lauantai 13. tammikuuta 2018

YLE - KAIKKIEN TROLLIEN ÄITI!


Jos trolli on tiedotuskuviossa sellainen vaikuttaja, joka pyrkii vaikuttamaan yleiseen mielipiteeseen, joko valheella tai vaikenemisella, tämä titteli täytyy Suomessa antaa YLE:lle. Jopa presidentinvaalikeskusteluista on tehty Nato-propagandan käsikassara. On vähintäänkin ihmeellistä kuinka kansan runsaskätisesti rahoittama tiedotuslaitos, valehtelee ja vaikenee vastoin kansan halua ja mielipidettä. Jostain kumman syystä presidenttipaneelien vakio kysymys on: MITÄ SUOMI TEKEE, JOS RUOTSI LIITTYY NATOON?

Jos hiukankin on  seurannut uutisointia, muualta kuin Suomesta ja YLE:ltä, muistaa Ruotsin pääministerin sanat: RUOTSI ON LIITTOUTUMATON SEURAAVAT 200 VUOTTA. Toinen merkittävä uutinen on se, että NATO yritti painostaa ruotsalaisia politiikkoja. Ruotsi ei siis ole liittymässä NATO:on. Viimeistään tämän suunnan varmistaa Ruotsin suurten puolueiden yhteinen päätös, jonka mukaan kaikkien niiden täytyy kannattaa liittymistä ennen kuin se voi tapahtua.

Verratkaapa venäläisten sotilaiden määrää NATO:on liittyneiden Baltian maiden rajan takana ja Suomessa. Balttien rajan takana venäläisiä sotilaita ja kalustoa piisaa, mutta Suomen rajan takaa löytyy muutama niin pieni varuskunta, että voimme puhua jopa sotilaallisesta tyhjiöstä eli maiden välisestä rauhanomaisesta luottamuksesta. Kun YLE ei hiiskahda näistä vähääkään, voidaan sitä pitää NATO:n suhteen kaikkien trollien äitinä. Mutta entäpä, jos Ruotsi päättää liittyä USA:n sotilaalliseen etupiiriin, mitä Suomen tulee tehdä? -MEIDÄN TULEE VUOKRATA AHVENANMAALTA SOTILASTUKIKOHTAA VARTEN TARVITTAVA MAA-ALUE VENÄJÄLLE!

5 kommenttia:

 1. Onko Valkonen tänään kaatamassa kokoomuskahvia?

  VastaaPoista
 2. Ruotsin lähiöongelmat lähenee. Kas näin
  http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3798397/Paivi+Nerg+Laittomasti+maahan+jaavat+iso+turvallisuusriski+jota+Suomessa+ei+ennen+ole+ollut

  VastaaPoista
 3. Pääsuunnittelija Wala?
  Selasin viikon uutisointia plarista ja ukinytistä. Tuntuu varsin vaaralliselta, kun Wala alkaa esiintyä jo omissa nimissään Ukin historian kalleimman rakennushankkeen esittelijänä. Näin molemmissa em. välineissä. Millä rakennusalan pätevyydellä? Ei millään! Minne unohtui yöpäivystys ja nimien keruu, sano.

  Ukinytissä oli esillä neljä eri vaihtoehtoa uuden koulun ja hallien sijoitukseen ilman mittakaavaa, ilman syöttö- ja purkuliikenne- ja parkkialuejärjestelyjä saati ajatusta siitä, miten opetusta aiotaan järjestää muka ilman kaikkien pohari-viikainen oppilaiden siirtoa väistötiloihin 2-3 vuodeksi!

  Edelleen silmään pisti se, että kaiken keskiössä säilyisi tekonurmikenttä. Katsokaapa ite.

  Kun tätä elinkaaripuuhapeteilyä on seurannut pidemmän aikaa jo Ukiin ulkopuolelta, niin todellakin, amatööripainilta tämä suurinvestointihanke vaan näyttää semminkin kun tuntee hankkeen puuhailijat enimmäkseen.

