tiistai 20. helmikuuta 2024

ANDY MCCOYSTA SEURAAVA PRESIDENTTI!?!
Valtamedia nosti entisen pääministerin mediatähdeksi. Kaikki mitä hän teki, oli oikein, muut eivät ymmärtäneet tapauksen hienoutta ja kansainvälistä arvoa Suomelle. Valtamediasta vain se oli tärkeää, että valtaan päässyt poliitikko ravisteli pääministeri-instituuttia. Boomerit, jotka eivät ymmärrä mitään, pitäkööt vieläkin suunsa kiinni. Valtamedian mielestä ravistelun rinnalla on pikkujuttu, jos ahterilleen tärähtäneen sote-uudistuksen vuoksi ihmisiä kuolee nyt leikkausjonoihin ja maa on velkaantunut korvia myöden. Mutta entäpä miten mennään tästä eteenpäin?

Tuskinpa valtamedia löytää mistään 200 kansanedustajaa, jotka naama pölyssä pämpäten ja jauhojengin jalanjäljissä ravistelee eduskuntainstituuttia, joten ehkä median tuleva tavoite löytyy presidentin vaaleista. Kukahan olisi sellainen syntyperäinen suomalainen kuka ravistelisi presidentti-instituuttia tyylillä, jonka valtamedia sulattaa suopeimmin. Olisiko Andy Mccoy bueno ratkaisu ja ravistusvaatimukset parhaiten täyttävä presidentti tai onko muita ravistelutarjokkaita tyrkyllä vai joudummeko odottamaan valtamedian esille nostamaa mustaa hevoista?

3 kommenttia:

 1. Olisko kannattanut miettiä omaa ajatteluaan ja varsinkin miksi ajattelee niin kuin ajattelee. Olis voinut tulla erilaiseen kirjoitukseen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos käynneistä ja hyvästä kommentista! Monella tavoin tätä ajattelin ja kirjoitus kuvaa yhtä ajatuslinjoistani. Olisi voinut myös perustella Saskaa presidedentiksi, kun hän osaltaan ravisteli kannattavuuden skandinavian suurimmasta lehtitalosta.

  VastaaPoista
 3. Rouhea stadilaiskuppila täyttää 90 vuotta, vaikka kukaan ei muista avajaispäivää – Andy McCoy hehkuttaa ruokalistaa
  https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000010217277.html

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!