sunnuntai 9. heinäkuuta 2023

PURRAN JA SOININ ERO - PIENET "MUNAT"?


Aikoinaan Soini osoitti olevansa, mitä oli. Nyt tuo persuja jatkuvasti nälvivä äärettömän itsekäs tyyppi on tullut valtamediassakin hovikelpoiseksi, kun hän nälvii persuja vai löydättekö miehen yhtäkkiselle hyväksymiselle jotain toista tai parempaa selitystä. Tosi asia, josta ei pääse yli eikä ympäri, on se, että Soini teki sellaisen takinkäännön tai kaksikin, etteivät ne kansalta unohdu. Siinä avautuu kaikille todellinen syy, miksei hän lähde ehdolle vaaleihin ja miksei hän kelpaa ehdokkaaksi edes keskustan listoille. Toinen totuus on kuitenkin se, että samanlaisia, joskaan ei yhtä häikäilemättömiä ja äänestäjiä vähätteleviä, puolueesta lähtemisiä on tapahtunut muuallakin. Sopii vilpittömästi udella, miksei valtamedia, jo tasapuolisuuden vuoksi, nosta heitä esiin ja päästä julkisuuteen pilkkaamaan entisiä puolueitaan?

Jostain kumman syystä Purra pysyy vaiti - onko tämä hänen oma valintansa vai sovittu seuraava askel hallitusyhteistyössä. Edes sitä en ole saanut lukea mistään. Halla-ahon nosto presidenttiehdokkaaksi auttaa persuja ja rauhoittaa toviksi Purran paineita, mutta viimeistään elokuussa palataan arkiruotuun ja valtamedia alkaa hehkuttaa: Purra pelasti oman ministerin paikkansa antamalla periksi RKP:lle ja uhraamalla Junnilan. Mielestäni paras veto valtamedialta olisi kutsua Purra ja Soini samaan, suorana lähetettävään, haastatteluun. Tällä kohtaamisella olisi rutkasti katsojia, joten sen kaupallinenkin menestys olisi taatusti taattu, joten miksei se ole jo toteutunut? Tuolloin nähtäisiin onko molemmat veistetty samasta puusta vai löytyykö Purrasta, kuten sanotaan ja odotetaan, Soinia rutkasti enemmän "munaa"

7 kommenttia:

  1. Kieltämättä taitaa näin olla.
    Mitä perussuomalaisten henkilövalintoihin tulee niin sieltä paistaa läpi puolueen sisäiset kuppikunnat. Lähes jokaiselle osastolle on pitänyt luvata jotain. Näin ainakin itse tulkkaan tehtyjä valintoja. Tosin Rydmanin valintaa en pysty mitenkään järkeilemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyhjästä on paha nyhjästä. Jos ikipersuministerit ovat tyyliä J. Mäkelä, lienee selvyys, että Rydman on tuossa porukassa pätevä. Palkkashan ulkoministeri Soinikin ykkösavustajaksi Pekka Haaviston.

      Poista
  2. Teemu Selänteeltä hyvä kirjoitus
    https://mummorulla.com/teemu-selanne-julkaisi-mielipidekirjoituksen-voiko-mediaan-enaa-luottaa/?fbclid=IwAR01kb61l87ogvJqknbKu9hj4s1eWINV_YobDXXd0ojvgOtDalAG7WHmEuI

    VastaaPoista
  3. Perusteluna oli myös hyvä kielitaito ja kovuus. Heikot sortuu elon tiellä jätkä senkun porskuttaa. Asiat ei myöskään ole mitään on off, poliittinen pelisilmä pitää olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkootat varmaan, jotta median suosikit porskuttaa eikä jätkät vaan henkilöt?

      Poista
    2. Vamaan P. Haavistolla kielitaitoa riitti, se oli vikkelä ja taitava, joskin käytön jälkeen ihan aikuisten oikeasti ruskea.

      Poista
    3. Junnila hoiti kansainväliset työnsä tyylikkäästi, kukaan ei valittanut hänen osaamisesta tai kielitaidonpuutteesta.

      Poista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!