maanantai 19. helmikuuta 2024

EXPÄÄMINISTERIN LAPSI OTETTU HUOSTAAN?


Media hehkutti kuinka hieno rockstara nainen ravisutti pääministeri-instituutioita osallistumalla tavan takaa juominkeihin, joita järjesti myös itse. Teki po. nainen mitä tahansa, valtamedia yritti kääntää kaiken parhain päin. Nyt jokainen näkee, vaikka tutkimalla sote-uudistusta, että valtamedian suosikki ei paneutunut vähääkään vallilupauksiinsa eli heikompien puolustamiseen ja tuskinpa hänen pörräämisensä maailmalla juurikaan edistää ilmastonmuutoksen torjuntaa. Ravistus, jonka valtamedia, joko hölmöyttään salasi tai josta tarkoituksellisesti vaikeni, oli pääministerimme äitiys. Jos jotain niin perinteistä suomalaista lasta rakastavaa äitimyyttiä pääministerimme ravisutti oikein kunnolla. Sanallakaan valtamedia ei hiiskunut siitä, missä ja kenen hoidossa on pääministerin lapsi, kun hän nousee valoon ja iloon vievään lasiseen lentokoneeseen tai itkeä tihrutti krapulamasennuksessa ja painottaa olevansa ihminen.

Vaikka expääministeri oli ja eli julkisuudessa näyttävämmin kuin yksikään suomalainen ministeri aiemmin, emme tiedä hänestä juuri mitään. Syy tähän löytyy valtamedia puolivillaisesta ja amatöörimäisestä uutisoinnista, joka lähinnä keskittyi markkinoimaan itseään pääministerin äärimmäisillä seikkailuilla ja niiden selittelyllä. Tästä on jäänyt heille, jotka kyllästyivät jo alkumetreillä erikoiseen po. pääministeriuutisointiin, sellainen kuva, että kyseinen henkilö laiminlöi luottamustehtäväänsä viettäessään lähes moraalitonta elämää. Vajavaisen ja asenteellisen tiedottamisen vuoksi expääministeriä pidetäänkin monilla suunnilla julmana ja kovana uranaisena, jolle oma menestyminen on tärkein asia ja kaikki muu sen rinnalla voidaan uhrata, jopa äitiys! Kun YLE käskee meidän pelastaa pörriäisen, sen suosikki expoliitikko pörrää kritiikittä ympäri maailmaa kansainvälisen mediakerman kanssa. Valtamedia voisi kertoa meille vaikkapa sen, kuinka po. mediasuosikki on järjestänyt lapsensa hoidon. 

Epätietoisuus on aina pahinta ja sen seurauksena jotkut ilkimykset kysyvätkin, missä on rockstara pääministerin lapsi äidin lennellessä suihkuseurapiireissä, jäikö lapsi pimeyteen eikä päässyt äitinsä kanssa iloon ja valoon - kenen huostaan lapsi on annettu/otettu? Kaikkein eniten näistä kysymyksistä joihin valtamedia ei vastaa kärsii exministeri itse, hän saa pahimmillaan sairaan kovan ihmisen maineen - hän on median luoma säälimätön pyrkyri, kuka ei antanut lapsensa hyvinvoinnille vähääkään painoarvoa, kun toisessa vaakakupissa oli hänen henkilökohtainen uransa ja medianäkyvyyden tavoittelu. Ja missä on po. lapsi, voiko hän hyvin, hoitaako isä häntä ja nauttiiko hän äidin tavatessaan tämän tarjoamasta rakkaudesta? Valtamediamme voisi kantaa vastuunsa ja uutisoida entisen pääministerin lapsen voinnista vain sen verran, että kakkien hänestä huolissaan olevien olo helpottuu vai odottaako valtamedia lapsen elämässä tapahtuvan jotain karmeaa epäinhimillistä käännettä, jolla se pääsee nyhtämään kansalta miljoonia?

6 kommenttia:

 1. Kaikkein sairaintahan oli, että Sanna Marin lähti miehensä ja jonkun tuttavapariskunnan kanssa monen viikon kesälomalle Italiaan, mutta alle kouluikäistä tytärtä ei otettu mukaan. Tuosta matkasta ja seurueesta ei kerrottu viikkoihin mitään, vaikka muuten Sanna kuvasi jokaisen vessareissunsakin Instagrammiin.

  Samaan aikaan Marinilta jäi hoitamatta jättimäinen Uniper- kauppa, jossa Suomi hävisi jopa kymmeniä miljardeja. Lopullinen hinta selviää, kun nähdään miten Saksa palkitsee Uniperin heille lahjoittaneen Tytti Tuppuraisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aktiivisesta vierailusta ja Nils-Aslakille täydentävästä tiedosta! Eikös Edellinen hallitus ts. papilijotti-Tuppurainen muninut Uniper-kaupan muiden munimisten yhteydessä ja lahjoitti Ruotsin ydinvoimalat sakemannille? Nils-Aslakilla on rohkea ja siksi luettu blogi, jonne pääsette oikealla olevaa ihmisiä telineillä laatikkoa klikkaamalla - SUOSITTELEN!

   Poista
 2. Näkyvät lööpit ja raha, niiden eteen lehdet tekee mitä vaan.

  VastaaPoista
 3. Medialle helppoa kun kohde itse tekee työn, ottaa kuvat ja valitsee kuvakulmat, klikkaukset tuovat lehdelle näkyvyyttä ja selfieille katsojia. Toimittajan ei tarvitse syvempiin sisältöihin perehtyä, mitä me oikein tiedämme Blair-instituutista ja sen saavutuksista maailmanrauhan saralla. Maksetaanko palkkaa pelkästä esilläolosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Blair oli lähinä sotarikollinen.

   Poista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!