maanantai 17. heinäkuuta 2023

RKP RaippaaKöyhänPersuksiin - HÄRRÄKANSAN KUNINGASPUOLUE!






RKP:n synnystä ei juurikaan puhuta. Puolue perustettiin viime vuosisadan alkupuolella, oliko 1906. Silloin puolue vastusti siirtymistä säätypäiviltä kansanvaltaan eli RahatKuuluuPorvareille puolue halusi säilyttää ruotsinkielisen eliitin vallan. Ruotsinkielisillä oli säädyistä porvarit ja aateliset hallussa, joten noin puolet 100 000 äänestä räpsähti tälle kielikuppikunnalle. Siinä selkeä syy, miksi Raa`astiKansaaPainostavat, vastustivat äänioikeuden antamista 1,3 miljoonalle tavalliselle suomalaiselle. Koska suomalaiset olivat niin helkutin tyhmiä ja kypsymättömiä demokraattiseen toimintaan tulkinnastaan johtuen RaippaaKansanPakaraan tuki kuninkaan valintaa eikä kaivannut alkuun edes itsenäistä Suomea. Kun kerran vanhoja muistellaan, niin muistellaan tasapuolisesti eikä unohdeta päätöksiä sekä periaatteita, joilla on kirjoitettu liikkeen historia.

RaukkamaistenKelmienPuolueen taustat ja perusta tähtäävät selkeästi pienen väestöryhmän kohtuuttomien etujen säilyttämiseen enemmistöä ja etenkin köyhiä riistämällä. Siispä on aivan turha puhua tai kirjoittaa mistään länsimaisesta arvopohjan puolustamisesta, jollei sillä sitten tarkoiteta kolonialismin suosimista tai kapitalistin oikeutta riistää tavallista kansaa. Lienee paikallaan muistuttaa sekin, että Lapuan liike sai merkittävästi tukea ruotsinkielisiltä liikemiehiltä. Suoraan sanoen on todellinen ihme, miksi po. puolueen RöyhkeidenKuokonPoikien olemassaolo sallitaan, niin ikävät ja kaikkea muuta kuin liberaalit ovat RasististenKieroilijoidenPorukan lähtökohtien päämäärät. Voisikohan joku nostaa ihan oikeasti ja faktoihin nojaten esiin keskustelun siitä, minkälaisen kansainvälisen mainehaitan ja häpeän RahatKansaltaPienelle piirille -joukkio aiheuttaa Suomelle?

7 kommenttia:

  1. Alkaa menemään jo todella lapselliseksi nämä kirjoitukset jopa persujen mittakaavassa.

    Nimimerkillä persut on perseestä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän me olla kaikki vitusta, jopa sinä vaikka faktaa et pysty kehiin lennättämään.

      Poista
  2. Nimimerkille persut on perseestä. Taidat olla niitä vasuri kommareita ketä kuljettaa muijaansa tosi miesten pantavaksi

    VastaaPoista
  3. Kumma juttu, siinä selkeä linkki eikä tuo pölvästi silti hoksaa kuinka asia on todellisuudessa. Ai niin, mutta hän on näitä perseestä synnytettyjä punapipertäjiä.

    VastaaPoista
  4. Valtamedia on menettänyt uskottavuutensa. Totuus löytyy muualta. Sieltä, missä kirjoituksen voi varmistaa linkeistä, joita valtamedia ei jutuissaan jaa. Siinä mielipiteen faktauutisen ero.

    VastaaPoista
  5. Kovasti ovat olevinaan suvaitsevaisia ja haluavat lisää pakolaisia jne. Suomeen. Harmi kyllä nämä eivät juuri koskaan osaa ruotsia. Joten ei asiaa sitten heidän kouluihinsa. Täytyyhän heidän suojella kieltään??

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!