torstai 4. tammikuuta 2018

RASISTINEN MONIKULTTUURISUUS SUOSII ISLAMIA


Meidän monikulttuurisuutta vouhottavien valinta valituksi ykkösmonikulttuuriksi äimistyttää isolla mitalla ja saa kysymään: ONKO TAVOITTEENA MONOKULTTUURISUUS? Jo pintapuolinen tarkastelu islamilaisten valtioiden, etenkin niiden, joissa kirjanoppineet hääräävät vallassa, osoittaa suvaitsevaisuuden rajallisuuden. Vai voiko joku väittää ihan vakavasti, että shiiat ja sunnit suhtautuvat toisiinsa äärimmäisen ymmärtäväisesti ja että he tavoittelevat sydämellisesti, rakkauden voimalla sisäisten skismojensa selvittämistä? Voiko monikulttuurisuutta syntyä sellaisen tahon kanssa, joka ei hyväksy edes oman kulttuurinsa sisäisiä vivahteita? Niin vihaavat toisiiaan SHIIAT ja SUNNIT kuin aikoinaan toisiaan vihasivat BRITITja HUNNIT!

Mikseivät monikulttuurisuutta tavoittelevat katsele laajemmin valintakohteitaan? Ryhtykäämme rahtaamaan tänne vaikkapa Venäjältä vainottuja Jehovan todistajia, heiltä löytyy rahaa, ovikellon satunnaista primpauttelemista lukuun ottamatta he ovat omissa oloissaan ja ovatpa, sivariudesta huolimatta, vieläpä perinteisesti Natoon myönteisesti suhtautuvia. Vai löytyisikö vielä parempi aihio monikulttuurisuutemme kehittämiseksi mormoneista? Kormonit ovat moniavioisia eivätkä pelkästään Naton kannattajia vaan armottomia sotilaita omia etujaan ajaessaan.

Monikulttuurisuuttamme voisi rikastaa erittäin etäisillä vaihtoehdoilla. Maantielliseltä ja elintavoiltaan kaukaisimmat vaihtoehdot antaisivat tuntuvimman piristysruiskeen suomalaiseen peruskulttuuriin. Ehkäpä Borneosta ei enää löydy sananmukaisia villi-ihmisiä, mutta Etelä-Amerikan asteekkien perinteisiin kuului räyhäkkä kannibalismi - Juhlissa pistettiin kaveri pataan ja popsitiin porukalla mahaan. Tätä voidaan pitää muinaisena vihreytenä ja hiilijalanjäljen pienentämisenä. Tällaisten veikkojen kulttuurin tuomaa pelotetta voitaisiin pitää Suomessa jopa raittiustyönä. Kun juoppo muutaman kerran juhannusaattoina sammuttuaan heräisi siihen, että hänen jalkaansa kalutaan lajitoverin kitaan, uskoisi sen raitistavan juomista. Jos näin ei tapahtuisi, ainakin hiilijalanjäljet pienenisivät tai jopa parhaimmillaan häviäisivät. Saisivatpahan juopottelevat miehetkin osansa uusien kulttuurien tuomista jännitysvivahteista. nythän ne ovat jääneet naisten koettaviksi- KOKEMUSTEN TASA-ARVO TOTEUTUISI

8 kommenttia:

 1. Otathan lääkkeesi säännöllisesti ? Javan ja Samin proviilikuvat netissä muuten muistuttvat yllättävän paljon toisiaan.

  VastaaPoista
 2. Huumorin kukka on kaunein kukka. Se erottaa tosikot ihmisistä.

  VastaaPoista
 3. noin monet hiilijanjät häviäisivät.

  VastaaPoista
 4. No juu. Eihän tästä puutu kuin mexicolainen vihannesolut. Ukissa voisi olla afrikkalaisilla tuonti parviheinäsirkoilla lämpiävä vihannesoluen panimohalli josta ukilaiset saisivat suoramyyntinä hyvät kuntalaisalennukset. Hallin osaomistajina.
  Niin no. Mutta monikulttuurisuudesta sen verran että Ukissa se näkyy jo poliisiuutisissa. Ketäköhän monikulttuuristuu , ne vai me?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä vaan ole näkynyt. Ovien laseja ja ikkunoita rikottu Alisella . Tosin tekijät voi olla ketä vain. Mutta miksi ihmeessä lehdistö sekä poliisi vaikenee. Jokin syy siihen on. Muutoin auton naarmuttaminenkin julkistetaan. Onko lehdistö sananvapauden puolella?

   Poista
 5. Lidlissä ei viitsi enää käydä. Siellä suomalainen kuuluu vähemmistöön.

  VastaaPoista
 6. Suvaitsevaiset sielä käyvät hinta/laatu -tietoisten ohella. Vain rasisti ei käy Lidlissä jos siellä käy muita kuin suomalaisia.

  VastaaPoista
 7. laattutietoiselle olisi hyvä, jos ulkolaisille olisi tarkat kellonajat Lidlissä, voisi ostella rauhassa.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!