torstai 11. tammikuuta 2018

YLE HÖLMÖILEE HUHTASAARESTA PRESIDENTIN?

Ylen aloittamat presidenttivaalitentit ovat täysin laaduttomat. Kun toimittaja kohtelee Laura Huhtasaarta alentavasti, kieltäytyy ymmärtämästä hänen vastauksiaan ja jopa puuttuu arvostelevasti ehdokkaan olemukseen, saa NilsTorvalds osakseen ystävällistä ja jopa sydämellistä kohtelua. Olen useiden ihmisten, kokoomuslaisten, demareiden, vasemmistoliittolaisten, proolaisten jne. kanssa polemitisoinut kyseisistä tenteistä. Ensinnäkin lähes kaikki pitivät Huhtasaarta voittajana ja toiseksi Anderssonin veljeily Torvaldsin kanssa ei ollut samassa linjassa Huhtasaaren vaalitentin kanssa.

Toimittaja puuttui Huhtasaaren positiiviseen olemukseen ihmettelemällä tämän politiikan puhumisen ohessa kasvoilla viihtyvää hymyä. Minä olisi Huhtasaarena kysynyt: Itkeäkö tässä pitäisi vai pitäisikö minunkin järsiä kynsiä(katsokaa toimittajan käsiä). Käytännössä hymy-kysymyksellään toimittaja osoitti hänen omien arvojensa olevan niin kaukana Huhtasaaren arvoista ettei hän voi mitenkään toimia objektiivisena presidentinvaalien tenttiemäntänä. Seuraavana päivänä Jan Andersson jutteli Nils Torvaldsin kanssa kuin kaksi vanhaa ryyppykaveria suunnittelisi saunailtaa. Ei voi olla mitenkään sattumaa, että ruotsinkilinen, RKP-myönteinen toimittaja jututtaa naureskellen hengenheimolaistaan Torvaldsia ja Huhtasaaren saama kohtelu muistuttaa orvon juutalaistyön hiostamista natsiamatsonin kuulustelussa.

On vähintäänkin käsittämätöntä, miksei toimittaja hoksannut Huhtasaaren vastauksia, vaan sönkötti: Et vastannut tähän, et vastannut tähän. Oma lukunsa ovat aamuteeveen asiantuntija arvostelijat. He nuoleskelevat ja pyrkivät nuoleskelemaan YLE:n vaaliohjelman juontajia. Jos he eivät näin tekisi, vaan kritisoisivat YLE:n väkeä, he tuskin kauan keikkuisivat asiantuntijoina. Uskon kyseisen tenttisikermän kääntyvän Huhtasaaren selkeäksi voitoksi. Ensinnäkin hän sai ala-arvoista kohtelua, joka saa kansan mielipiteen hänen puolelleen ja toiseksi Huhtasaari kepitti sönköttävän toimittajan 6-1. Tuoksi Huhtasaaren miinukseksi lasken ainoastaan ulkopoliittisessa osuudessa mainitut hihhulikahvittelut, mutta silti, jos sama yleily jatkuu: SUOMI OLETKO VALMIS - TÄÄLTÄ TULEE LAURA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!