sunnuntai 4. helmikuuta 2024

NAZI-YLE: LÄÄKÄRIT - PARANTAJISTA TAPPAJIKSI?




Asenteet muuttuvat melko sähäkästi maailmalla, kun puhuttiin arvokkaasta kuolemasta etanasiasta, kannatti sen laillistamista lääkäreistä 1993 viisi prosenttia, vuonna 2020 laillistamista kannattavia lääkäreitä löytyi 25 prosenttia po. ammattikunnasta. Nyt on asiassa tapahtunut raju kasvu, sillä viime uutisten mukaan 55 prosenttia haluaa hyväksyä arvokkaan kuoleman. Mielestäni nyt pitäisi keskustella enemmänkin arvokkaan elämän hyväksymisestä ja takaamisesta vammaisille, sairaille ja vanhuksille. Sen verran hurjia uutisia putkahtaa lähes viikoittain siitä kuinka hoitolaitoksissa kohdellaan niihin asukeiksi lähetettyjä asiakkaita. Sekin tuntuu hämärältä, että jopa kuolemaan johtaneista laiminlyönneistä hoitolaitosten omistajat ja johtajat selviävät pahoitteluilla. Jotenkin on käsittämätöntä, että tämä tapahtuu Suomessa, jota määrätyt tyypit hehkuttavat edelläkäyväksi oikeusvaltioksi. Minusta on vähintäänkin käsittämätöntä, jos yhteiskunta jättää heitteille juuri heidät, jotka ovat kymmenet vuodet maksaneet vanhuuden turvaa ja veroillaan sekä muutenkin työllään rakentaneet sairaaloita, kouluja, tiestöä jne. eli hyvinvointivaltiota Suomi. Se, että myös sairaat ja vammaiset ovat laillistettua riistaa heitä kuvottavan härskisti kuppaaville pörssiyhtiöille, on epäinhimillisyydessään kansallinen häpeä.

Valtamediaamme ei juurikaan hetkauta esim. vaalipaneeleissa esittää kysymyksiä yllä mainitun ongelman korjaamishaluista. Po. media julistaa kuinka hienoa on, kun saamme Suomeen ja tietty pääkaupunkiin maailman kalleimmat urut, jotka pitkälti rahoitetaan sinulta pakoverotetuilla varoilla. Jotenkin vaikuttaa äärettömän kornilta, kun valtamediamme leimaa nazeiksi tekaistuilla väittämillä joukon omia inhokkejaan, mutta samalla hyväksyy sen, että ikäihmisiä, vammaisia ja sairaita rahdataan laitoksiin saamaan epäinhimillistä kohtelua, kärsimään ja kuolemaan. Kuinka kuvottavan läpinäkyvästi valtamediamme toimii kuin nazieliitti aikoinaan. Heikoimpien kärsimyksillä ja tuskaisilla elämänloppuvaiheilla ei vähäistäkään väliä, kun pönkitetään po. kerman etuoikeuksia ja asuinympäristöä. Suoraan sanoen meidän valtamediasta löytyy yhtä paljon tiedotusturvaa ja hyötyä Suomen heikoimmille, kun 1930-luvun Saksassa nazimediasta sen ajan juutalaisille. Median luoma arvokeskustelu voidaan ristiä arvottomaksi pelleilyksi, jossa valtamedia etukäteen määrittää kenen arvot luokitellaan kestäviksi tai inhimillisiksi ja ketkä ovat niitä nazeja - kuvottavaa, mutta onneksi läpinäkyvää!


4 kommenttia:

  1. Joo joo, mutta entisen pomoni usein korostaman käsityksen mukaan ei riitä, että osoittaa epäkohdan. Samaan hengenvetoon on osattava ehdottaa miten epäkohta voidaan korjata, ja ehdotuksen on parasta olla toteuttamiskelpoinenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos käynneistä ja Olaville viestistä! Meillä valta mielenmuokkaukseen on ajautunut pääkaupunkiseutuvetoiselle medialle, jota suurin osa maakuntien 131 kansanedustajasta nuoleskelee eli kun yhteiskunta ei toiimi sen jäsenten eduksi lienee vallankumouksen paikka?

      Poista
  2. Kommentti: Putinia uhkaa pahalta haiseva ongelma – jäteraivo näkyy jo Venäjän televisiossa
    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010196978.html

    VastaaPoista
  3. IL-analyysi: Näitä tietoja sinun ei haluttu näkevän – Sanna Marinin lupaus johti harhaan
    https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f0e2ce01-7ad6-43ed-9926-911c230708dc

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!