lauantai 30. maaliskuuta 2019

VALTAMEDIA PETAA PERSUILLE VAALIVOITTOA!

Suomessa ja etenkin somessa nousi esiin ikäihmisten, sairaiden ja vammaisten onnettoman huono kohtelu jo reilut kymmenen vuotta sitten. Tuolloin pääkaupunkikeskeistä valtamediaa ei juurikaan kiinnostanut tavallisen kansan tuska ja kuolema, kun ihmisiä marssitettiin pörssiyhtiöiden tulosuuniin uhrattavaksi. Valtamediaa ei kiinnostanut tavallisten ihmisten halu auttaa lähimmäistä ja itseään saatikka se, että esim. eläkeläiset olivat itse kustantaneet vanhuuden päivät itselleen ja myös maksamalla nostaneet valtamedian siihen asemaan johon kohosi.

Valtamedian silmäteräksi nousi milloin mikäkin: Joskus Guggenheim oli tärkeääkin tärkein juttu ja ajoi jopa NATO-vouhotuksen rinnalle; milloin piti tehdä musiikkitaloa tai laajentaa lentokenttää, metroa tms. Kaikki valtamedian uutisointi koski jotain satojenmiljoonien eurojen tai jopa miljardien eurojen rakennushankkeita PÄÄKAUPUNKISEUDULLE. Sen sijaan saman alueen asunnottomuus, sosiaalisetongelmat ja niistä kumpuavat yksinäisyys, mielenterveysongelmat, massapahointi ja itsemurhat eivät liikuta pientä, kansasta vieraantunutta, pääkaupunkilaisen toimittajaklikin vetämää valtamediaa.

Veikkaan meillä piilevän pienen porukan, jossa muutama tyyppi istuu jossain Konalan korvessa pohtien tulevia skuupit, joilla kansaa pyritään valjastamaan vaaleihin. Tämä pieni mediamafian kärki unohti nykyisissä vaaleissa mm. ulkopolitiikan, kun se ryhtyi megahössöttämään polttomoottoriautojen alasajoa, vastustamaan normaalia ruokaa ja marssittamaan nuoret ulos koulusta ilmastohysteriapälyilyihin. Valtamedia toitottaa Suomen esimerkin vaikuttavan maailmalla ja sen seurauksena muiden tekevän vihreitä ratkaisuja, mutta totuus on toisenlainen: Mitä enemmän me säästämme päästöissä eli aiheutamme tänne työttömyyttä, sitä enemmän teollisuus siirtyy esim. Kiinaan, jossa kivihiilipäästöt ovat muutamassa vuodessa lisääntyneet rajusti.

Kaikkein kuvottavimpana pidän valtamedian lasten unohtamista. Kun alaikäinen lapsi huumataan ja häntä raiskataan kymmenen tuntia, se ylittää vaivoin ja vaisusti ykköstiedotusvälineiden uutiskynnyksen. Sen sijaan, jos valtakunnan suurin luikuri, aikuinen mies, meinaa saada nokkaansa, ryntää valtamedia turvamiesten avuksi pelastamaan poliittisen historiamme suurinta valehtelijaa. Herääkin kysymys: KUKA PUOLUSTAA PIENTÄ HYVÄKSIKÄYTETTYÄ LASTA, KENELLÄ EI OLE TURVAMIEHIÄ, JULKISTA SANAA TAI YHTEISKUNTAA APUNAAN. Kansa on saanut tarpeekseen pienen pääkaupunkilaismafia pyörittämästä uutisoinnista sekä vaalitenteistä: PERSUJEN MENESTYS ON SEURAUSTA KANSAN VALTAMEDIAA KOHTAAN TUNTEMASTA VASTENMIELISYYDESTÄ JA EPÄLUOTTAMUKSESTA. Enää voimme kysyä: NOUSEEKO PERSUT SUOMEN SUURIMMAKSI PUOLUEEKSI - Kansa tietää ja kohta kansa näyttää!

3 kommenttia:

 1. Kirjoitus pitää paikkansa. Ärsytetyt ihmiset äänestävät PS.

  VastaaPoista
 2. Kieltämättä median noukkimisjärjestys ykkös ja kakkoslööpeiksi ei aina mene ymmärrykseen. Siksi pitää kompata bloggajaa tässä.
  Jäi mietityttmään nyt että mitä enemmän me täällä vihriöimme sitä nopeammin saamme työpaikat ulos maasta.

  VastaaPoista
 3. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
  Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!