sunnuntai 7. tammikuuta 2018

KOTIMAISET LUOMUHYÖNTEISET - HYÖNTEISSYÖJÄN EKOVAIHTOEHTO!

Ekovihreät suosivat hyönteisiä proteiininlähteenä. Jopa villapaita veget lupautuvat popsimaan hyönteisiä. Paistettu mato ja toukka ovat POP määrätyissä piireissä. Kuten kovin usein, kaikki tämän suunnan vouhottajien luonnonsuojeluyritykset kääntyvät pahimmillaan kansan kurjuudeksi tai luonnon plus ilmaston ankaraksi raiskaamiseksi, on hyönteisruokakoohotuksessa samat vaarat. Jos jossain sirkat ovat kalunneet pellot niin paljaiksi, etteivät niiden siivet enää kanna ja ihmisille ei ole jäänyt syötäväksi jyvän jyvää, lienee selvää, että nälkäkuoleman välttämiseksi ihmisten täytyy syödä sirkat! Toisin meillä on täällä tarjolla runsaasti muitakin vaihtoehtoja kuin tänne, suurella hiilijalanjäljellä, rahdatut tai täällä keinokasvatetut öttiäiset.

Ensinnäkin meiltä löytyy runsaasti peltoja, joista eivät hyönteiset ole syöneet kaikkea ravinnoksi kelpaavaa. Toiseksi meillä tarjoutuu runsaasti ravinnoksi kelpaavia hyönteisiä, ilman armotonta panostusta kuljetuksiin tai öttiäisten luontoa rasittavaa kasvatusta. Kesäisin autojen tuulilaseihin liiskautuu runsaasti hyönteisiä. Hyönteisravinnosta innostunut voisi vaikkapa skrapata tuulilasinsa joka kymmenen kilometrin jälkeen ja ottaa talteen lähipiirinsä proteiinivarastoa täydentämään. Ehkäpä autoihin voitaisiin asentaa tuuliohjaimia, jotka saisivat autoihin asennetut hyönteistroolit tai nuotat täyttymään öttiäisistä.

Jokainen voi pohtia ja vihreät insinöörit laskea, mikä on Nuorgamista Turkuun ajavaan rekkaan kiinnitetyn hyönteistroolin tuottama proteiinisaalis! Täytyykö trooli tyhjentää ensimmäisen kerran jo Oulussa vai päästäänkö yhdellä troolinvedolla peräti Jyväskylään asti? : Siinä matemaattinen laskentatehtävä vihreille bioinsinööreille. Tarvitaan vain hieman luovuutta ja avarakatseisuutta sekä tietenkin käytännön toimia, jotta voimme korvata ekoloogisilla vaihtoehdoilla ilmastoa uhkaavat, jo suunnitteilla olevat hyönteisten energiaa kuluttavat massiiviset pakkosiirrot ja lämpösyöpöt kasvatuskeskukset, joissa kuumien ilmastovyöhykkeiden eläimiä kasvatettaisiin kalseassa pohjolassa. 

13 kommenttia:

 1. Valkonen ei ymmärrä kuinka vakava asia on ilmastonmuutos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkonen ymmärtää hyvin mistä ongelmasta on kysymys, viherpiiperrys ei ilmasto-ongelmaa poista.
   Tutkimuksen mukaan jos Suomessa kaikki päästöt poistettaisiin nin se vaikuttaa 6 promillee mailman päästöihin. Jokainen nyt ymmärtää että se on mahdotonta, mahdotonta ja mahdotonta poistaa maasta kaikki päästöt.
   Anonyymi 19,52 pitää muistaa mikä on Javan kirjoituksen tyylilaji, mielestäni kirjoitus on hauskasti tehty ja siinä piilee tietynlainen totuus, ei se ole Javan ongelma jos ei kirjoitusta osata tulkita seon käsiittääksen lukijan ongelma.

   Poista
  2. Entäs D. Trumph? Hänhän asian tietää.

   Poista
 2. javalla ei ole mitään tyyliä

  VastaaPoista
 3. Forss apinoi Valkosta kirjoittamalla 1918 sisällisodasta.

