tiistai 27. helmikuuta 2024

KIINA PELASTAA MAAILMAN JA SNADIN STADIN!




Meillä vihreät vasemmiston tuella ovat verbaalitasolla tuhertaneet ilmastonmuutosta vastaan eli muilta on vaadittu säätöjä, kun he ovat vanhoilla kärryillään ajelleet töihin, mutta itse ovat ilmastovouhottajat lennelleet ympäri maailmaa, lisänneet ryöstökalastusta jne. Nyt tulee oikea positiivinen jymypaukku ilmastonmuutoksen torjumista ajatellen: Kiinan väestö saattaa puolittua ennen vuosisadan vaihdetta eli yhden lapsen politiikka näyttää toimivan ja suuri kivihiilellä saastuttava kansa jättää tulevaisuudessa vain vauvan tossun mittaisen hiilijalanjäljen. Entäs kuinka on pöperö puoli? Eihän kiinalainen paljoa syö, mutta 800 miljoonaa, vähemmänkin syövää, vähemmän maailmassa ja johan piisaa jäljelle jääville paljon enemmän purtavaa - veikkaan että sitä riittä ihan kaikille.

Tavallaanhan mekin olemme Kiinan kanssa samalla tiellä, kun lisäämme väestömme sukupuolia ja etenkin kannustamme väestöä hyväksymään ja liittymään niihin sukupuoliin, ketkä eivät lisäänny edes Minna Pyykön maailmassa kuten pörriäiset. Toisaalta ainahan on se riski, että pääkaupunkiseudun punavihertävissä tiedepiireissä kehitetään menetelmä, jolla kolmas ja neljäskin sukupuoli lisääntyvät. Huhuja ihmisen uusista lisääntymismenetelmistä sinkoilee jopa niinkin pohjoisessa kuten Raumalla. Lukon pelin erätauolla supistiin porilaisten todistetusti lisääntyvän puroissa ja ojissa kutemalla. Tapauksen todeksi todisti ojanpohjalta epämääräisen ähinän ja oudon liikehdinnän jälkeen löytynyt suttuinen Ässä-pipo, nuhruinen punainen palttoo ja irstaasti irti ja rikki revityt, karhun karvaiset, olkaimet. Länsi-Suomi oli kuulemma jo tekemässä tapauksesta syvällistä kuvakollaasilla tätydennettyä tiedereportaasia. Uutisen julkaisun esti, lehtifuusion seurauksena Poriin siirtynyt Länsi-Suomi - Satakunan Kansa julkaisun päätoimitus ja sen pääkonttorista hesarilasta saama ohjeistus: Noin hieno ja evoluutioon vaikuttava uutinen täytyy muuttaa pääkaupunkivetoiseksi ihan vaan jo valtion tiedeapurahojen jatkon turvaamiseksi pääkaupunkiseuduin yliopistoille ja niiden sadoille lehtoreille, dosenteille ja professoreille. Pääkaupungissa ei alistuta jo muinaisten roomalaisten ja raumalaisten ahdasmieliseen maailmankuvaan, jossa ihmisväestön lisääntyminen rajoituu tapahtuvaksi vain kahden taantumuksellisen sukupuolen yhtyessä.

Ja asiaan: uutisen sävy ihmetyttää melkoisesti, koska se näkee Kiinan väestövähennyksen negatiivisena ja peräti haasteena. Tämä lienee osoitus po. pääkaupunkilaisen median arjesta vieraantumisesta, kun se ei hoksaa, että mitä vähemmän syöjiä, sitä vähemmän ruokaa tarvitaan ja samoin työtä ruuan hankkimiseksi tarvitaan vähemmän kuin enemmän ruuan hankkimiseksi. No nämä ovat sellaisia arjen juttuja, joita ei meidän valtamedian ylivälkkyjen kansanvalistajien tule pohtia tai edes tietää. Rahvas on täällä heitä palvelemassa kuten talonpojat aikoinaan työllään mahdollistivat aatelisten joutilaan pröystäilyn antaen heidän nauttia koko elämän ajan ilosta ja valosta. Olkaamme siis iloisia ja nauttikaamme kiinalaisten onnistuneesta ponnistelusta ilmastonlämpenemisen torjumiseksi. Ehkäpä merenpinta ei nousekaan ja meidän snadi stadi ei hukukaan eli voi hel...! 
Kiitos aiemman alustuksen kommentoijalle oheisesta linkkilöydöstä!


Linkki:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!