  Sori, että nyt avauduin taas samasta asiasta/uusien ja vanhojen rakennusten sijoittelusta ja tulevien töiden rytmityksestä, rakennusten ja liikennejärjestelmien vaatimista tiloista/maa-alueista ja mainitsin pääpuuhapetenkin jopa nimeltä. Toivottavasti tämä ei kiusaannu.

  Perusteltua on jo/myös kysyä, että Novidaanko ollaan nyt siirtämässä 500-600 oppilasta väistötuloihin koko rakennusvaiheen ajaksi? Parakkejahan ei pitänyt tarvita, mutta sekään ei näytä ihan siltä miten rakennusten purkamista myytiin.

  Lopputulos alkaa kohta ajautumaan vastaavaksi kuin mm. Lokalahden keskustan liikenneympyräkolmio liikennemerkkipuistolla.
  Olisinpa vaan lähtenyt kylille olusille ja jättänyt saunan jälkeen uginuutiset koko viikolta selaamati.
  JAa

  VastaaPoista
 4. kopio forssin blogista
  Pieleen meni kirjoitti 13.1.2018 klo 16.40
  Viikaisten tilaisuudessa nähtiin miten Wala ja demarit ovat ulkona rakennusprojektista. demareista kukaan ei osannut sanoa mitään ja wala lähinnä houraili. Välillä ohjausryhmä ei ollut tehnyt mitään, kokoontunut pari kertaa ja seuraavasta kokoontumisesta mitään tietoa. Välillä oltiin päätetty sitä sun tätä vaikka ohjausryhmällä ole mitään päätös oikeutta. Täällä kävi syksyllä Oulusta ison projektin vetänyt asiantuntija joka varoitti valitsemasta ohjausryhmään luottamusmiehiä. 1 olisi riittävä määrä. Tehtävä kuuluu asiantuntujoille ja luottamusmies olisi suraamassa projektin etenemistä. Luottamusmiehille kuuluu määritellä tarpeet ja hoitaa rahoitus. Ugissa on tehty päinvastoin ja seuraukset ovat näkyvissä. Projekti ei etene ja asiat ovat sekaisin. Ohjausryhmän enemmistön muodostavat Heikki Wala, Jaana Reijonsaari ja Sami Laaksonen. Näille yhteistä on tietämättömyys rakentamisesta. Nyt pitäisi palata lähtöruutuun ja lähteä etenemään järkeväs ti.

  VastaaPoista
 5. Kiitos käynneistä ja kommenteista! En ollut tiedotustilaisuudessa herättämässä närää. Mitä olen asioista muutaman tahon kanssa keskustellut, minusta tuntuu, että Walalla on kirkkain näkemys siitä, miten kaupunkilaisten suurin tarve po. hankkeella tyydytetään. Luonnollisesti käytännön toteutuksesta päättävät luottamushenkilöt ja valmistelun sekä toteutuksen tekevät ammattilaiset, joiksi tässä kaupungissa lukisin Nikkarin.

  Nykyiseen pattitilanteeseen ei olisi päädytty, jos S Nikula ja H Forss olisivat saaneet jatkaa hallituksessa. Ei ohjausryhmässä ole enemmistöä, se on työrukkanen, joka valmistelee asian hallitukselle ja valtuustolle. Nykyinen ohjausryhmä on koostumukseltaan äärettömän nolo kuin joukko tuhkamunia bordellissa. Ensinnäkin se olisi täytynyt jakaa kahtia: Toinen kartoittaa opetuksen tarpeet ja ensimmäinen liikuntapuolen tarpeet. Liikuntapuolen ohjausryhmää olisin pistänyt vetämään Tuija Suomisen ja opetuspuolen ohjausryhmää VP Virtasen. Tuija olisi luonnostaan ilman käskytystä kuullut urheiluseuroja ja VP olisi ottanut avoimesti opetuksen ongelmat esiin ja esittänyt mutu pohjaisen rakentamisen sijaan todellisten ongelmien korjaamista!

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!