lauantai 8. heinäkuuta 2023

NAZIJÄRJESTÖT LAILLISTETTAVA





Nykyään Suomen valtamedia näkee nazeja, joka kolossa ja kuusen latvassa. Sinänsä on pikku juttu, että nazipaisuttelussaan valtamedia on menettänyt, medialukutaitoisten keskuudessa, viimeisetkin uskottavuutensa rippeet, mutta vakavaa on se, että jotkut herkkäuskoiset sekä "uutisiin" törmäävät lapset ihan tosissaan pelkäävät nazismin nousua. Toinen ongelma mikä nazien kohtelussa paistaa esiin, kumpuaa heidän määränsä paisuttelussa. Jos tavallisille pulliaisille kerrottaisiin, ketä oikeat nazit ovat ja mihin he pyrkivät, ei kukaan täyspäinen ottaisi kyseistä muutaman tyypin porukkaa tosissaan. Valtamedialta on Audi päässyt pahasti keulimaan, kun naziksi leimataan vitsin kertomisen ja sille nauramisen perusteella. Koskahan saksalaisen auton omistava persu julistetaan naziksi?

Kansainvälisesti tilanne on kääntynyt Suomelle murheelliseksi, koska valtamediamme jutut ovat levinneet sinne ja muualla luullaan täällä olevan hirvittävä määrä natseja. Naurettavaa on sekin, että tuon kansainvälisen mielikuvan Suomesta luonut valtamedia kauhistelee sitä, mitä Suomesta maailmalla ajatellaan. Armoton totuus on se, että yksikään täyspäinen suomalainen ei retkahda ikinä kansallissosialismiin, jos hänelle kerrotaan, mitä kyseinen kuppikunta on saanut aikaan maailmalla ja näin on myös kerrottava, jottei sama hulluus toistu. Samaan syssyyn valtamedia voisi korostaa myös äärivasemmiston kammottavia aikaansaannoksia, jottei tämänkään suunnan hirmuteot toistu. Lienee tässä vaiheessa paikallaan todeta, että naapurissa suomalaisten vainoissa tapettiin umpimähkään parikymmentätuhatta suomalaista.

Veikkaanpa, että Suomessa kansallissosialistien määrä rajoittuu muutamiin kymmeniin korkeintaan pariinsataan henkilöön. Se on siis huomattavasti vähemmän kuin äärivasemmistoon kuuluvien määrä. Lisäksi vasemmiston jäsenet ovat järjestöjen kautta kirjoissa ja kansissa. Toisin on kansallissosialistien laita, heidän järjestönsä kiellettiin muutama vuosi sitten. Siinä menivät tämän ääriaineksen jäsenrekisterit ja jäsenet ajettiin maan alle. Mikäli noin ei olisi tehty tai kyseinen kielto peruttaisiin, saataisiin muutamat kansallissosialistit kirjoihin ja kansiin. Tämä helpottaisi poliisin työtä ja lisäksi po. ääriainesten marssin katseleminen ja sanoman kuunteleminen vähentäisi järjestöjen vetoa toisin kuin se, että valtamedia lisää ääriliikkeiden vetovoimaa leimaamalla täyspäisiä suomalaisia ääriliikkeen kannattajaksi! Koska rikollisuus on äärijärjestöjen jäsenistössä korkea, on yleisen turvallisuuden ja poliisinkin kannalta parempi, että po. henkilöt ovat kirjoissa ja kansissa eli järjestöjen jäseninä.

LINKIT: 





3 kommenttia:

  1. Olet Java harvinaisen oikeassa, mitä Suomalainen pelkää eniten kävellessä yöllä Hesassa varsinkin nainen, natsejako?? Mitä tavallinen perheen äiti pelkää, natsejako. Entä köyhä eläkeläinen.

    VastaaPoista
  2. Pitääkö kävellä yöllä edes Helsingissä vai onko sama asia pienemmissäkin kaupungeissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ukissa pelätään yöllä mopoautoja.

      Poista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!