koska siihen ei riitä viittämiljoonaa euroa, mutta kuitenkin yhteen pienen piirin hurvittelupaikkoihin voimme sijoittaa yhteisiä rahoja viisisataamiljoonaa euroa.

Aivan omissa fääreissä liikutaan, kun ryhdytään keskustelemaan ympäristöasioista ja vihreistä arvoista. Keskustelumme rajoittuu tuolloin lähinnä liikenteeseen ja siinäkin ilman syvällisempää pohdintaa saati tietoa keskitytään henkilöautoiluun vastakkainasettelulla polttomoottori vai sähkö. Tämä siitä huolimatta, vaikka liikenne aiheuttaa ainoastaan 9% kokonaispäästöistä. Sen sijaan asumisen päästöt, jotka ovat 40% kokonaispäästöistä, sivutetaan lähes kokonaan. Kukaan ei puhu Helsinki-Vantaan lentokentän päästöistä. Niihin ja niiden lisäämisen käytetään miljardeja euroja. Pääasiassa lentokenttää käyttävät kymmenet miljoonat keskieurooppalaiset matkatessaan Aasiaan.

Aivan oma lukunsa energiakeskustelussa piilee pääkaupunkiseudun energia ongelmassa hiilellä tuotetussa energiassa. Tämä kuitataan yksinkertaisesti: Me korvaamme hiilen uusiutuvalla energialla! Minä kysyn: MILLÄ HELVETILLÄ HIILI KORVATAAN? Jos joku vakavasti pohtisi vaihtoehtoja hiilelle, hän huomaisi, että hiilen tuottaman energian korvaaminen puulla tai hakkeella on käytännössä mahdotonta - lopputuloksena olisi loputon rekkajono, jolle vieläpä varmaankin täytyisi rakentaa omat ajokaistat. Ainoaksi realistiseksi vaihtoehdoksi kivihiili energialle jää ydinvoima, jonka lisärakentamista mm. Haavisto vastusti vaalitentissä.

Valtamediaamme hallitsee käytännössä alta kymmen ihmistä ja heidän ystävänsä pääomapiireistä ja politiikasta, niin oikealta kuin vasemmalta. Uutisoinnin kuin vaalikoneiden avulla pyritään ohjaamaan kansan äänestyskäyttäytymistä. Uutisointimme on äärimmäisen pinnallista ja vaalikoneiden kysymykset tuntuvat lähinnä naurettavilta. Käsittääkseni kyse ei voi olla valtamedian taustajoukkojen tyhmyydestä vaan tuloshakuisuudesta. Jos näin ei olisi, uutisointi ja vaalikoneet eivät olisi noin äärettömän yksipuolisia ja simppeleitä.

2 kommenttia:

  1. Yhteenvetona pitäisi alkaa jo kysyä että minne suomalaisten rahat oikein katoavat? Onko Suomi Oy jo niin tehokkaasti ulkoistettu että kaikki Suomi Oy:stä saatavat osinkoeurotkin menevät maasta ulos? Ei ole. Eli mihin rahat siis häviävät kun talon- ja tienpitoon ei ole riittävästi rahaa saati hoiva- ja terveyden hoitoon. Miettikääpä tätä. Perin omituista kun työllisyyskin on parantunut. Onkin kysyttävä että viekö 2015 alkanut osin hallitsematon maahanmuuttopolitiikka kasvavassa määrin Suomen rahat ja siitä ei haluta tutkivaa uutisointia tehdä.

    VastaaPoista
  2. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
    Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!