lauantai 22. heinäkuuta 2023

VALTAMEDIAN VALLANKAAPPAUS - VALTAAN KUNINGAS SASKA?


Montesquieun vallan kolmijako-opissa ykkösenä on eduskunta, toisena valtioneuvosto, kolmantena oikeuslaitos ja neljäntenä lehdistö eli nykyään valtamedia. Nyt näyttää siltä, että, ainakin Suomessa, valtamedia haluaa rynniä bodiuumille ja vieläpä suoraan keskikorokkeelle. Tilanne on mielenkiintoinen, koska sanan mukaisesti julkisella sanalla on sana hallussa. Sitä harkiten käyttäen, sopivista asioista vaieten ja mielikuvia ihmisten päihin istuttaen, on valtamedia aloittanut vallankaappauksen, jolla pyritään kaatamaan hallitus jo ennen kuin se on päässyt kunnolla työn tynkään kiinni. Valtamedia vättää jostain syystä, ilmeisesti vallabn kiihkossaan, yhteinäisyyden rakentamista ja käytännön arkisiin ongelmiin puuttumista, 

Valtamedian vallankaappauksessa ei tarvitse puhua mistään salaliittoteorioista, koska Suomessa merkittävä osa tiedonvälityksestä on muutaman median käsissä. Riittää siis, kun muutama päätoimittaja päättää kuinka uutisoidaan, mistä vaietaan ja keneltä kysytään. On syntynyt uudenlainen toimituslinja, jota voitaneen nimittää Saska "Goebbels" Saarikosken ja hänen hengenheimolaistensa vainojournalismiksi. On lähes koomista kuinka, varsin yksinkertaiset päätoimittajat, sallivat eläinten, numeroiden ja jopa perinteisten tapojen demonisoinnin. Toisin kuin Goebbelsilla, meidän päätoimittajilla on skuutti alkanut pahemmin keulimaan ja kansa on menettämässä uskon massajulkaisuihimme.

Tulevaisuudessa tullaan hekottamaan aikamme journalismille, jossa niinkin symppiksestä otuksesta kuin pesukarhusta tehdään saatanallisen pahuuden symboli. Jopa mattopyykki perinteisellä pesuaineella saa jonkun höyrypään toimittajan näkemään kyseessä olevan selvä merkki rasismista. Kuten gallupit osoittavat, valtamedian sanoma ei uponne kehäkolmosen ulkopuolella asuviin vihervasemmiston manipulointipyrkimyksen ymmärtäviin kansalaisiin, siksi hallitus saa kansalta melkoisen kannatuksen. Pesukarhujen ja matonpesun sotkeminen rasismiin on osoitus äärimmäisestä ylimielisyydestä, typeryydestä ja epätoivosta. Harmittahan se herroja päätoimittajia, kun he valtamedian valtaapitävinä huomaavat, etteivät eväät vallankaappaukseen riittäneet ja Hesarin vetäjän asettaminen Suomen kuninkaaksi onnistunut, vaan koko porukka joutui yleisen naurun kohteeksi pitkin Suomen niemen.


LINKIT:





10 kommenttia:

  1. Loogisesti perusteltu väittämä Valkoselta, kuka hän lieneekään. Mukava Göppels piikki valtamedia suuntaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopisi johonkin isompaankin julkaisuun.

      Poista
  2. Nyt nähdään onko media oikeudenmukainen ja tasapuolinen Tyhmempikin tajuaa ettei ole.

    VastaaPoista
  3. Noin 620000 äänestysikäistä suomalaista äänesti kevään eduskuntavaaleissa tiettyä puoluetta. Näillä mennään nyt seuraaviin vaaleihin saakka.

    Noin kolme kuukautta maan ylimmässä johdossa eduskunnassa ja hallituksessa ollaan soviteltu lähtötelineitä. Kenelle telineet soveltuvat, kenelle eivät. Totta se on, uuden ns. Orpon vai Orvon hallituksen juoksu ei ole edes alkanut.

    Mediatalot ovat joutuneet nyt tekemään klikkauslööppejään historian eri kirjoituksista. Niistä, jotka ovat olleet kaikkien halukkaiden luettavissa jopa 20 vuotta internetin eri sivustoilta. Ei ole juuri aiemmin mediataloja kiinnostanut, miksi?

    Kesälomakausi jatkuu vielä noin kuukauden ja isoimmat julkisuuskoitokset alkavat elokuun budjettiriihessä.

    Syyskuussa kun eduskunta aloittaa istuntokautensa, mitataan telineiden soveltuvuutta taas.

    Kenen etua tämä palvelee, että Suomesta ei ole löytynyt kuin nettihistoriasta löytyviä määrättyjä asioita julkaistavaksi?
    Yhtäkään hallitusohjelman linjausta ei ole liiemmin toimeenpantu. Mitä sitten kun toimeenpanot alkavat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuden hallituksen käytännön työskentely ei ole edes alkanut mutta "media" on jo yrittänyt kaikin keinoin vaikuttaa siihen kirjoituksillaan. Selvää näkyy olevan millä puolella ns. "media" on.

      Poista
  4. Tämä käy kalliiksi mediataloille. Harva tilaa lehteä, jonkä uutisiin ei luota. Ja harvojen lehtiin luottajien on pakko olla harvinaisen tyhmiä.

    VastaaPoista
  5. Vanhempi väki uskoo lehtiin. He tilaavat edelleen maakuntalehtiä, valtakunnallista hesaria ja mikä on syytä muistaa, he äänestävät perinteiden mukaan oikeisto ja vasemmisto edelleen syvään juurtuneina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikaisemmin vanhemmat uskoivat lehtiin. Marin haukkui hänen riehumista paheksuneet vanhemmat ihmiset boomereiksi. Lehdistä tuki ja puolusti Marinia. Luulen tässä vaiheessa vanhempien tilaajien uskon ja myötätunnon lehtiin karisseen.

      Poista
  6. Ketä äänestää demareita ja vassareita? Ns. vanhemmat /suuret ikäluokat, lehtiä edelleen tilaavat, jotka eivät todellakaan kaikki ole kategorisesti pelkkien nettivetoisten uutisten varassa.

    VastaaPoista
  7. Kaikkein onnettomin vastaus epämielyttävään uutisointiin on ”Median ajojahti!” Miksi meidän oikeiston hallinnassa oleva mediamme yrittäisi kaataa hallituksen, jonka ohjelma on kuin porvarin märkä uni. Lisäksi Joseph Goebbels päätti päivänsä 1. toukokuuta 1945, murhaten samalla kuusi kastaan. Hänen nostamisensa suomalaisten päätoimittajien rinnalle ja jopa, on mautonta ja hyvin harkitsematonta.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!