  VastaaPoista
 4. Ei apinoi kirjoitus on ihan erilainen

  VastaaPoista
 5. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Harrastan tyyliä, jolla vältän syyliä ja kun ei ole syyliä, en tarvitse enää tyyliä! Höpö höpö Harton apinointisyytteistä. Sisällissota on niin iso ja merkittävä historiallinen tapahtuma ettei siihen ole kenelläkään tekijänoikeuksia tai oikeutta omia keskustelua. Yleensä en käy Harton blogissa, nyt edellinen kommentti sai minut sisällissota aiheen vuoksi siellä käymään ja miltei kommentoimaan. Päätin kuitenkin jättää kommentoinnin, koska se saattaa ärsyttää joitakin ja ohjata Harton haluaman keskustelun valahtavan sättimistasolle.

  Olemme Harton kanssa jonkin verran keskustelleet vuoden 1918 tapahtumista ja Hartolta olen saanut tietoa ihmisistä, ketkä ovat valottaneet minulle mainitun ajan paikallisia tapahtumia. Itsekin haluaisin enemmän faktapohjaista keskustelua 1918 tapahtumista ja jos sitä tänne ei tule, menkää ihmeessä Harton blogiin kertomaan ja kyselemään aiheesta.

  Mielestäni Harto lähtee käsittelemään sisällissotaa sopivasta ajankohdasta eli Suomen siirtymisestä Venäjän vallan alle autonomiseksi kulmakunnaksi. Minun mielestäni asiaa voisi tarkastella jopa vieläkin kauempaa eli pikkuvihan ja isonvihan ajoista alkaen. Silloin molempien maiden armeijat toisiaan vältellen kävivät polttamassa naapurimaan siviilikohteita. Samoihin aikoihin suomalaiset alkoivat kyllästyä Ruosin alamaisina olemiseen(Suosittelen lukemaan Perttu Immosen kirjan Suomen rahvaan historia 639 sivua) Nähdäkseni tuolloin kylvettiin ryssävihan ja suhnavihan ensimmäiset siemenet, jotka näkyivät karjalaisten varauksellisena suhtautumisena suomalaisiin vielä Itä-Karjalan miehitysaikoina 1940-luvulla.

  Mutta eipä nyt enempää, minä en toppuuttele vaan toivon sisällissodasta tietoa ja keskustelua! Yle Areena on huomioinut 1918 tapahtumat ja sieltä löytyy paljon vanhoja haastatteluja, joissa tapahtumat nähneet ja koneet kertovat ajasta.

  VastaaPoista
 6. Eikös ne Fazerin hyönteisleipien sirkatkin tuoda jostain Hollannista? Annoksella leipää on näin suurempi hiilijälki kuin Suomessa kasvatetussa leivässä.

  VastaaPoista
 7. Näillä leveysasteilla ei hyönteisten syönnissä ole mitään järkeä.

  VastaaPoista
 8. Keltainen auto!
  Sattui tänään 6.1. n.klo.21.00. Tyttäreni oli kävelemässä kaverinsa luota kotiin päin santtiosta. Kaksi tummaa miestä oli häntä vastassa santtion uimarannan kohtaa. Lähtivät juoksemaan perään ja huutelivat huonolla suomella "tytöö, tytöö.." tyttöni pääsi onneksi juosten karkuun. Soitti mulle itkien ja hysteerisenä että ÄITI AUTA MUA!!  Hän juoksi santtion halki ja hain hänet piilosta Segerin luota. Kaikki on nyt hyvin ja tyttö on kotona. Poliisille ilmoitus tehty ja poliisin kanssa käyty tapahtumapaikalla tilanne läpi. Kertokaa rakkaat ihmiset lapsillenne ja ystävillenne ja ihan kaikille, että varovainen täytyy olla! ONNEKSI SELVISIMME SÄIKÄHDYKSELLÄ!! sen verran Xxxxx kerkesi näkemään että miehet olivat keltaisen auton kanssa liikenteessä. Polttelivat tupakkaa auton vieressä ennen kuin lähtivät juoksemaan perään! Saa jakaa ja toivottavasti tämä ei tule toistumaan kenellekkään toiselle!
  VastaaPoista
 9. Kiitos käynneistä ja kommenteista! On tämä maa ja kotikaupunkimme ajautunut murheelliseen tilaan, jos sunnuntai-iltana ei voi kulkea kadulla turvallisesti. Turvallisuudesta huolehtiminen on jätetty kaupunkilaisten itsensä toteutettavaksi.

  VastaaPoista
 10. Listaus
  https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet

  VastaaPoista
 11. Anonyymi7. tammikuuta 2018 klo 22.17
  on kopioitu Facebookista. Siellä on myös päivitystä jaettu paljon eteenpäin!

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!