perjantai 21. heinäkuuta 2023

LOPETETAAN PAKOLAISUUS - EI SYÖDÄ TONNIKALAA














Ryöstökalastus, joka saa siunauksen mm. meidän EU-parlamentaarikoilta ja puolueilta, on yksi suurimpia syitä pakolaisuuteen. Kun me puhumme ja jotkut jopa ihailevat monikulttuurisuutta, kukaan ei välitä vähääkään siitä äärettömästä hädästä, mistä meidän monikulttuurisuuden juuret saavat voimansa. Meillä pakolaisiin suhtaudutaan kuin lemmikki marsuun: kyllä on kiva, kun tuollainen tuli taloon, on se sitten söpö, sitä täytyy muistaa ruokkia ja sen koti pitää siistinä. Toisin kuin marsu, joka on kasvatettu lemmikiksi, pakolainen on syntynyt ja haluaa kasvaa, elää ja elättää itsensä ja lähimmäisensä, siellä missä hän syntyi. Mutta millä kasvat, elät ja elätät, jos joku on vienyt vuosisataisen elinkeinon eli tuhonnut elinolosuhteet ja kulttuurin jatkuvuuden edellytykset.

Jos päättäjämme tai mediamme olisi aidosti huolissaan pakolaisista tai monikulttuurisuudesta, ne tekisivät kaikkensa, jotta pakolaisuutta ei tulisi ja kulttuurit eläisivät plus kehittyisivät siellä, minne ne alkujaan kuuluvat. Mutta näinhän ei toimita, vaan kuten ryöstökalastus osoittaa EU ei ainoastaan hyväksy sitä, vaan jopa sotalaivoja lähettäen on valmis turvaamaan ryöstökalastuksen. Kyseessä on kammottavan epäinhimillinen toiminta, joka kasvaa täällä pohjolassa massiivisen kuvottavaksi jeesusteluksi teennäisinhimillisyyden muodossa. Kaikki tämä tapahtuu valtamedian ja ns. inhimillisyyttä korostavien poliittisten suuntausten välisellä saumattomalla yhteistyöllä. Jos todellakin haluttaisiin tehdä mittava pakolaisten asemaa parantava tempaus se olisi helppoa ja ilmaista - lopetettaisiin tonnikalan ja vastaavien syönti! Ruoka jäisi ryöstökalastusalueiden asukkaille eikä heidän tarvitsisi lähteä nälän vuoksi pakolaisiksi.

Mielestäni ratkaisu pakolaisongelmaan on yksinkertainen, helppo, halpa ja mikä tärkeintä se turvaisi nykyisille pakolaisille tutun ja turvallisen elämän säästäen heidät inhimillisiltä kärsimyksiltä. Nyt ihmisiä rahdataan tänne etelän lämmöstä, loska ja kivisateeseen vain siksi, ettei kukaan pohdi ongelman syntyä ja syitä vaan seurauksia. Meidän pakolaiskeskustelu on ollut väärillä urilla jo rapiasti reilut kaksikymmentä vuotta ja kaikkea muuta kuin inhimillistä ja ratkaisukeskeistä. Jospa siis median edustajat sekä päättäjät hankkisivat itselleen ensin vaikka marsun ja kirjoittaisivat juttuja siitä ja lopettaisivat epäinhimillisyyden seurauksena syntyneen monikulttuurisuuden ongelman, josta kärsivät eniten omat köyhät pakolaisten kanssa - eiväthän päättäjät ja mediaväki kohtaa po. ongelmaa kuin paperilla.


LINKIT:


5 kommenttia:

  1. Vai niin, että ryöstökalastus on tämän hetken suurin ongelma?
    Miten lienee sota Euroopassa, ryssä hyökkää minkä ehtii, olisiko arvomailma syytä päivittää myös Jawan osalta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä tyypillinen viherpiipertäjä. Pitää päivittää päivittylen kohde. Voi helvetti näitä idiootteja. Etkö hoksaa, että ryöstökalastuksen lopettaminen ei maksa mitään. Rahaa jopa säästyy, ei tule pakolaisia, ei tarvi maksaa kehitysapua eikä maksaa pakolaisten olemista. Ja miten Jawa voi lopettaa ryssän hyökkäyksen. Ei se jeesustelemalla lopu, kun ei lopu aseillakaan.

      Poista
  2. Minusta ongelmia tulee eteen satelemalla, ongelmista suurin ainakin opposition ja median mielestä , Purran 15 vuotta vanha kirjoitus. Pakolaisaalto kasvaa kokoajan, jos elinkeino loppuu mitä teet " ryöstökalastus" hyvä perehtyä alkusyihin, eikä hoitaa seurausta.

    VastaaPoista
  3. Tälläisiä ovat perussuomalaiset
    https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009726807.html

    VastaaPoista
  4. Kiitos käynneistä ja keskustelusta! Maailma on ogelmia täynnä ja niitä paljon myös Afrikan sarven ja suomalaisen mattolaiturin välille. Ei tarvi lukea Hesaria oppiakseen tuntemaan perussuomalaisen - meitä voi jututtaa nokatusten kadulla, kun kohdataan!

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!