keskiviikko 5. heinäkuuta 2023

VIHERVASEMMISTON VERINEN HIILIJALANJÄLKI




Jos joku ökytyyppi, joka kavereineen on maksanut 250 000per nenä reissusta, joutuu isoon liriin, on media kailottamassa tapausta kaikelle maailmalle. Joukon hännillä, tutulla viiveellä, meidän oma valtamediamme uutisoi ökyjen kammottavasta kohtelusta. Uutinen kiinnostaa, kun sitä Google-käännettynä voi halvalla hehkuttaa suomalaisille. Toisarvoiseksi jäävät esim. tuhannet, kenties sadattuhannet ja miljoonat lännen harjoittavan ryöstökalastuksen uhrit Afrikan sarvessa tai eurooppalaisten yritysten murhat ja jumalattomat luonnon katastrofit esim. Nigeriassa. Omahyväinen ja itseriittoinen mediamme kertoo kansalle sen, mikä sopii valtaan päässeelle polittiselle eliitille ja pääkaupunkiseudun pääomapiireille - tätä valta-asetelmaa valtamedia pyrikii ylläpitämään valheella ja valikoivilla uutisilla.

Kun mm. EU:n kalastuslaivasto imuroi Afrikan sarven rannikoita niin, että paikallisilta loppui ruoka, he lähtivät nälän vuoksi pakolaisiksi tai kiukuspäissään hyökkäsivät monikulttuuristen kalastusalusten kimppuun! Mutta mitä teki meidän vihervasemmistomme, joka istui tuolloin hallituksessa: Se lähetti sotalaivan jahtaamaan ja vangitsemaan nälkäisiä afrikkalaisia ja suojelemaan kalat rohmunneita EU:n  kalastusaluksi. Miksi valtamediamme vaikenee tästä ajasta ja näistä manöövereistä, joissa Suomi ja sen vihervasemmisto oli mukana niin oman maan hallituksessa kuin EU:n päättävissä pöydissä? Eikö ole ihan eri asia rasismin ja tuhon todellisen tuottamisen mittakaavassa nauraa juutalaisvitsille kuin tehdä päätöstä, joka voidaan rinnastaa kansanmurhaan?

Toinen valtamedian vaikenemiskohde on Nigeria ja eurooppalaisen öljy-yhtiön armoton toiminta siellä. Tästä toiminnasta ei ole jäänyt pientä hiilijalanjälkeä, vaan armoton verenpunainen öljyhauta, jonne on kipattu luontoa ja ihmisiä, jotta EU:n porukoilla on millä mällätä. Sopii siis ihan oikeasti kysyä, kumpi on karmeampaa rasistiselle vitsille nauraminen vai mainittujen hirmutekojen siunaaminen? Taitaapa halpa tonnikala olla punaisen lihan vastustajille niin suurta herkkua, ettei siinä pahemmin omaatuntoa hetkauta, jos jotkut afrikkalaiset näkevät nälkää tai kuolevat tai elostelun seurauksena syntyy jumalattoman suuri verisen punainen hiilijalanjälki. Toista on se, jos joku persu nauraa juutalaisvitsille, niin silloin alkaa tulikukat kailottamaan ja vihan liekit loimottamaan epäinhimillisellä kuumuudella.

Mutta katsokaapa, ketä oli keskeisinä vihervasemmiston ministereinä noissa kahdessa hallituksessa, esim. silloin, kun Suomi lähetti sotalaivat turvaamaan afrikkalaisten kimppuun hyökänneiden rosvokalastajien ryöstämistä: Ympäristöministeri Ville Niinistö vihr. - Kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki vas. - Kehitysministerit Pekka Haavisto/Heidi Hautala vihr. - Puolustusministerit Stefan Wallin/ Carl Haglund RKP - Oikeusministeri
 Anna-Maja Henriksson RKP - OikeusministeriTuija Brax vihr. - Maahanmuutto- ja eurooppaministeri Astrid Thors RKP - Kulttuuri- ja urheiluministeri Stefan Wallin RKP - Työministeri  Anni Sinnemäki vihr

Jos tarkastelemme Afrikan sarven ryöstökalastusta tai Nigerian luonnonvarojen vastenmielisen häikäilemätöntä riistoa, Suomi ja suomalaiset olisivat voineet ns. päättävissä kansainvälisissä pöydissä tai oman hallituksensa ulostuloilla nostaa esiin po. maailmanlaajuiset vääryydet, joista esim. ryöstökalastus aloitti nyt maanosaamme kohdistuneen pakolaisaallon. Nazivitseihin puuttumisen sijaan meidän valtamediamme tulisi vaatia totuuskomissiota Suomen vihervasemmiston roolista kansanmurhassa ja ihmisyyden vastaisesta toimista sekä kansoja vastaan tehdyistä hyökkäyksistä, jotka aiheuttivat tuhansia kenties satojatuhansia kuolonuhreja, kurjuutta, mittaamatonta tuhoa luonnolle ja epäinhimillisiä kärsimyksiä. Kyseessä on sentään kansainvälisesti 2000-luvun mittavimpiin kuuluvasta hirmuteosta ja silmien ummistamiselta Suomen vihervasemmiston verenpunaisesta hiilijalanjäljestä!

LINKIT :












3 kommenttia:

  1. Lisätkäämme tähän, mitä "rakas" naapurimme Venäjä touhuaa Afrikassa, ryöstää köyhiltä maat ja mannut, sekä kodit, rakentaessaan SILKKITIETÄ, Afrikkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ryssä taitaa ryöstää eurooppalaisilta afrikkalaisten maat.

      Poista
  2. Näin persut
    Timo Soinilta tyly arvio Wille Rydmanin nousemisesta ministeriksi

    https://www.is.fi/politiikka/art-2000009700945.html

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!