perjantai 12. tammikuuta 2018

VANHASSA VARA SURKEMPI - ugh!

Meidän  viehättävää  Crushellpuistoa  ei  saa  tuhota  hirvittävien rakennusten  tieltä.  Kaupunkilaisten  nautintaoikeus  puistoon täytyy säilyttää  -  NÄILLÄ PERUSTELUILLA JARRUTETAAN KEHITYSTÄ!

Tämä täytyy säilyttää, vaikka ei sitä kukaan käytä eikä siitä kukaan hyödy, se on osa meitin historiaa - TÄMÄ ON MEILLÄ PELIN HENKI!

Meillä, kiitos entisten päättäjien, uudistamton leirintäalue on saanut rapistua kansalliseksi Uusikaupunki 400-vuotta häpeätahraksi! Onko Viikaisten koulu seuraava lenkki Uudenkaupungin historiallisten häpeätahrojen ketjussa?

Vehmaalla pistettiin koulu matalaksi, kun se osoittautui kevottomaksi - KAIKKI TAPATUI NOPEASTI KENEKÄÄN TERVEYTTÄ RISKEERAAMATTA!
Jotkut ymmärtävät maailman pyörähtelevän väistämättä eteenpäin. Aina on massa heitä, keiden mielestä ennen kaikki oli olvana paremmin. Kun heitä keiden mielestä ennen kaikki oli paremmin, on yli puolet, pysäyttää se kehityksen. Jos näin käy jollain paikkakunnalla, sotketaan tuo paikkakunta armotta kehityksen jalkoihin. Tulevaisuuden ihmiset eivät halua elää museoissa ja vielä vähemmän huru-ukkoin ja hurumummoin menneisyyden kuvitelmissa. Viikaisten koulu on kelvoton, ollut kymmenen vuotta puolittaisessa käytössä, rakennus on nykypäivän opetustarkoituksiin sopimaton, sen sisäilmassa on häikkää, joten on viimeinkin aika nostaa jalka kehityksen jarrulta ja TILATA PUSKUTRAKTORI!

Saatte päivittäin lukea väittämiä, joissa esitetään faktoja historiallisen koulujen säilyttämiseksi. Ikävä kyllä nämä väittäminä esitetyt faktat ovat pitkälti puppua. Hyvin usein näiden huuhaaväittämien takaa löytyvät entiset päättäjät. Samat päättäjät, jotka joskus olivat mielestään äärettömän päteviä, mutta todellisuudessa he pudottivat Uudenkaupungin asukasluvun reilusta 18 000 miltei 15 000. Nämä päättäjät, jotka aikoinaan esittivät faktoja, joilla lupasivat viedä kaupunkimme kohti positiivista tulevaisuutta, romauttivat kaiken. He tuhosivat Vakka-Suomen yhteistyön, he hävittivät jopa oman kuntansa ja viimeinen heidän aikaansaannosten seuraus löytyy sairaalamme kehnoutuneista palveluista. Muistakaapa vielä kouluverkomme tuhonnut ja lapsiperheiden paon kaupungista aloittanut valtuuston 22-21 päätös ja kuka oli se kouluverkonpuolustaja, joka ei tullut valtuustonkokoukseen!

Kun luette näiden entisten päättäjien esityksiä, muistakaa heidän saavutuksensa. He ovat valhefaktoillaan eilispäivien päättäjinä tuhonneet Uudenkaupungin nykyisyyden ja nyt he yrittävät jälleen valheen viikatteella niittää kaupunkimme orastavan tulevaisuuden. Pöyristyttävin väite on menestyvä lukiomme. Todellisuudessa lukiomme on Vakka-Suomen surkein. Tehkäämme päätöksiä historian virheistä oppien ja tulevaisuuteen positiivisesti satsaten. Ensin voisitte katsella kaupunkiamme ja etsiä mitä uutta lapsillemme ja nuorillemme on rakennettu viimeisen kymmenen vuoden aikana? -Eipä juuri mitään ja siksipä lapsiperheet ovat kirkuen paenneet täältä. Kääntäkää tämä positiiviseksi: Nyt voimme rakentaa uutta ja olla modernimpi kuin naapurit, mutta muistakaa - UUTTA EI VOI RAKENTAA ELLEI SEN PAIKALTA PURETA VANHAA POIS!

8 kommenttia:

 1. Kokoomus on tässä asiassa hajaantunut. Muutamat saaneet Järvisen diktatuurista tarpeekseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenen diktuurista demarit on saanu tarpeeksi kun nekin ovat hajantuneet.

   Poista
  2. Ei demarit julkisuudessa riitele. Kokoomus riitelee.

   Poista
 2. Demarit hoitaa vastuunsa, ei tarvi demarien vuoksi peruttaa lautakunnanan kokouksia, kun puheenjohtaja ei tule paikalle.

  VastaaPoista
 3. Se vanha nainen torstain Uudenkaupungin Sanomissa mielipidekirjoituksessaan antoi älyn oikein loistaa.

  VastaaPoista
 4. kalannin koulu remontissa poltettiin rahaa kun kireän aikataulun vuoksi tarjoajia oli vai 1 joka vänkäsi kuukausia lisäaikaa, jos aikataulu muutokset olis annettu tiedoksi toisille rakentajille olis säästetty rahaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt samat tomppelit ovat rakentamassa kymmenillämiljoonilla euroilla. Kahelit päättäjät ovat antaneet rahat rakentamiseen, vaikka ei ole päätetty mitä rakennetaan.

   Poista
 5. Uudessakaupungissa riidankylväjät pääsivät valtaan. Tällä valtuustokaudella ei kaupunki kehity. Autotehtaan tarjoama mahdollisuus jää riitojen vuoksi hyödyntämätt.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!