tiistai 11. heinäkuuta 2023

HESARI: SUOMEN MAINEEN PILAAVA NAZIJULKAISU?

Hesari julkaisi toukokuussa 2010 sarjakuvan: VAPAAN JUUTALAISEN SAIPPUAA. Lehti ei nauranut toisen vitsille vaan teki holokaustista pilkkaa vitsailemalla sillä. Tämä jos mikä on nazsimin karmeimpien puolien esiintuomista hauskana sattumana. Viimeistään nyt koko julkaisu pitäisi lakkauttaa ja sen toimituslinjan hyväksyviltä eli 2010 toukokuun jälkeen Sanoma yhtiössä työskennelleiltä toimittajilta tulisi viedä oikeus toimia toimittajana - hehän ovat selkeä rasistinen uhka ja sen levittämiseen syyllistyneen yhtiön työntekijöitä eli ostettavissa olevia alhaisia luikureita. Näin on toimittava, jos kuunnellaan valtamedian ja etenkin Hesarin toimittajien näkemyksiä ja ohjeistusta. Vai onko niin, että vain tietyn pääkaupunkiseudun kultivoituneen piirin levittämä nazihuumori ei olekkaan nazihuumoria vaan arvokasta kansan valistusta? Tämä on kaksinaamaisuuden huippu, tulee väkisinkin mieleen demarien johtama nazin perustama säätiö!

Toisaalta onhan selvää etteivät nazismin avulla valtaa hamuavat ja sitä kavereilleen kanavoimat ole muiden arvostelun alaisia tai ohjaukseen saati normaalin moraalin mukaiseen oikeuskäsitykseen alistuvia. He ovat mielestään kaikki tietäviä Nietzschen yli ihmisiä, ketkä saavat tehdä sekä sanoa ihan mitä vaan ja heillä on myös heidän omasta mielestään jumalallinen oikeus syyttää ja tuomita muita. Viimeistään nyt silmät objektiivisesti auki ja aivosolut arvioimaan mainitun julkaisun äärimmäisen nazityylistä tiedotusta, joka leimaa kaiken ja kaikki oman mielensä mukaan yksisilmäisesti nazismiksi, mutta on itse oikeutettu vastaavia härskeimpiin tempauksiin. Kuulutan medialukutaidon perään ja lopuksi kunnianosoitus rohkealle huumorille: über alles FINGERPORI!!

2 kommenttia:

  1. Tähän strippiin tulisi puuttua jo siksi, että se on lasten nähtävillä ja lapsia houkuttelevasti Aku Ankan ja vastaavien sarjakuvien joukossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet oikeassa. Oikeustoimiin tulisi ryhtyä. Hiljentääkö median pelko syyttäjät?

      Poista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!