maanantai 17. heinäkuuta 2023

VOI SASKA - JO HAISEE PASKA!


Tänään tankki on pankki ja se etuja valtamedia manipuloi sekä vartioi ja palkaksi toimittajat kuoharia joi!


Missä te olette nähneet uskottavan suomalaisen uusnazin, kuka on peräti niin uskottava, että ministeritkin seuraavat häntä. Eiköhän tulessa palamisen kestävä totuus ole se, että Siitoinin jälkeen Suomessa ei löydy yhtään ns. julkkisnazia. Kertokoon nyt valtamedia, joka nazihysteriaa masinoi, edes yhden nazin, sellaisen nazin nimen, kenet yksikin täyspäinen suomalainen ottaa vakavasti. Tai voisiko joku kertoa, missä lymyää niin massiivinen uusnazijärjestö, joka vaikuttaa ministerivalintoihin? Näinhän joku liekkikukka antoi kaikkitietävyydessään ymmärtää. Hatarien mielikuvien sijaan valtamedia tulisi ihan oman uskottavuuden vuoksi tuoda totuus esiin. Toisin toimiessaan nyt hallistseva media menettää uskollisimmat rahottajansa medialukutaidottomat höynäytettävät, joiden silmät vapaa media aukaisee väkisin.

Valtamedian mukaan hallitus on pilannut suomikuvan maailmalla naziyhteyksillään. Millä helvetillä ulkomaalaiset toimittajat voivat löytää Suomesta nazeja, kun niitä ei löydä tavallinen suomalainenkaan? Vastaus on tyly: kansainvälinen media löytää nazeja vain ja ainoastaan meidän oman valtamediamme levittämistä valheellisista mielikuvista. Tyly totuushan on se, että ei Saksan media ole palkannut tänne komppaniatolkulla toimittajia seuraamaan Naantalin tms. kaupungin poliitikkojen elämää tahikka tutkimaan heidän tuttaviaan ja amerikkalaisista taas suurin osa ei tiedä edes sitä, missä Suomi sijaitsee. Kun on valtakunnan ykköslehdestä kyse, kannattaa suhtautua varauksella sen juttuihin ja perehtyä lehtitalon taustoihin ja sen saavutuksiin. Muistakaa Paasikiven sanat : ERKON SOTA!

Jos ihan oikean suomalaisen nazin haluaa löytää, täytyy kaivaa his/hertorian sivuja tuhdisti taaksepäin. Aikoinaan Suomessa vaikutti SVL ja sen napaheppuna hääri tuolloinen Suomen ykkösnazi, kenen rahoilla vieläkin kaunistetaan suomalaista rannikkokaupunkia. Tuolla Suomen ykkösnazilla on säätiön kautta suora yhteys tämän päivän Suomeen. Kyseinen säätiö pistää rutkasti rahaa yhden maamme kauneimman kaupungin katukuvaan. Kyse ei ole mistään nahkahousujen jaosta parhaiten marssiville nuorukaisille, vaan rahasummat pyörivät vuositasolla sadoissatuhansissa euroissa. Ja katsokaapa ketkä häärivät po. säätiön hallituksessa - eivät todellakaan persut!

LINKIT:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!