tiistai 16. tammikuuta 2018

Monikulttuurisen irvokkuuden huippu: HAAVISTO PRESIDENTTINÄ!

Vähemmistöjen puolustaminen on hieno asia, jos puolustaminen on vilpitöntä eikä se ole vain härski vallantavoittelun väline. Luonnollisesti silläkin on merkitystä minkälaista vähemmistöä puolustaa - esim. puolustatko Suomen väestön rikkainta kymmentä prosenttia vai köyhintä kymmentä prosenttia. Heikkojenkin vähemmistöjen puolustaminen muuttuu irvokkaaksi ja itsekkääksi pyrkyryydeksi silloin, kun vähemmistön edustaja haluaa itselleen valtaa ja odottaa enemmistön alistuvan vähemmistön komentoon mukisematta. Kun samainen tyyppi puolustaa useita vähemmistöjä enemmistöä vastaan ja tämä menee jopa ristiriitaiseksi, voidaan puhua häikäilemättömästä vallantavoittelusta ja itsekkäästä tavoitteesta alistaa muut.

Käsittääkseni presidentin on tarkoitus olla kaikkien suomalaisten presidentti. Presidentin tulee olla kansaa kokoava eikä hajottava voima. Siksi presidentiksi pyrkivän tulee tutkiskella kansan tuntoja ja tehdä ennen ehdokkuutta rehellinen päätös: ONKO MINUSTA KOKO KANSAN PRESIDENTIKSI? Riippumatta siitä, mitä mieltä hän itse on asioista, tulee presidentin tutkiskella kansalaisten tuntoja, perinteitä ja tapoja. Tutkiskelu tulee ulottaa myös maahamme saapuneisiin vieraiden kulttuurien edustajiin eli OLENKO MINÄ PRESIDENTTINÄ UUSIA KANSALAISIA JA KANTAVÄESTÖÄ YHDISTÄVÄ VAI EROTTAVA TEKIJÄ. Voiko maallamme olla sellainen, suomalaisia yhdistävä, presidentti, joka edustaa elämän tyyliä, elämän valintoja, arvoja jne., jonka jotkut maamme vähemmistökulttuurien hartaat edustajat ovat jopa valmiita kivittämään hengiltä? Voi jopa kysyä: Kuinka vähemmistökulttuureihin kuuluvat voivat kotoutua Suomeen, jos maan päähenkilö edustaa heille jotain kuvottavan saastaista?

Kuvitelkaapa Pekka Haavistoa Suomen presidenttinä! Eikö hän jo ehdokkuudellaan osoita vähät välittävän Suomeen saapuneiden useiden uusien kulttuurituulien edustajien vuosisataisista elämänkäytännöistä. Jo hänen ehdokkuutensa on monikulttuurisuutta puolustavalta ihmiseltä käsittämättömän monikulttuurisuden vastainen teko. Entäpä jos ajattelemme po. henkilön kansainvälistä presidentin roolia. Maailmassa on runsaasti kulmakuntia, joissa hänenlaistaan ihmistä ei hyväksytä edes vieraaksi. Yritä siinä sovitella rauhaa, jos jo maahan laskeutuneen lentokoneen portailla alkaa kivet lennellä. Vihreät ovat täysiä teoreetikkoja, joiden ideat ovat yleensä mahdottomia toteuttaa. Haaviston presidenttiys on vihreiden haihatteluiden huippu - VALLANHIMOSSAAN NÄENNÄISINHIMILLINEN MONIKULTTUURISUUDEN KANNATTAJA KASVATTAA JUOPAA ERILAISIA KULTTUURITAUSTOJA EDUSTAVIEN IHMISTEN VÄLILLE!

7 kommenttia:

 1. Maailmassa on runsaasti kulmakuntia, joissa katsotaan erinäisiä vähemmistöjä alta kulmain. Näin se vaan on.

  VastaaPoista
 2. Oikotiedon kautta löysin tänne. Piti käydä katsomassa, kuka on tämä yksi Suomen luetuimman blogin pyörittäjä ja sen takaa löytyi tuttu mies Lieksan ajoilta.

  VastaaPoista
 3. Ulkoiset faktat eli sivari, julkihomo ja ei korkeakoulututkintoa. Mieshän kuuluu itse vähemmistöihin. Mitäköhän mieltä muuan V. Putin olisi Haavistosta Suomen tasavallan presidenttinä?

  VastaaPoista
 4. Kukaan muu ei ole oivaltanut Haaviston ehdokkuuden taustalla olevaa vallanhimoa ja itsekkyyttä.

  VastaaPoista
 5. Tulkaahan nyt sieltä 200 vuoden takamatkalta tähän päivään. On niin säälittävää että ....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivien heittäjät tulevat viidensadan vuoden takamatkalta. Niillä ratsastava saa ensimmäisenä kiven päähänsä.

   Poista
 6. Haavisto on todellakin helvetin itsekäs, kun kehtaa ryhtyä ehdokkaaksi

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!