tiistai 27. helmikuuta 2024

TUHOSIKO MARIN JUHLIMALLA VIRKA-ASUNTONSA KESÄRANNAN?




Valtamediamme antaa otsikoissa kansaa suututtavan kuvan uudesta presidentistä kertoen hänen virka-asuntoon tehtävästä 55 miljoonan euron remontista. Itsekin ihmettelen remontin hintaa yhden perheen eli vaimon, miehen ja kissan asuntoon. Olisi tosi lystiä tietää tarkalleen, mistä remontti aiheutuu ja mitä remontti pitää sisällään. Edellisen presidentin tyyli ei ainakaan ollut sellainen, että hän olisi siellä kavereineen mellastanut ja rymyjuhlissa paikkoja tuhonnut. Suoraan sanoen aika auvoiselta ja kansanomaiselta tuntui presidentin, hänen vaimonsa, poikansa ja koiransa asuminen po. virka-asunnossa. Kun näistä asunnoista nyt on puhe, niin väkisinkin singahtaa mieleen pääministerin virka-asunnon kunto edeltävän emännän jäljiltä, sillä siellä meininki oli todistetusti äärettömän vauhdikasta - kaikkiahan me emme tiedä, sillä mahdolliset pahimmat orgiat eivät varmaankaan läpäisseet valtamedian suosikin uutiskynnystä.

Johtuuko asioiden käsittelytyyli uutisvälineissä ainoastaan siitä, etteivät pääkaupunkilaiset ja sieltä valikoituja uutisia suoltava valtamedia, saaneet maahan mieleistään presidenttiä? Nyt muutaman päätoimittajan vetämä lehdistö/radio/tv-toimitukset kiukuttelevat kuin kolmivuotias lapsi, joka on pudottanut tikkarin kolera-altaaseen. Varmaankin seuraava uutinen, joka suolletaan kansan silmille sisältää väittämän, että venäläiset ovat tuhonneet presidentin virka-asuntoa ja siksi sitä remontoidaan kymmenillämiljoonilla euroilla - tämä olisi linjassa valtamedian jo toteutuneen uutisoinnin kanssa. Mutta se siitä, sillä pääministerin virka-asunnon kunnosta ja mahdollisesta remontista haluaisin tarkempaa tietoa - siellähän väkeä piisasi, kun jugurttia ja muita aamupalatarpeita kannettiin tuhansilla euroilla taloon. Se kuitenkin lienee selvää, ettei valtamediamme koskaan paljasta moisia juttuja meidän rockstarapääministerin jäljiltä. Hänelle taattiin elämään iloa ja valoa sekä tasoitettiin tietä luxusautojen takapenkeille ja ökyhotelleihin. Jos tuollaisia kyselee, niin vastauksia ei saa, vaan kysyjä tuomitaan boomeriksi. Ikuisiksi asjoiksi jää nyt ilmaan leijailemaan kysymys, johon valtamedia ei voi uskottavasti vastata:  TUHOSIKO MARIN JUHLIMALLA VIRKA-ASUNTONSA KESÄRANNAN?

3 kommenttia:

  1. Puhumattakaan poliittisista tuhoista...

    VastaaPoista
  2. Anna jo Marinin olla rauhassa. Sulta menee uskottavuus tollasella vouhottamisella. Kannattaa keskittyä paikallispolitiikkaan. Sieltä löytyy kyllä riittävästi pengottavaa, luulen ma.

    VastaaPoista
  3. Kiitos käynneistä ja hyvistä kommentoinneista! Enhän minä Marinia vaivaa. Spekuloin hänen elämäntyyliään sen epätietoisuuden puitteissa, johka valtamedia mahdollistaa. Olisi ihan kiva tietää miten virka-asunto rapistui, kun emäntä ravisteli pääministeri-instituutia. Tuossa ollaan oikeassa, kun todetaan paikkakunnan asioissa olevan paljon kerrottavaa ja puitavaa, joten otetaan siltä muutama seikka alustukseen. Varsinkin toinen on melkoinen paljastus kaupunkimme hurlumhei hyvä henkilö, kaupunkilaisten piikkiin -kuviosta!

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!