tiistai 13. helmikuuta 2024

VALTAMEDIAN VIHERVASEMMISTOLAINEN ARVOVALHE





Meillä heilutellaan sanan säilää puhuttaessa ja kirjoitettaessa arvoista. Valtamediamme korostaa oikeiden arvojen kumpuavan pääkaupunkiseudun vihervasemmistolaisista ajatuspajoista. Niistä löytyvät sanat, joilla ratkaistaan kaikki maailman ongelmat, siis pyyhitään köyhyys, nälkä, pakolaisuus plus kurjuus pois koko tellukselta. Vihervasemmisto korjaa aivan kaikki maailman vääryydet puheissa ja kirjoituksissa. Kummastelemaan pistää se, mitä enemmän vihervasemmisto puheissa plus kirjoituksissa uhoaa inhimillistä sanomaa, sitä enemmän maailmaan syntyy epäinhimillisyyttä ja epätasa-arvoa. Tämä kurjuus, sen mediamaksimointi, nosti vihervasemmiston edustajat vaikuttajien kärkipaikoille eli päättäjien pöytään niin Suomessa, EU:ssa kuin muillakin maailman foorumeilla. Mutta entä käytäntö sanojen ja uhon takana: koska olette kuulleet tai lukeneet valtamediasta ensimmäisestäkään vihervasemmiston esityksestä, jolla torjuttaisiin esim. yksi pakolaisuuden suurimmista syistä eli ryöstökalastus, jonka yksi suurimpia aiheuttajia on EU. EU on tehnyt kalastussopimuksia mm. Afrikan muutamien valtioiden kanssa. Valtioiden kerma saa rahat, EU saa kalat, ja paikalliset asukkaat kärvistelevät nälkäiset mahat lommoilla, kun ei ole ruokaa. Lopulta miljoonat ihmiset, joilta vietiin ruoka pöydästä, lähtevät hakemaan parempaa elämää muualta, usein EU:n alueelta.

Mitä tekee inhimillisyydellä ratsastava vihervasemmiston ja valtamedian edustaja? Hän varoittaa valtamedian välityksellä punaisen lihan vaaroista, sen vaikutuksesta ilmaston lämpenemiseen ja vetää itse halpaa tonnikalaa leivän päälle - siinä sivussa hän vaatii asiallista kohtelua ryöstökalastuksen seurauksena tänne tulleille pakolaisille. Eikö tämä ole ihan sama, jos ensin tarjoaa lapsille tupakkaa, kerää tavasta seuranneen myyntihyödyn itselleen, kunnes lopulta kauhistelee tupakan aiheuttamia terveyshaittoja ja vaatii muita maksamaan sen, mitä pelastettavissa on. Kun pakolaisten tukemiseen käytettävät rahat otetaan tuntuvimmin maamme köyhimmältä porukalta, lienee selvä, että se herättää kansassa massiivista närää. Vihervasemmisto tahikka valtamedia ei kansan närää ymmärrä, koska he eivät yksinkertaisesti tunne tavallisen pulliaisen elinoloja ja arjen haasteita. Niinpä tuntuu lähinnä puistattavan vastenmieliseltä, kun kaiken kurjuuden keskellä kaikkien rahoittamassa valtamedian lonkerossa vaietaan, syötetään valheita ja annetaan elämää suurempia ohjeita tyyliin: PELASTA PÖRRRIÄINEN!

Suomi eikä etenkään vihreät jäänet toimettomiksi, kun nälkään tyytymisen sijaan afrikkalaiset kalastajat alkoivat vaatia oikeuksia sekä tehdä hyökkäyksiä ryöstökalastajien aluksia vastaan. Tuolloin meillä ministerinä istui mm. kaikkien vihreiden näennäisinhimillisten ideoiden äiti Heidi Hautala. Hänen ministeriaikana Suomi puuttui po. tilanteeseen muun kansainvälisen yhteisön kanssa, mutta miten, lähettikö Suomi apua nälkäisille saalinsa menettäneille kalastajille? Ei lähettänyt apua, vaan lähetti sota-aluksen upottamaan afrikkalaisten kalastaja-alukset, kun heidät oli ensin leimattu merirosvoiksi. Mitään konkreettista vihervasemmisto ei ole esittänyt pakolaisuuden syiden poistamiseksi. Vastaava on havaittavissa kotimaisia ongelmia tarkasteltaessa. Mitä enemmän vihervasemmisto melskaa asunnottomista, sitä enemmän asunnottomuus lisääntyy - mitä enemmän vihervasemmisto puuttui, hallituksessa ollessaan, terveyspalveluihin, sitä huonommin ihmisiä hoidetaan jne.. Aiemmin ihmiset saivat joskus huonoa hoitoa, nyt heitä kuolee hoidon puutteessa. Valtamedian markkinoima vihervasemmistolainen liberalismi ja inhimillisyys on todellisuudessa yhtä hieno asia kuin palava risti mustan perheen alabamalaisella pihalla tai kullattu hakaristi 1940-luvun Berliinissä! Luojan kiitos meillä on some, josta jokainen löytää valtamedian vaikeneman tai valheella peittämän totuuden. Ja katsokaapa Sanomien taloutta, epäuskottava uutisointi näkyy miinusmerkkisenä yhtiön tuloksessa. On siis vain ajan kysymys koska symbioosikupla valtamedia-vihervasemmisto räjähtää oman mahdottomuutensa seurauksena!


LINKIT:









5 kommenttia:

  1. Palvelupiste Passari muuttaa Mörneen – osa palveluista siirtyy pääkirjastoon
    https://www.vakka.fi/uutiset/palvelupiste-passari-muuttaa-morneen-osa-palveluista-siirtyy-paakirjastoon-6.221.146170.ea34c35479

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Montako työntekijää Passariin tarvitaan, kun jatkossa on auki 5 tuntia kahtena päivänä viikossa?

      Poista
  2. Uki jatkaa sopeutusta | Vakka-Suomen Sanomat
    https://www.vakka.fi/uutiset/uki-jatkaa-sopeutusta-6.221.146197.dacbdec362

    VastaaPoista
  3. Ex-toimittaja J. Valkonen voisi pohtia tavanomaista laajemmin tätä alla olevaa tiedonsiirto-/toimitus-/järjestelmää semminkin kun se on yksityisen toimijan omistuksessa:
    miljardööri Elon Muskin perustama Starlink on maailman suurin satelliittioperaattori.

    Ilman tätä järjestelmää sota Ukrainassa olisi jäänyt yhtä pimeäksi kuin sodat yleensä.

    Puhtia pohdintaan tuo vielä se, mitä jenkkitiedustelu toi julki tänään. Ydinaseita avaruuteen, mutta miksi?

    VastaaPoista
  4. Kiitos vinkistä ja kommenteista! Pitää perehtyä asiaan, jotta voi edes kevyesti pohtia yhden ihmisen omistaman järjestelmän uhkia/mahdollisuuksia. Löytyyköhän yhteinen hyöty Kiinan, USA:n sekä Venäjän välillä ja Musk siirtyy ajasta ....?

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!