lauantai 23. maaliskuuta 2019

AUTOILUN VEROTTAMINEN ON VAPAUDENRIISTOA JA RASISMIA!


Suomen asukasluvusta plus maapintalastasta seuraa yhtälö, jonka lopputuloksesi saamme väkisin: SUOMI ON HARVAANASUTTU MAA! Meillä ei yksinkertaisesti voi kuljettaa jokaista asukasta töihin ja harrastuksiin julkisia kulkuneuvoja käyttäen. Etenkin, jos katsomme maassamme tapahtuvaa koko yhteiskuntaa hyödyttävää perustyötä ja sen tekijöitä, nousee henkilöauton merkitys tavalliselle suomalaiselle ja koko Suomelle välttämättömäksi.

Henkilöautoa voidaan perustellusti pitää maamme talouden kannalta välttämättömänä ja olennaisena osana suomalaista elämäntyyliä. Henkilöauto täytyy kirjata jokaisen suomalaisen perusoikeudeksi, sillä ilman henkilöautoa ja sillä töihin ajelevia duunareita, hoitajia, lääkäreitä jne. tämä maa ei yksinkertaisesti toimi. Tätä faktataustaa vasten tuntuisi itsestään selvältä, että valtio tukisi eikä härskisti rokottaisi tavallisen kansan henkilöautoilua. Nyt kohtuuttomalla autoilun verotuksella syrjitään eniten niitä suomalaisia, ketkä henkilöautoilun avulla pyörittävät tätä maata.

Valtio kuppaa suomalaisia autoilijoita vuodessa noin kahdeksallamiljardilla eurolla ja tästä summasta vain reilu viisisataatuhatta euroa käytetään liikenteen puitteiden kohentamiseen. Mikä olisi Suomen taloudellinen tilanne, jos autoilijat maksaisivat autoilustaan ja autoistaan vain sen, mitä teiden rakenteluun ja kunnossapitoon kuluu? -Jokaiselle autoilijoille jäisi vuodessa satasia enemmän kuluttamiseen ja siten työllistämiseen, samalla kuljetuskustannukset alenisivat eli vientiteollisuuden tuotto kasvaisi, tavaroiden hinnat laskisivat eli saisimme lisää työpaikkoja, joten kunnat ja valtio saisivat lisää verotuloja.

5 kommenttia:

  1. Kiitokset Sinulle asian esiintuomisesta.Ei ole Suomessa puoluetta joka uskaltaa asiaan edes puuttua.Polttoaineveroa perusteltiin sodan jälkeen tieverkoston kunnostamisella.Verotulo
    on ajan kuluessa kasvanut ja sen käyttö on sotkettu muihin valtion menoihin.Tiet ovat kuitenkin edelleen kurjassa kunnossa eikä korjausta ole näkyvissä. Vanha uskomus ”autoilu on herrojen huvi.” kyllä sitä voi rokottaa.

    VastaaPoista
  2. Eduskunta päättää.Kansan edustajat,meidän valitut näyttävät esimerkkiä..Mitä tyhmä kansa valittaa.Onhan taksiautot olemassa,käyttäkää niitä.Ne ei maksa mittään.

    VastaaPoista
  3. Asiavirhe, väitän:"
    Valtio kuppaa suomalaisia autoilijoita vuodessa noin kahdeksallamiljardilla eurolla ja tästä summasta vain reilu viisisataatuhatta euroa käytetään liikenteen puitteiden kohentamiseen.
    "

    VastaaPoista
  4. Kiitos käynneistä ja kommenyteista! Ensinnäkin valtion vuositulo autoilusta 8 miljardia on alakanttiin (vuonna 2017 8,3 miljardia €) ja näin Autoalan tiedotuskesku: "Valtion menot tieverkon ylläpitoon ja kehittämiseen ovat 2010-luvulla olleet keskimäärin 820 miljoonaa euroa vuodessa. Suurin osa liikennemenoista käytetään perustienpitoon, jonka osuus tieverkon kokonaismenoista on noin 70 %. Tiehankkeisiin on 2010-luvulla käytetty vuosittain keskimäärin 240 miljoonaa euroa vuodessa." :(http://www.aut.fi/tieliikenne/autoilun_verotus).

    VastaaPoista
  5. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
    Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!