keskiviikko 12. heinäkuuta 2023

HESARI OIKEUTEEN - RASISMILLA TIENATUT MILJOONAT PERINTÄÄN!?

                    

On vähintäänkin mautonta ja tuomittavaa sijoittaa rasistisiatekstejä lapsille tarkoitettujen sarjakuvien joukkoon. Käsittääkseni on käsittämätöntä, miksi yksikään viranomainen ei puutu alatyylisen julkaisun vähintäänkin tökerön junttimaiseen julkaisupolitiikkaan . Pakkohan rasismin on näkyä, koska kyseessä on sentään Suomen laajalevikkisin lehti, joten ilmeisesti oikeudenkäynti Hesaria ja sen tekijöitä vastaan on vain ajan kysymys. Jos näin ei tule tapahtumaan, Suomea voidaan pitää pimeänä rasismin hyväksyjänä ja suomalaisia rasisteina, sillä kyseessä on todellakin valtamedia, mainitusta rasistisuudesta huolimatta tai kenties sen vuoksi, maan laajalevikkisin sanomalehti. Minkälaisia johtopäätöksiä ulkomailla tehdään, kun Hesarin avoin rasismi ja laaja levikki yhdistetään?


Hesarin toiminta osoittaa tylysti, että julkaisuun on pesiytynyt jonkin sortin junttitoimittajien kööri, jolla ei ole vähäisintäkään hajua hyvästä journalismista saati vastuullisesta toimitustyöstä eikä minkäänlaista journalistista kunnianhimoa saatikka ammattietikkaa. Jos yhteiskunnassa noin merkittävä tiedotusväline kuin Hesari joutuu ammattietiikaltaan arveluttavan joukkion käsiin, on oikeus ja kohtuus, että valtiovalta puuttuu julkaisun toimintaan - eihän voi olla, vapaan ja tasapuolisen median maassa, niin, että julkaisun taustojen mahtava mammona ratkaisee sen, mitä miljoonille ihmisille syötetään totuutena ja moraalisesti hyväksyttynä viihteenä. On syytä huomioida myös se, kuinka kaksinaamaisesti hesarilaiset suhtautuvat, joidenkin kansalaisten rasismiin liittyviin epäilyihin. Muiden lähes olemattomia naziyhteyksiä paisutellaan jopa siinä mittakaavassa, että kansan vaaleissa valitseman eduskunnan istuttaman hallituksen on vaikea toimia ja paneutua maan todellisiin ongelmiin.

Jo mediakäytöksen jatkoa ajatellen on syytä pudottaa Jumala-syndroomansa kanssa syyttäjiksi ja tuomareiksi itsensä pilviin nostaneet suomalaisen journalismin maineen loanneet tyypit maan pinnalle. Jos emme tee näin, voimme vain odottaa, kuinka surkeasti demokratia jatkossa toimii, jos "tietoa" levitetään yksipuolisesti rasismilla höystettynä. On myös estettävä, etteivät lapset saa alhaisen journalismimoraalin seurauksena vääriä elämän malleja tahi ajaudu tielle, jossa heitä kiusataan tai itse oppivat syrjimään, kiihottamaan ja/tai yllyttämään kavereitaan kansanryhmiä vastaan. Hesarin toiminta on vähintäänkin tutkittava juuriaan myöden ja rasistisella toimitustyöllä saavutettu taloudellinen hyöty on palautettava yhteiskunnalle, joka puolestaan voi kanavoida nämä vääryydellä ja viekkaudella ansaitut miljoonat vapaan ja moniarvoisen julkaisutoiminnan edistämiseksi. Se on selvää ettei Suomen kansainvälinen maine kestä, että maan suurilevikkisin lehti harrastaa mainitunkaltaista julkaisutoimintaa ja leipoo sillä pienen piirin taskuihin miljoonia euroja, joten nyt viimeinkin on toimittava nopeasti!

LINKIT:







2 kommenttia:

  1. Tässä osoite, jossa valaistaa lisää Hesarin toimintaa: https://rodionr.vuodatus.net/lue/2023/07/hesari-valehteli-taas-purran-jutussa

    VastaaPoista
  2. Hesari ja Yle saa kertoa mitä tahansa ja niin kertookin, kukaan ei puutu niiden valheisiin. Kansa tietää, että oikea totuus on aivan toinen kuin median uutisoima totuus. Eletään kuin Neuvostoliitossa.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!